Ztráta sama sebe

Anonymní
2.1.25 15:00

ztráta sama sebe

Zdravim holky, prozivam narocne obdobi.
Zazila jste nektera pocit ze vam chybi stare ja? Nez jste meli dite? Ja svyho syna miluju a jsem za nej rada, ale obcas mam chvilky kdy mi chybi ty stary casy, kdy sem si mohla kdykoliv kamkoliv odejit, neresit nic. Uzivala jsem si kazdy den, s kamaradkami jsme meli vzdy nejaky plan, byla jsem vesela, spontanni, mela sem rada zivot. Dite jsem si prala, ale pritel hodne zarlil a v podstate behem tehotenstvi jsem prisla o vsechny kamaradky, protoze se mu u kazde neco nelibilo. Ja byla rozhodla to vse pustit, party, vylety s holkama…byla jsem pripravena kvuli miminku byt mama na 100%. Takze po narozeni mi v mym zivote zustal pritel a rodina. Opravdu zadny kamarad ani kamaradka. Nevadilo mi to, mela jsem jiny smysl zivota. Ale pritel je v praci kazdy den, a ja sem opravdu celou dobu jen s malym, ted mu bude 7 mesicu za dva dny. Kdyz jdu ven musim jen sama, protoze mi pritel vola kde jsme a tak. Prijdu si hrozne izolovana, jediny s kym mluvim je pritel. Hrozne zarli, vadi mu i ze se na me nekdo podiva, nebo zacne sledovat na instagramu. Nemuzu ani pozdravit kamarada treba protoze zacne silet. A tim jak jsem furt jen doma na materske s malym vim ze mi zacina hrabat, jsem proste casto nastvana, podrazdena, kvuli blbosti, pak se hadame, a to je skoro kazdy den. Casto brecim a chybi mi stary zivot ale zaroven na sebe nadavam jak mi muze chybet protoze bych nemela meho syna, ten je moje vsechno. Ale pritel se mi posledni dobou protivi, a to nechci ale nemuzu si pomoc. Nevim co delat. Mozna je to vekem protoze mi je 23, pritelovi bude za mesic 36, a v lete by si me chtel vzit. Jsem v zacarovanem kruhu a nemam se komu sverit takze musim jak zoufalka sem. :zed:

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
3441
2.1.25 15:08

Tak to je asi načase mu vysvětlit, že takhle by to nešlo. I máma má nárok na čas pro sebe. Pokud takhle přehnaně žárlí, odráží jen svoji vlastní nedůvěru. To bude na rozhovor. Nehádej se, jen mu vysvětli svoje pocity. Jsi máma a partnerka, ne vězeň.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3819
2.1.25 15:29

Klasika z emimina. Zijes s totalnim magorem.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
2.1.25 15:33

@prcekniky kdyz mu to vysvetlim tak se nasere a rika at si jdu kam chci ze sennou nebude, ze jsem mama na ho*no a podobne, on si totiz v hlave hned usmysli ze pujdu za nejakym jinym chlapem a to uz vim ze je nemoc protoze mi to neprijde normalni

• Citovat
  • Upravit
10936
2.1.25 15:39

Jednoduchá rada: zahoď přítele= budeš mít přátele, budeš svobodná a volně dýchat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10936
2.1.25 15:39
@Sadman píše: Více

A klasika eMimina, bude s ním už na furt, bo nemá prachy a kam jít s děckem 8)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Svetluska55
2.1.25 15:40

Ale ty michas 2 věci dohromady..
Mateřství a soužití s paranoidní zarlivym magorem, co tě úspěšně odrizl od všech blízkých.
Vyřeš si primárně nastaveni vztahu s partnerem - nejsi jeho majetek, to, co ti dělá, je regulérní psychické týrání.
Pokud se vam to podaří vyřešit, uvidíš, že zjistíš, že mateřství je ok. A k tomu je i moznost vyrazit si i jen s kamarádkami bez dítěte, většina z nás to dělá.
Samozřejmě pokud nemáme doma zarliveho magora, kterým jsme se nechaly dotlačit do pozice, ve které jsi teď ty.

• Citovat
  • Upravit
308
2.1.25 15:48
@Anonymní píše: Více

To je smutná klasika, žárlí na tebe, tak se ti snaží snížit sebevědomí, abys nezvládla odejít.
Odříznout od přátel už ses nechala a tohle se mu taky daří. Co tvoje rodina? Nepomohla by?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1555
2.1.25 15:52

Za to, ze nemas kamaradky nemuze dite, ale tvuj muz. Respektive muzes si za to sama, kdyz jsi mu vcas nerekla at se se svym zarlenim jde vycpat. Ted si prestan vycitat, ze bez ditete bys byla obklopena prateli, protoze nebyla, on by te ten tvuj zarlivec o ne pripravil i tak. Zacni resit jak si toto s nim osetrit ve vztahu, anebo jak ze vztahu odejit, abys to s ditetem zvladla.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
2.1.25 15:56

@starfish_at_night ja to proste za zacatku videla bohuzel jinak, brala jsem pozitivne ze zarli, ale stupnovalo se to a ted si uvedomuju ze jsem byla zaslepena a nevidela co se deje, premyslim ze odejdu a to uz je co rict, ja s nim chtela zustat byla jsem si jista, ale posledni dobou vidim ze se odcizujeme tim jeho zarlenim a myma naladama diky tomu, ale kdyz tu je to dite je to horsi, a at si kazdy rika co chce, kdo ma spatny vztah ale dite v nem je to sakra tezky tohle rozhodnuti udelat protoze jsem nikdy nechtela aby moje dite vyrustalo bez obou rodicu, z rozpadly rodiny, ale zaroven ani aby vyrustalo v hadkach..

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
2.1.25 15:59

@staronova on ma totiz bujnou minulost, mel udajne strasne moc holek a ted se usadil, co je sennou se zkrotil a zmenil to je fakt, ale kroti hodne i me, ale doplacim na to vic nez dost, mam proste nudny zivot, mrzi me to psat protoze tady mam svoje dite ale on mi proste vsechno sebral, nici me psychicky aniz by to s nim neco delalo, rodina by mi poskytla azyl no :roll: ale je to maly byt kde bydli muj 8 lety bratr

• Citovat
  • Upravit
2274
2.1.25 16:04

Tvůj problém není dítě, tvůj problém je psychicky nemocný přítel. Neber si ho a nepořizuj si s ním druhého potomka. Až bude dítko větší, najdeš si práci a vlastní bydlení.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13197
2.1.25 16:05

klasika na epipi - naivni mlada nanynka se zamiluje stareho zarliveho chlapa, ve sve naivite ji dela dobre, ze na ni zarli, pripada si jako zadana „princezna“. myslela jsi, ze mas alfasamce a lva salou a pritom mas obycejneho psychicky nemocneho zarlivce. ve 22ti otehotnet, s holym kontem, neuzit si nic ze zivota a jeste se zarlivym magorem… co te k tomu vedlo? prachy? co na tve otehotneni rikali rodice? tipuji, ze neskakali radosti do stropu a partnera ti vymlouvali

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13197
2.1.25 16:10

ale on ti nic nesebral, ta tohle si muzes sama, proc jsi ukoncila vztah s kamoskama? sama pises, ze takovy byl uz pred miminem, tak proc jsi do toho sla? za vse si muzes sama, nesvadej nic na cholerickeho zarlivce. myslela jsi, ze ho mimisek zmeni?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
33844
2.1.25 16:13

Rozhodně si ho neber. Vždyt ten nadpis úplně sedí. On z tebe udělal úplně někoho jiného. Obnovit vztahy s kamarádkama nejde? Ty jo, dupni si doma, nejsi jeho majetek. Z tohohle ti hrábne, ten tě po mateřský ani nepustí do práce. Ten by se měl léčit, tohle je moc.
Opravdu ti nezbyl vůbec nikdo? A co máma, té se svěřit nemůžeš?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí