Muž, se kterým jsem si psala, zmizel

Napsat příspěvek
Velikost písma:
Anonymní
2.1.25 20:41

A máte pravdu, bloknul si mě. má sestra jeho profil normálně vidí
docela dost mě to bolí

• Citovat
  • Upravit
8437
2.1.25 20:43
@Anonymní píše: Více

Ale podívej, jak to na Tebe pěkně zafungovalo. Jsi do něj celá žhavá a kdyby mu na to stará nepřišla, už by byla ruka v rukávě. :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21998
2.1.25 20:44

Kacal ti, psal to, co tys chtěla číst. Chlap, který něco takového zažije, tak se za to stydí a nevypisuje to každé ze seznamky.

Pokud to byl takový, co se ti z něj podlamovaly kolena, tam v tom umí chodit a má takových bab rozdělených několik naráz.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8587
2.1.25 20:48

Proč by mělo? Budeš ho litovat; on ti bude vykládat jak jsi úžasná, že ho chápeš, jsi mu oporou, s tebou se cítí dobře, nikdy žádnou takovou nepotkal blablablabla. Ty budeš z toho celá paf a už to jede….
Nebo ty takhle běžně relativně cizímu člověku hned vypravíš jak to máš doma a tak? Asi ne co

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14980
2.1.25 20:48

Asi bych nevydržela a z druhého profilu mu napsala, že kdyby zvládl dospělou komunikaci, nemuselas jezdit 30 km. Je to blbec.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
leopanda
2.1.25 20:49

taky mohlo jít jen o dočasný stav, někdy lidi ve chvíli dočasného zoufalství pomýšlí na lepší vztahy a apk si to prostě rozmyslí…možná si uvědomil, že vlastně další vztah zase tak moc nechce

• Citovat
  • Upravit
leopanda
2.1.25 20:50
@mado píše: Více

to je taky fakt, hodně mužů v životě nepřizná, že jsou oběťmi domácího násilí…takže je u nich vysoká podhlášenost takových incidentů…

takže souhlasím s tím, že je podivné, že by to jen tak vykládal někomu, navíc někomu kdo ho tak nějak zná i kdyby okrajově.

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
2.1.25 20:51

@Kfětoslava napsala jsem přes ségru

• Citovat
  • Upravit
18693
2.1.25 20:53

Ježíš nedělej zoufalou blbku. Jako jestli je takový hulvát, tak na něj kasli

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21998
2.1.25 20:54

A proč se ponižuješ :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14980
2.1.25 20:55
@hospodki píše: Více

Tím, že mu napíše dvě věty, nedělá zoufalou blbku. Blbec je on. Samozřejmě dál už bych nereagovala.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18693
2.1.25 20:57
@Kfětoslava píše: Více

No za me teda jo. Co udělá dal? Zase ji vyghostuje. Myslíš jako, že teď začne brečet on a bude si sypat popel na hlavu? Spis se tim jen pobavi

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14980
2.1.25 21:00
@hospodki píše: Více

To si nemyslím. Na 99 procent ani neodpoví. Ale asertivní zpětná vazba, jakožto poslední slovo, by pomohla mě, kdybych byla v kůži zakladatelky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2800
2.1.25 21:07

Ale na to je lék…pošli screeny jeho polovičce..jí pomůžeš a jemu taky! třeba se z toho lhaní vyléčí..a třeba taky půjde do oběhu a bude se v tom svým světě naplňovat po zbytek svého života…a to zcela zoufalý a sám. ;) :dance: z akce musí chlapci očekávat reakci.. :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18693
2.1.25 21:08
@Kfětoslava píše: Více

To možná na chvilku, ale za 2-3 dny až ji zase odignoruje, tak se bude cítit ještě hůř a o to víc trapně.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí