Sexuální nezájem manželky

Anonymní
2.1.25 11:02

sexuální nezájem manželky

Zdravím, mám dotaz, vím, že se to tu nejspíš stale dokola opakuje, ale přece. Jsme s manželkou spolu už nějaký pátek, je nám kolem 40 let, máme děti.
Problém je, že manželka čím dál častěji odmítá sex (minulý rok celkem 8×) a když už, tak mi to podá stylem, hlavně abych byl rychle hotový a ona měla pokoj. To mě samozřejmě už nebaví. Dřív když to nebylo ještě tak hrozné, tak jsem to bral do určité miry jako výzvu.

Uvažuji proto delší dobu nad třetí ženou mimo vztah, protože mi jinak nic moc nechybí, ale nemůžu se k tomu dokopat. Manželku samotnou sex nezajímá, přijde mi, ze to úplně vypustila, večer se osprchuje a jde spát. Není žádné přítulení, žádné dotyky, pokud na ni sáhnu, tak se někdy nechá hladit po zádech, ale většinou odsekne. Nemyslím si, že má někoho jiného nebo jsem aslepoň nic nezaznamenal. Řešení je podle mého v nedohlednu, nadhození debaty o třetí osobě nepřichází v úvahu stejně tak manželská poradna, takže mi toho moc nezbývá.

Zajímá mě, kdo zažil něco podobného, jak bylo těžké se přemoct k tomu se s někým novým seznamit a jak to potom probíhalo po sexuální stránce. Zda to bylo ještě těžší podvést poprvé, jaké jste potom měli pocity, zda se to projevilo doma a podobně.
Podvádění mě netěší, nikdy jsem to za mlada neplánoval, protože manželka byla a je pro mě vším, ale současně jsem nepočítal ani s žitím v celibátu. Děkuji za názory.

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
Mango_Lassi
2.1.25 11:04

Tak to jsi dobrý, že uvažuješ nad třetí ženou. Úplný kanec 🤭

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
2.1.25 11:10

Nejsi první ani poslední.
Z chvilku budeš p..cat jinde..
Zvykneš si

• Citovat
  • Upravit
4388
2.1.25 11:11

A proc by poradna nebyla v uvahu?
jako me chlap rict ze uz je nas vztah ve stavu kdy chce milenu, tak jsou ve hre jen dve moznosti
bud se budu aktivne zajimat jak to nakopnout tim spravnym smerem nebo to uz bude tak mrtve ze se domluvime na zmene fungovani (volny vztah, rozvod)

obou pripadech by bylo tve svedomi ciste a tyhle otazky by te nemusely trapit ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
2.1.25 11:11

No to je tezky, no. Ja tomu sexu taky moc nedam, uz me to proste neba, nebo vyjimecne. Tak 1×za 2 mesice, nekdy ani to ne. „Nastesti“ to ma stejne i manzel.
A zkousel jsi o tom se zenou mluvit? Jako ze takhle fakt zit nemuzes?

• Citovat
  • Upravit
6626
2.1.25 11:12
@Mango_Lassi píše: Více

Viď? To mě taky praštilo okamžitě do očí… :mrgreen:
Zakladateli, prvotní myšlenka by měla být na řešení problému. Manželská poradna, sexuolog a další. Hledat si rovnou milenku, to je dost podlý. Doufám, že budeš mít aspoň koule to s manželkou vyřešit narovinu a o milence ji informovat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Mango_Lassi
2.1.25 11:13
@Janli píše: Více

Přesně tak. Hledat nabíječku je mnohem těžší, než řešit problémy doma.

• Citovat
  • Upravit
108
2.1.25 11:16

Takže chceš s manželkou zůstat jen z vypočítavosti? Opravdu se máte jinak rádi, když o tom spolu nechcete mluvit a nedokážete problém řešit? :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1341
2.1.25 11:30

Mne by zajímalo, jak by to bylo naopak. Kdyby mužský nechtěl, nemohl, neba, doktor, poradna nic a manželka by hledala uspokojení jinde, jestli by nebyla za cou*ru nebo co by tomu řekl samotný pan manžel.
Jinak, dokud má zdravé ruce… :mrgreen: ne, ohne legrace, nevím, jak o tom zakladatel doma mluvil, ale toho sexuologa, psychologa, poradnu bych prostě zkusila. Dřív, než hledat davajku.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15300
2.1.25 11:33

Tak se rozveď ne?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
2.1.25 11:44
@karkarka píše: Více

Proč by se rozvadel… kvůli tomu, že potřebuje zasunout?? 8o
Sim tě, nákou madračku najde neboj…

• Citovat
  • Upravit
14537
2.1.25 11:52
@Anonymní píše: Více

Tvoje možnosti :think:

1. „Najít si milenku“. Milenek na nezávazný vztah je jako šafránu, je na to potřeba as a leze to i do peněz. Další vztah a hromada dalších starostí. Ve finále zřejmě rozpad vztahu, jen to při troše štěstí trochu odložíš.
  1. „Lehká děvčata“. Když pominu tvoje zábrany, tak zřejmě nejbezpečnější a levnější cesta k tomu samému.
  1. Poradna - na to ti nikdo nekývne na poprvé. Náročná cesta, ale asi jako jediná povede k nějakému spokojenému pokračování vztahu. Nebo ke klidnému rozchodu.
  1. Rozvod a nový začátek. Náročná cesta, ale zřejmě nejpoctivější pro oba. Jedna z mála šancí jak se rozejít v klidu.
  1. Nedělat nic. Problémy se budou kupit, časem si najdeš nějakou kompenzaci, třeba začneš chodit na ryby. Odcizení ve vztahu se bude jen prohlubovat tj. bude to jen horší.

PS: Nedělej si iluze, že ona nemá podobné myšlenky. Třeba je v realizaci o dva kroky dál než ty.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
120
2.1.25 12:04

Nejjednodušší řešení je zajít si do bordelu :nevim: žádné city, přijdeš, odejdeš… Pokud je to pro tebe tak těžký životní úděl, nebýt bez sexu…

Já soucítím s manželkou, mě to taky neba :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
2.1.25 12:05
@ProsteM píše: Více

Přesně… chlapi mají prostě tu potřebu asi tak 1000× větší…
Furt jen stříkat.. :roll: Nic jinýho je nezajímá :roll:

• Citovat
  • Upravit
120
2.1.25 12:10
@Anonymní píše: Více

Mně fascinuje, jaké nad tím vedou salodlouhe úvahy…až takové, že musím založit diskuzní téma. :poblion:

Tak si ho pohonim, nebo jdu do bordelu :nevim: :nevim:  :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria