Muž, se kterým jsem si psala, zmizel

Napsat příspěvek
Velikost písma:
2272
3.1.25 12:25
@Anonymní píše: Více

tak to bued ale rada, ze si te nenechava jako moznost.

Predstav si, ze by ti cele mesice valil srouby do hlavy, ty bys byla zalaskovana a pak po pul roku by priznal, ze je trochu terminalne zenaty.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
81490
3.1.25 12:28

Myslím si, že mu na to přišla manželka a má po zizalkach

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1180
3.1.25 12:40

Proč se to stalo je úplně jedno, i kdyby zakladatelka z něj nějak dostala ten důvod, může jí zase nakecat cokoliv a člověk nikdy neví, co je pravda. Je to prostě seznamková klasika, já si ani nemyslím, že musel být nutně zadaný, prostě si to rozmyslel. V mezičase mohl najít nějakou, která ho brala víc.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
154
3.1.25 14:00

@mado To jako fakt? Jako vím že na úřadech pracuji méně inteligentní jedinci ale že jsou na tom tak špatně jsem nečekala :think: :think: Leze mi až mráz po těle že někdo může být tak zvrácený…Ty nemají sedět na úřadě ale na psychiatrii na samotkach :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
154
3.1.25 14:05

Mě by zajímalo proč některé ženské jsou tak zlé? :think: Ať zakladatelka udělá to co cítí. Pokud má potřebu mu napsat ať mu napíše, uleví se jí. On je tady za vyšinutého mag.ra a asi bych z něj měla špatný pocit…Hele mě také nepřijel chlap na setkání a já mu napsala že mu děkuji za „hezké setkání“ No a potom jsem se zeptala pár lidí co ho znají co je zač a upřímně jsem ráda že nedojel :roll: Alkoholik, slibotechna, lhář a zbabelec :pocitac: :mrgreen: Všichni jsme si potom z něj dělali prd. l a on byl na mě ještě naštvaný že jsem ho prý zesměšnila před všemi :D No jo chlapec má dorazit na schůzku a nebo se včas omluvit že nemůže

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9387
3.1.25 14:16
@Nina914 píše: Více

Ať mu klidně napíše, nikdo ji tady přece nedrží :lol: ale ať neočekává reakci (když už ji jednou zablokoval). A pokud by ji odepsal, tak bych mělo jó co dělat, abych mu případně uvěřila co byl za problem.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
3.1.25 14:23

@izabe nemůžu mu napsat. Zablokoval mě.
Napsala mu sestra.
On věděl, že jsem ji o něm řekla

• Citovat
  • Upravit
Trosečnice Ježíška
3.1.25 14:32
@deniiina píše: Více

Přesně. Chtít po člověku, co je neupřímný, vysvětlení, k ničemu není. I kdyby ten neupřímný mluvil pravdu, furt není jasné, jestli to pravda je. U některých lidí je lepší mávnout rukou a dlabat na to. I když to bude toho napáleného nějakou dobu štvát, to je jasné.

• Citovat
  • Upravit
2272
3.1.25 14:35

Zablokuje i sestru. Hele, kasli na nej.

A jak jinak mas me pochopeni i soucit, prosim te holka, dobre se zamysli nad tim, proc na tebe udely takovy dojem ty jeho recicky o domacim nasili. Ja uz za svuj zivot taky podobne vylevy od chlapu slysela a VZDY to byli pokusy o manipulaci. Toto je primo knizni priklad.

Mohu se zeptat, ty jsi byla dlouho ve vztahu a teprve nedavno si se stala singl, nebo jses spis ten typ, kteremu se nedari navazat vztah a mas malo zkusenosti. Nerypu, ptam se, protoze preci jenom v tvem veku bys mohla byt trochu otrkana a poznat manipulaci, kdyz ji vidis.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9387
3.1.25 14:36

To je jedno od koho jsi mu napsala. Stejně si myslím, že nezareaguje, spíš hned každého blokne.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12746
3.1.25 14:41

Protože jsem to zažila, chápu, že člověk po takovém chování touží po jakémsi zadostiučinění. Bohužel si ale myslím, že jen málokdo z těch ghostujících (záměrně píšu neutrálně, ghosting se týká i žen) uzná, natož navenek, že se zachovali nepěkně.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2272
3.1.25 14:44
@Hecate píše: Více

Neuzna. Uz jsem na netu cetla par diskuzi ohledne ghostingu a prevladaji nazor je, ze zadna odpoved je taky odpoved a vetsinou to zklamana a vyghostovana strana jeste dostala nandano, jestli to neumi pochopit a co je to za zoufalku, ze se dozaduje nejake odpovedi a vysvetleni.

Zrejme vetsine lidi prijde, ze neodpovidat v pripade nezajmu je uplne normalni legitimni reakce, kterou neni ani nijak treba zduvodnovat. Delaji to tak vsichni, ne?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
3.1.25 14:50

@PinkiePieCutie protože jsem si formu domácího násilí také zažila. Ale to jsem mu neřekla. A proste působil na mě strašně nesměle a jako by se bál, tak jsem mu to uvěřila.
Jinak já jsem cely život v nějakém vztahu.
ten poslední skončil kvůli nevěry - opakované

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
3.1.25 14:51

@izabe no spíše si to ani nepřečte, na fb to padá do spamu když nejste přátele

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
3.1.25 14:54

Holky, díky že tady se mnou ještě mluvíte.. pomáhá to
vím je to blbost