Ztráta sama sebe

Napsat příspěvek
Velikost písma:
LiduNe
2.1.25 16:34

Problém je tvůj přítel. Na rozdíl od zdejších patentů na rozum, jsem schopná pochopit, že v zamilovanosti člověk nevidí a neslyší. Teď jsi holt v pasti, s tím dítětem máš momentálně svázané ruce. On buď pochopí, že má problém a bude s tím něco dělat (léčit se), anebo ne a pak od něj odejdi. Ideálně kdybys mohla k rodičům, což asi nemůžeš a ani nechceš, jestli to chápu dobře. Zkus s ním vážně promluvit, že takhle to dál nejde. Pokud to k ničemu nebude, začni si připravovat půdu na odchod. Hlavně tedy šetřit peníze bokem, jdi na brigádu hned, jak to půjde, zjišťuj si možnosti. Zkusila bych i obnovit kontakt s kamarádkami, třeba jen telefonicky ze začátku. Když se jim svěříš se situací, uleví se ti. A nikdy nevíš, kdo ti pomůže, přihraje příležitost atd. Nezůstávej takhle izolovaná.

• Citovat
  • Upravit
13197
2.1.25 16:42
@LiduNe píše: Více

proc by lide, kteri maji radi sami sebe, a pro nejake zapaleni lytek neztrati svoji uctu sami k sobe, meli byt patenty na rozum? pro tebe je pohopitelne kvuli parterovi o vse prijit? za mne je to neco nepochopitelneho. v autorcine pripade tu potrebu lasky chapu, nema ji v rodine, nasla si nahradu „otce“. a jak pises, je v pasti.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13197
2.1.25 16:47
@Anonymní píše: Více

v cem jsem hnusna? ze ti pisi svuj pohled? mozna, kdyby ti tva mama neplacala po ramenech, ze chces ve 22ti otehotnet, aby se o tebe uz nemusela starat, kamosky ti neplacaly po zadech, jaka jsi borka, ze se kvuli tobe nejvetsi obsournik z okoli, radoby zmenil, a byly k tobe uprimne, nejsi tam, kde jsi. ptala jsem se te, kolik ti zbylo na konte, po zaplaceni vybavy pro mimino. v praci od 18ti? takze si uzivas zivota 4 roky a myslis, ze jsi si uzila hodne? za mne jsi ze zivota nevidela skoro jeste nic a asi bohuzel, pokud nezmenis pristup sama k sobe, ani neuvidis. jak dlouho jste s partnerem spolu? rok? kolikrat jste byli spolu na dovolene? jak moc ti vycita, ze te ted zivi?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
33844
2.1.25 16:48

Tak se sver tete, nebo klidne tatovi, proc by ne? Hlavne s tim neco koukek delat, nebo te zadupe do zeme. Mela bys realne premyslet o odchodu, tohle bude jeste horsi. Mysli aspon na dite.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
33844
2.1.25 16:53
@Cizinka 999 píše: Více

Bohuzel to tak vypada. Tesila se, ze bude mit rodinu a bude spokojene zit, a misto toho ma doma ma@ora.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
2.1.25 16:56

@markytka3 ja jsem ted dost podrazdena tak asi se mě to trochu dotklo, nejsem zadna Romka co si dela deti aby nemusela do prace a podobne, od 18 jsem sla do prace a pracovala jsem celou dobu, ano asi sem neprocestovala cely svet ale ja nevidim chybu v tom ze je mlada maminka co se dokaze postarat, proste sem ho chtela a byla jsem tak natesena ze mi bylo v tu dobu jedno vsechno okolo, a tak zamilovana ze mi bylo jedno ze budu mít jen pritele, proste rodinu, mama se o me nestarala ani tak bydlela jsem od 19 sama, živila se od 18 takze mama mi urcite naplacala po ramenech diky penezum, spolu jsme dva roky, a tu minulost mel kdyz byl on mlady, pak teda nebyl svaty ale byl sam a po 6 letem rozchodu kdy mu jeho ex rekla ze dva roky to taha jinde tak asi i kvuli tomu to odnasim i ja že neduveruje a hlida mě já fakt nevim ale je to za hranicemi toho jsem si vedoma, to ze me zivi nevycita, je to normalni že peníze vyledava ted on a já mam materskou, nikdy nic ohledne tohohle nerekl, a na dovolene jsme spolu byli 3×

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
2.1.25 16:58

@arinecka ja na dite myslim, prave proto uvazuju o odchodu nechci aby vyrustal pak nekde kde se budeme hadat treba už furt kvuli tomu ale zit v malem byte i s brachou taky asi nebude ideal, je to mini byt, tady ma vsechno doma :,(

• Citovat
  • Upravit
33844
2.1.25 17:17

Jasny to chapu. Tak promluv s pritelem, rekni mi co vse ti vadi, a ze to tak proste nechces. Potrebujes k zivotu i jine lidi, kamaradky atd. Tak ma na vyber, bude to respektovat a prestane blbnout, nebo budes muset odejit.
Da se sehnat treba spolubydleni s jinou maminou, platite najem napul, a muzete si pomahat s detmi. Nekde tady je na to kategorie, tak tam zkus kouknout.
Ale hlavne se neboj rict doma svuj nazor a stuj si na nim. Jsi dospela zena, matka, a fakt to nema co prikazovat ani ho nemusis poslouchat. Hlavne se nenech dotlacit do te svatby, vzdyt ty ji stejne asi ani nechces ze ne?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15179
2.1.25 17:51

Takže máš učňák, od 19 si platis nájem a wellnessy a nasetreny balík. A teď tu o karkulce..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
2.1.25 17:58

@karkarka ano, 19 jsem brala kdyz sem nastupovala byt jsem mela maly kde jsem platila 6tis, potom jsem platila 5 a mela sem byt napul s kamoskou, a potom jsem mela uz praci kde jsem brala k 30tis takze ano mohla jsem platit najem a jeste si penize uzit jako kazdy jiny clovek co neutraci nebo nedava penize na jine vydaje:)

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
2.1.25 17:59

@karkarka a nerekla jsem ze sem mela nasetreny balik, miliony… setrili jsme si s pritelem kazdy mesic neco kdyz jsem se dozvedela ze jsem byla tehotna, predtim nam taky zbyvalo abysme si mohli jet na dovolenou

• Citovat
  • Upravit
427
2.1.25 18:25

Takže jste spolu byli par tydnu a uz jsi otehotnela? Tak to pak jo… evidentní zatmění na mozku…OMG.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
77008
2.1.25 18:27
@Bytsamsebou píše: Více

a nemá rodinu, všichni jí vymřeli nebo bydlí 400 km daleko nebo se nestýkají

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
77008
2.1.25 18:28