Partner a messenger

Anonymní
1.1.25 17:54

Partner a messenger

Můj partner si nezamyká telefon a telefon nechává vedle mě i když jde na záchod…Dnes jsem v jedné diskuzi na fb četla o skryté tajné konverzaci v messengeru jak jí žena objevila svému partnerovi, kde našla, že si psal s nějakou ženou. Tak jsem si uvědomila, že i když mu tam občas vidím na hlavní stránce v messengeru, když někomu píše, že tam nikoho nemá. Tak teda ale neznamená že tam nemůže mít konverzaci skrytou.Chci se zeptat jestli máte někdy chuť, nebo to přímo děláte, že občas partnera takhle zkontrolujete? Nebo by vám to stud nedal a udržujete nevědomost a zároveň jeho soukromí?

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
1250
1.1.25 18:01

Nikdy bych nevlezla partnerovi do soukromí. Já sama to nesnesu, a to nic před chlapem netajím. Jednou mi ex vlezl do mobilu, já ho u toho přistihla a strašně v mých očích klesnul.

Vlez tam, jen pokud se chceš rozejít a mít v ruce argument. Jinak to nech být.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17040
1.1.25 18:02
@Anonymní píše: Více

Nedělám. Do mobilu si vzájemně nelezeme a když zrovna vidíme, že si někdo s někým píše, tak vidíme. Ale ne tak, že bych stala nad ním a četla to :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14192
1.1.25 18:02

Tak on ti chudák věří a ty furt vymýšlíš jak by tě mohl podvádět? Fuuu :roll:

Jinak my to máme tak, že v mobilech máme otisk toho druhého, takže se můžeme kdykoliv na cokoliv podívat. Dřív jsme se i koukli, teď po osmi letech nějak není důvod. Upřímně jediná konverzace co nemusí vždy vidět je ta s nejlepší kamarádkou, když mě něčím naštve.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7221
1.1.25 18:07

Nelezeme si do telefonu! a je mi fuk s kým si píše. A hlavně, má v ikonách takovej bordel, že než bych našla chat, tak by byla půlnoc druhého dne.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
718
1.1.25 18:12

Pokud se musíš hrabat v jeho telefonu, už je něco špatně. Základní kámen každého vztahu je důvěra. Pokud ji nemáš, vztah nemá šanci na dlouhodobý úspěch. Kontrola je známka toho, že ti něco vadí, ale místo toho, abys řešila příčinu, chceš najít výsledek ve špehování. To je toxický chování. :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9148
1.1.25 18:12

Jezis nikdy ani za nic.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3764
1.1.25 18:14

To neni o studu, ale o potrebe. Me by to nikdy nenapadlo, protoze mi k tomu manzel nedava jediny duvod. :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10073
1.1.25 18:32

Je to pod mojí úroveň lustrovat mu mobil.. nevera vyjde na povrch i bez telefonu..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22569
1.1.25 19:29

Ne. Myslim, ze na neveru prijdes i jinym zpusobem. Provali se driv nebo pozdeji.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
674
1.1.25 19:34

Já sama mám jeden kontakt skrytý a i ten chat. A i kdyby mi manžel projel telefon, tak ho nemá šanci najít.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11622
1.1.25 19:45

V životě jsem neměla potřebu lézt manželovi do telefonu..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1098
1.1.25 19:45

Moje „tajné“ konverzace jsou tak nevinné, že je může kdykoli kdokoli číst, ale co je komu do mého soukromí?
Manželovi lustruji mobil každou chvíli, strašná nuda. Máme stejná hesla, znají je i děti, 8o :think: vlastně by jsme se měli nad sebou zamyslet, nejsme si vůbec tajemní :zed:
Takže nic..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18572
1.1.25 20:10

Drive jsme to s ex praktikovali…celkem bezne :D No stejne se tim nic neuhlidalo…
Ted uz bych to neudelala…jen v pripade, ze bych mela silne podezreni a chtela mit nejaky dukaz v pripade odchodu…otazkou je, zda by clovek neco nasel, dnes uz jsou ruzne vychytakvy, ze nemusis najit vubec nic…kdyz je ten druhy alespon prumerne chytry.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
1.1.25 20:58

Já mam ráda věci pod kontrolou, mam to v povaze :oops: Nejistota mi nedělá dobře. Do teď jsem to moc neřešila, tím jak partner messenger často otevírá předemnou a nezamyká telefon ale když jsem si dneska uvědomila že jdou mít vlastně i skryté konverzace, tak jsem pocítila chuť mu tam kouknout ale nakonec jsem to neudělala. Asi mi jdou v hlavě myšlenky důvěřuj ale prověřuj ale zase nadruhou stranu když si člověk pokusí nastavit sám v sobě jistou flegmatyčnost a zkusí s tim nějak vnitřně zabojovat tak se na to vykašlu.

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky