Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Trosečnice Ježíška píše: Více
hele nepsala jsi náhodou, že se vracíš k Bohu nebo tak něco?
Takhle ti akorát třískne dveřma před obličejem. ![]()
@leopanda píše: Více
Přesně…aby věděl jaký je to mít ten nos zlomený..třeba právě nějakou dětskou hračkou jeho dítěte.
jo Zakladatelko, počítej s tím že když ho budeš dál kontaktovat může něco hrozit i tobě…tak buď od toho zmetka ruce pryč nebo ho nasol jeho polovičce.
a pak dej vědět jak to dopadlo.. ![]()
@stinga píše: Více
Ale to si psala s tím, že se uvidí kvůli seznámování, teď už by to musela dělat pro to, aby se mu pomstila. I když je otázka, jestli jde o pomstu, když bude za blbku spíš ona.
Mně dneska dvakrát nejel autobus, když měl, taky o tom nezakládám diskuzi. Prostě to ukončil, co chce na tom řešit? ![]()
@zzzjancena jeho ženu bych určitě nekontaktovala
nemám důvod nikomu ubližovat
proste jdu dal
a uvidím co život přinese
Tohle přesně udělal známej jedné takové…taky ji bylo už ke 40ti…ženský v tomhle věku uvěří všemu, chcou hnízdit a přestávají být ostražité. Prostírala se mu v posteli rok a pak ze dne na den už neodpověděl. Samozřejmě, že je ženatej. U něj mu to teda neutnula manželka, ta o tom neví, ale přestalo ho to bavit. Odsoudil jsem ho za to. Jeho ženu mám rád. On naštěstí prozřel a od té doby seká laninu. Spíš co se týče,, paní,,, může si za to sama, to že jsem stará a zoufele hledám dárce spermatu, nemůže znamenat, že začnu věřit, všemu co mi kdo napíše, že mi naslibuje hory doly,…trochu rozumu by to chtělo! Slečna tady má štěstí, že to dopadlo takhle…mohla dopadnout hůř!
neboj, já jsem to také jako vtípek pochopila ![]()
ok, ono bez smajlíků to není vždy tak jednoznačné ![]()
@Anonymní píše: Více
Tou,,paní,, nemyslím vás…ale paní co měl můj známí…vás myslím,,slečnou,,, že můžete být ráda, že to dopadlo,,dobře,,, být nechtěně něčí milenka, by bylo na prd.
@LuckyMe99 no to jo, milenkou bych být opravdu nechtěla. Každopádně děkuji za příspěvek
@stinga píše: Více
Hlavně aby to tak pochopil Bůh a ty dveře mi fakt nezavřel. ![]()