Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Anonymní píše: Více
Ty začátky jsou vždycky nejisté.
neví nikdo, proč to takhle dopadlo, jestli si to rozmyslel, nebo někoho má a občas si rád s někým píše, někam vyrazí, asi je zbytečné nad tím nějak víc přemýšlet, prostě to hodit za hlavu ![]()
Holky, mě on se tak líbil. Jaký byl. A prostě nechápu to. Já vím, že se to asi děje. Ale dospělý chlap. Vzdělaný. Nejdříve byl takový rezerovovaný, pak to z něj začalo opadat. A opravdu jsem se cítila, že k sobě máme blízko.
Dokonce mi řekl, že v posledním vztahu byl šikanováný, že mu žena nadávala. Atp
Tak prostě
ach bože
Sedím doma a brečím jak jsem blbá
@inzenyrka85 píše: Více
Od kdy mrtvej muze smazat svuj profil? ![]()
A ty jsi ho někdy viděla opravdu? Nebo to byl pohádkář a psala ti nějaká stopadesatikilovà Jolanda z Ústí.
pobreč si, sněz kus čokolády nebo si dej trochu alkoholu, a zapomeň - ať tak či tak, je to sketa
Viděli jsme se jednou. Pak jsme se měli vidět znovu, ale já jsem to zrušila protože jsem měla opravdu náročný den. Tak jsme to přeložili. On udělala rezervaci do té čajovny. Dnes jsem tam byla a ta rezervačka tam opravdu byla na jeho jméno.
Psali jsme si přes messenger
ale poslal mi i své číslo
tak jsem mu volala
a ani to nezvoní
uživatel obsazený
víte holky, kdybych se mu nelíbila
fair enough
ale psali jsme si opravdu hodně
bylo to moc hezké
těšila jsem se až se více poznáme
jako, je to fakt divné, takové chování,
psaní s kýmkoli nic nezaručuje, při psaní se může tak krásně lhát…
Asi ses mu tolik nelíbila jak si myslíš…příště stůj nohama na zemi a nelítej hned na růžovem obláčku ![]()
Prosím tě slepice které ti tu píšou že jsi se mu nelíbila neposlouchej…Určitě mu na to přišla stará a tak vše musel smazat
@Anonymní píše: VíceŘekla bych, že když to zvoní, jakoby že je uživatel obsazený, že si Tě zablokoval.
Může to být i nějaký blázen, v podstatě ho neznáš… ![]()
Radši teď než za půl roku - to se stalo kamarádce a bylo to hrozné…
@free333 a proč mi to třeba normálně nenapsal, už s tebou nepočítám někoho jsem našel nebo mám promiň ahoj?