Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@markytka3 nanynka? proc jste tak jizliva? ocovidne mate nejaky problem se sebou:) zadneho alfasamce, zadna princezna boze vubec jste se netrefila ale jakoze vubec, zivot jsem si prave uzila proto mi chybi, na prachy rozhodne nejsem, to bych si nestezovala kdybych byla obklopena dary a penezi:)))
s holym kontem to nebylo, dalsi vec kterou jste netrefila, meli jsme oba nasetreno dost penez abysme celou vybavu nakoupili za nase vlastni penize, plus pokojik:). a ano moje rodina byla rada ze sem tehotna, bohuzel nikdo nevedel ze se z neho stane takovy zarlivec a majetnickej chlap, takze si svoje mindraky nechte treba na manzela:)
@markytka3 byla jsem zamilovana dala jsem mu proste prednost pred vsemi
@Anonymní píše: Více
Ale to se nedělá ani když jsi zamilovaná, opravdovým kamarádům nikdy
Holka zlatá, ty jsi mu to ale dovolila. Tak si prostě dupni. Co se stane, když půjdeš někam s kamarádkou? Zbje tě nebo co? On si k tobě dovoluje jen to, co mu dovolíš ty sama. Tak se nenech utiskovat a koukej s tím něco dělat. Už kvůli dítěti. Ještě se s tím něco dělat dá, tak to nenech zajít až někam do háje.
@arinecka s moji mamou hezky vztah nemam, jako mala se me vzdala pak si me zas vzala, starala se o me teta a tata, v podstate se moc nebavime a ja ji bohuzel neverim a nemam k ní to materske pouto abych si s ni dokázala popovidat a sverit se
@Cizinka 999 píše: Více
Ale to neznamená, že máš s nimi lítat po diskotékách, ale byt občas spolu, vědět že jste tady pro ne a oni pro vás. A vztahy i ty kamaradske se musi pěstovat
A jaký k tomu byl důvod? Tohlě nějak nechápu. Bylo ti líto třeba hodinky strávené s kamarádkou na kafi? A radši jsi byla s ním? No tak tady máš výsledek.
ve 22ti jsi zazila velke houby, ty jsi romka? bez vzdelani? financne negramotna? dat vsechny penize do vybavy a pokojicku? kolik penez mas na konte ted? muzes se osamostatnit? uzivis sebe a dite? a ano, holka, co se necha ve 22ti zbouchnout majetnickym, zarlivym temer 40tnikem, ktery ojel cele okoli, je pro mne nanynka. a vice jak lito tebe, je mi lito ditete, protoze jestli se za xy let rozhodnes odejit (co mu prijdes na xy never), bude on hromosvod, pres ktere ti bude ublizovat, protoze mu svym odchodem srazis jeho ego. o tom, jak jsi se vykaslala na kamosky pro jineho cloveka, to taky svedci o mnohem.
Příspěvek upraven 02.01.25 v 16:21
No takže ti chybí bezpodmínečně materska láska od matky a myslela jsi, že to najdeš u přítele, a proto jsi mu tak rychle podlehla. Aspoň víš že čeho to pramení a příště si das pozor
@markytka3 píše: Více
Tak přečti si jsk se o ní máma starala, nedivím se ze se ji tohle stalo. Je hladová po lasce
Asi ti nezbude nic jiného než počkat po mateřské a až začneš pracovat, tak se postav na vlastní nohy
@Cizinka 999 píše: Více
to ctu az ted, o to vice je to smutne, a z toho bahna se asi jen tak nevyhrabe… timto priostrovanim situace prestavam pribehu verit.
@markytka3 ja nevim co mate namysli a proc jste tak hnusna, za me jsem si uzila, ja nevymetala bary, obcas jsme sli chodila jsem od 18, ale spis jsem si uzila vecery s holkama, jezdili jsme na vikendy na wellness, do kina, delali jsme si piknik, takhle jsme si uzili, do toho patrili i kluci samozrejme, a ne nejsem Romka, jste v poradku? se takhle ptát a urazet? jste rasistka? ja delala v praci od 18 let a taky jsem platila potom najem, jidlo a dalsi poplatky a co jsme si oba davali bokem bylo ciste pro dite protoze vím co dite obnasi a my se na tohle pripravili, nikdo nám nic nemusel davat nebo půjčovat, dítě bylo zajistene tim padem nechapu proc mam byt finance negramotni. Kdyz uz jste raristka tak bohuzel jsou takovy lidi ze si delaji dite a na konte nemaji ani korunu, dite neni zabezpeceny, ja tenhle pripad nejsem, budte si hnusna opravdu jinde ja na tohle nemam sílu, diky
Jestli si ho vezmeš, tak se smyčka utáhne. O to mu přesně jde. Možná ještě druhé dítě
Máš pocit, že se to může zlepšit? Jsou dvě varianty. Buď se změní on a uvědomí si, že se nechová v pořádku, což je asi tak pravděpodobné, jako že psychopat o sobě řekne, že je psychopat a začne z tohoto uvědomění konat dobro.
Nebo změníš ty svůj přístup a nenecháš si to líbit. Co si myslíš, že se stane potom? Konkrétně. A bojíš se to zjistit? Jestli se to bojíš zjistit, tak žiješ s magorem. Protože jeho chování je pro tebe nepředvídatelné.
Obvykle se stane to, že bude dělat scény (do jaké míry závisí na tom, jak velký magor to je.). Takže tě může zmlátit, může odvézt syna neznámo kam (než vychladne), může tě vyhazovat z bytu, nadávat ti. Nebo, pokud si budeš stát za svým v klidu a nenecháš se zatáhnout do hádky, to bude muset akceptovat.
Co se stalo, že už nemáš žádné přátelé? Konkrétně? Když se nevidíte denně, už pro ně nejsi kamarádka, nebo ses s nimi pohádala?
Zato nemůže dítě, ale ty, ze jsi se nechala ovládat svým partnerem a zahodil všechny kamarády. Kdyby to byli ale opravdové kamarádky, tak by se snad daly vaše vztahy obnovit ne?