Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Anonymní píše: Více
tak to bued ale rada, ze si te nenechava jako moznost.
Predstav si, ze by ti cele mesice valil srouby do hlavy, ty bys byla zalaskovana a pak po pul roku by priznal, ze je trochu terminalne zenaty.
Proč se to stalo je úplně jedno, i kdyby zakladatelka z něj nějak dostala ten důvod, může jí zase nakecat cokoliv a člověk nikdy neví, co je pravda. Je to prostě seznamková klasika, já si ani nemyslím, že musel být nutně zadaný, prostě si to rozmyslel. V mezičase mohl najít nějakou, která ho brala víc.
@mado To jako fakt? Jako vím že na úřadech pracuji méně inteligentní jedinci ale že jsou na tom tak špatně jsem nečekala
Leze mi až mráz po těle že někdo může být tak zvrácený…Ty nemají sedět na úřadě ale na psychiatrii na samotkach ![]()
Mě by zajímalo proč některé ženské jsou tak zlé?
Ať zakladatelka udělá to co cítí. Pokud má potřebu mu napsat ať mu napíše, uleví se jí. On je tady za vyšinutého mag.ra a asi bych z něj měla špatný pocit…Hele mě také nepřijel chlap na setkání a já mu napsala že mu děkuji za „hezké setkání“ No a potom jsem se zeptala pár lidí co ho znají co je zač a upřímně jsem ráda že nedojel
Alkoholik, slibotechna, lhář a zbabelec
Všichni jsme si potom z něj dělali prd. l a on byl na mě ještě naštvaný že jsem ho prý zesměšnila před všemi
No jo chlapec má dorazit na schůzku a nebo se včas omluvit že nemůže
@Nina914 píše: Více
Ať mu klidně napíše, nikdo ji tady přece nedrží
ale ať neočekává reakci (když už ji jednou zablokoval). A pokud by ji odepsal, tak bych mělo jó co dělat, abych mu případně uvěřila co byl za problem.
@izabe nemůžu mu napsat. Zablokoval mě.
Napsala mu sestra.
On věděl, že jsem ji o něm řekla
@deniiina píše: Více
Přesně. Chtít po člověku, co je neupřímný, vysvětlení, k ničemu není. I kdyby ten neupřímný mluvil pravdu, furt není jasné, jestli to pravda je. U některých lidí je lepší mávnout rukou a dlabat na to. I když to bude toho napáleného nějakou dobu štvát, to je jasné.
Zablokuje i sestru. Hele, kasli na nej.
A jak jinak mas me pochopeni i soucit, prosim te holka, dobre se zamysli nad tim, proc na tebe udely takovy dojem ty jeho recicky o domacim nasili. Ja uz za svuj zivot taky podobne vylevy od chlapu slysela a VZDY to byli pokusy o manipulaci. Toto je primo knizni priklad.
Mohu se zeptat, ty jsi byla dlouho ve vztahu a teprve nedavno si se stala singl, nebo jses spis ten typ, kteremu se nedari navazat vztah a mas malo zkusenosti. Nerypu, ptam se, protoze preci jenom v tvem veku bys mohla byt trochu otrkana a poznat manipulaci, kdyz ji vidis.
To je jedno od koho jsi mu napsala. Stejně si myslím, že nezareaguje, spíš hned každého blokne.
Protože jsem to zažila, chápu, že člověk po takovém chování touží po jakémsi zadostiučinění. Bohužel si ale myslím, že jen málokdo z těch ghostujících (záměrně píšu neutrálně, ghosting se týká i žen) uzná, natož navenek, že se zachovali nepěkně.
@Hecate píše: Více
Neuzna. Uz jsem na netu cetla par diskuzi ohledne ghostingu a prevladaji nazor je, ze zadna odpoved je taky odpoved a vetsinou to zklamana a vyghostovana strana jeste dostala nandano, jestli to neumi pochopit a co je to za zoufalku, ze se dozaduje nejake odpovedi a vysvetleni.
Zrejme vetsine lidi prijde, ze neodpovidat v pripade nezajmu je uplne normalni legitimni reakce, kterou neni ani nijak treba zduvodnovat. Delaji to tak vsichni, ne?
@PinkiePieCutie protože jsem si formu domácího násilí také zažila. Ale to jsem mu neřekla. A proste působil na mě strašně nesměle a jako by se bál, tak jsem mu to uvěřila.
Jinak já jsem cely život v nějakém vztahu.
ten poslední skončil kvůli nevěry - opakované
@izabe no spíše si to ani nepřečte, na fb to padá do spamu když nejste přátele
Holky, díky že tady se mnou ještě mluvíte.. pomáhá to
vím je to blbost