Muž, se kterým jsem si psala, zmizel

Napsat příspěvek
Velikost písma:
2272
3.1.25 16:31

@Lucy75 lidi dokazou byt neskutecne kruti.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
3.1.25 16:33

@Jeremi za mě je to také v pohodě

• Citovat
  • Upravit
11707
3.1.25 17:20

Chápu, že můj názor je irelevantní, ale pokud mi nějaká žena či dívka sedla, chtěl jsem znát celé jméno a i okres, kde bydlí, aby mi nemohla tak snadno zmizet. Pokud nezemřel nečekaně nebo, jak píší holky, nebyl odhalen manželkou, dluží ti vysvětlení:

• umírám
  • prasklo to, přišla mi na to stará
  • nečekaně se mi změnila orientace, randím s muži

S ženskejma by se mělo, pokud možno, hrát fér.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
106665
3.1.25 17:35
@Trosečnice Ježíška píše: Více

Proč si s někým, kdo nebere dává další schůzku a dokonce dělá rezervaci?
To je jednodušší než napsat, čau nemám zájem?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
106665
3.1.25 17:45
@LuckyMe99 píše: Více

Má to bohužel pak za následek to, že po těchto zkušenostech už nevěříš nikomu

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2374
3.1.25 19:19
@LuckyMe99 píše: Více

Ta žena z Tvého příběhu byla sice neskutečně naivní, ale on byl pěkný blbec. Je to hnus, takhle někoho tahat za nos a navíc ženu, která už nemá moc času na to, založit vlastní rodinu.

Zajímalo by mě, co by dělal, kdyby s ním ta žena otěhotněla. :think:

Zakladatelko, Tobě se nedivím, že jsi z toho zklamaná. Normální slušný člověk prostě druhému řekne/napíše narovinu, že už nemá zájem dále pokračovat a pod. Vždyť na to má právo, kdykoliv seznamování (nebo i vztah) ukončit. Podle mě tenhle ghosting dělají srabové a nevyzrálé osobnosti (muži i ženy).

Nic si z toho nedělej, naštěstí, jak už tu padlo, nejsi s ním těhotná, nepůjčila jsi mu peníze, nezapletl Tě do nějakého podvodu… Mohlo by být daleko hůř. Moji dceru takhle vyghostoval její vlastní otec. Ne, že by si ji přímo zablokoval, ale nereaguje na zprávy, volání atd. a to má k ní ještě vyživovací povinnost.

Ber to jako ponaučení pro příště. Pro nás slušné lidi, je prostě takové jednání nepochopitelné.

Přeji Ti, abys brzy našla opravdu milujícího skutečného muže a byla s ním velmi šťastná. :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2374
3.1.25 19:36
@Lucy75 píše: Více

Mně se stalo na seznamce, že nejen, že se nezmínil o naší předchozí konverzaci, ale i se divil na co se ho vlastně ptám, když ta otázka z té poslední konverzace přímo vybízela a to se stalo opakovaně. Tak jsem mu napsala, že naše komunikace nikam nevede, že už si s ním psát nechci a že mu přeji štěstí v dalším seznamování. Ten chytl nějaký rapl, začal mi vypisovat - nadávat mi, ponižovat mě…, do toho plno smajlíků, jak se směje, až mu tečou slzy. Pak napsal, ať už mu nepíšu a zablokoval si mě. Člověk, se kterým jsem se v životě neviděla a napsala si s ním jen pár obecných zpráv… Je to někdy opravdu síla, ale je fajn, když se ten člověk „odkope“ takhle brzy.

Příspěvek upraven 03.01.25 v 19:37

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
43
3.1.25 19:37
@Prelesta píše: Více

I na tuto variantu jsme se ptal…no odpověď slyšet nechcete. Ale dával si naštěstí moc velkej pozor, aby se tak nestalo. Takže v tomhle to pro něj dopadlo dobře. Jasně že je to vůl. Když se mi přiznal, odsoudil jsem ho. On toho lituje, je z těch případů, kdy to byla špatná souhra náhod. Stalo se. V té době jsem myslel, že zenskejch jako byla ona, moc není a za dobu co jsem na tomhle fóru, jsme těchto případů četl tolik, až mě to samotného zaráží a udivuje. Vždyť heslo,,důvěřuj, ale prověřuj,, je tak známé, že by se to snad ani stávat nemuselo.

Jak psala paní výš…teď to nechá v zakladatelce a vlastně v každé, která tím prošla, pocit, že nemůže věřit už absolutně ničemu…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Trosečnice Ježíška
3.1.25 19:55
@Venetia píše: Více

Nevím. A pokud to on nechce vysvětlit, tak to stejně nevysvětlí. Tak proč to řešit? Chápu, že to člověka štve, že se k němu nechová normálně, ale lidi takoví jsou. Někdy je fajn na pár takových narazit. Odhalí pak takové příště líp. A bude si vážit lidí, co se chovají sllušně. Není to samozřejmost, jak si některé naivky myslí. :andel:

• Citovat
  • Upravit
Trosečnice Ježíška
3.1.25 19:56
@Ploskutáček píše: Více

S ženskými a s lidmi obecně by se nemělo hrát vůbec. :D

• Citovat
  • Upravit
12884
3.1.25 20:56
@Lucy75 píše: Více

Eiwwww, to snad ne :poblion:

To je teda fakt děs ještě být s ním sama v zahraničí 8o :? :,(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2800
4.1.25 00:35
@Venetia píše: Více

Přesně… :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Trosečnice Ježíška
4.1.25 00:42
@zzzjancena píše: Více

Důvěřiví, a to jsou zásadně lidé bez postranních úmyslů, věří dál. Jen mohou být víc ostražití. Nedůvěřiví nevěří proto, že sami nemají s druhými čisté úmysly a očekávají to i u druhých.

• Citovat
  • Upravit
Vyzvědačka
4.1.25 00:50
@Ploskutáček píše: Více

Ono by stačilo i bez vysvětlení. Prostě sorry, končim, nepřijdu.

• Citovat
  • Upravit
Trosečnice Ježíška
4.1.25 00:59
@Vyzvědačka píše: Více

Možná se bojí toho, že druhá strana to nebude respektovat a bude přemlouvat, tlačit. To my nevíme, co je zakladateka zač nebo jak ji vyhodnotil ten muž. Někdo tu předevčírem psal, že se tohle bude řešit ještě za x dní. No, měl pravdau. :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky