Dá se muž uhnat?

Anonymní
1.1.25 20:31

Dá se muž uhnat?

Podařilo se to některé z vás? Že třeba nechtěl ale ty ses nevzdala a v něm se ty city nakonec objevily? Jako byste chtěli odehnat pejska, který ný vám pořád seděl před dveřmi, vy byste ho odháněli protože si ho domu vzít nemůžete, bylo by to moc starostí, ale on tam pořád sedí a oddaně čeká a kouká..

Pokud se vám to podařilo, jak jste to udělaly?

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
17388
1.1.25 20:36

Tohle není vážně myšlená diskuze, že ne…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8592
1.1.25 20:39
@Anonymní píše: Více

Jakože by někdo dokázal být až TAK zoufalý jo? 8o chudák chlap

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2272
1.1.25 20:44

Samozrejme to jde, ale nepujde to s jakymkoliv chlapem.

ty se ale ptas, protoze mas zajem o chlapa, ktery te nechce, ze? Tak ti poradim dobre: zapomen na to! Tos ale nechtela slyset, ze? Takze budes pokracovat v tvem marnem pocinani. Budiz, vsak to casem pochopis.

Preju pevne nervy. Budes je potrebovat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Trosečnice Ježíška
1.1.25 20:47

Tak asi záleží na tom, proč nechce. Jestli je gay, tak to půjde těžko. :D Jestli se rozhodl studovat Písmo a dal se na celibát, tak asi taky těžko. :andel: Jestli je ženatý, tak to asi taky půjde těžko. Jestli o tvém zájmu neví, tak není třeba uhánění. Taky záleží, na co ho chceš. Jestli na vztah, sex, milenectví. Jestli se znáte, jste kolegové atd. Je tam kupa proměnných. No a řešit to s cizími lidmi, ptát se jich na názor, to mi přijde dost hloupé. Podle mě další fejk, provokace, v poslední době je toho tady opravdu hodně. :nevim:

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
1.1.25 20:50

Ano, podařilo, ale rozhodně ne tím, že bych na něj čekala jako oddaný pejsek.
Naopak, nechala jsem ho konečně dýchat a začala se věnovat sobě, změnila jsem styl oblékání, začala cvičit, lépe jíst, seznamovat se, bavit se. Snažila jsem se na něj pokud možno vůbec nemyslet, jen před spaním jsem si představovala, jak se držíme za ruce a po několika měsících se mi to splnilo.

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
1.1.25 20:56

A jak se to pak splnilo, co se potom stalo?

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
1.1.25 21:08

Nevim, jestli správně rozumím otázce :D
Prostě začal vyhledávat moji přítomnost, začal mi psát a volat, snažil se být se mnou sám, sem tam letmý dotyk a najednou jsme se drželi za ruce. Taková ta klasika ;)

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
1.1.25 21:15

Znam jednu, co si policila na dlouho zenateho o 20 let starsiho muze a tak dlouho kolem nej obdivne vrkala a mavala rasama, az se rozvedl. Sice ji to dva tri roky zabralo, ale plynule presla zpod kridel tatinka milionare pod kridla pritele milionare. Do smrti vystarane a spokojena jak zelva :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
489
1.1.25 21:18

Muž nevím, ale můj táta uhnal mou mámu :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
545
1.1.25 21:22

Myslím, že ano, pozvi ho na drahou dovolenou a zaplať, všechno pro něj dělej a dá si říct :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
1.1.25 21:33

Tohle je trochu něco jiného, ale asi se mi to taky líbí, když ti dva mají stejné hodnoty a jsou spolu tak spokojeni, je to výhra ;)

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
1.1.25 21:34

A vy jste byli spolu v kontaktu? Nebo vůbec a pak ti napsal najednou?

• Citovat
  • Upravit
247
1.1.25 21:36

@azaleila
Heleď, já poslední dny mám dojem, že co dotaz, to troll, fakt! :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Mango_Lassi
1.1.25 21:37

Nedá