Muž, se kterým jsem si psala, zmizel

Napsat příspěvek
Velikost písma:
2272
15.1.25 08:06

Z trosku jineho soudku. Mela jsem ex, ten mi tohle delaval po tom, co jsme se rozesli. Jeste par let potom, se mi jednou za par mesicu ozval a strasne se zajimal, jak se mam a chtel kamaradit. Podle me testoval, jestli by mel jeste otevrene vratka, kdyby se moc snazil. Pritom ten vztah jsem ukoncila ja, nebylo to tak, ze se na mne vykaslal on a ja mu cele mesice nadbihala a doufala v jeho navrat.

A ja byla mlada a naivni a myslela si, ze bychom kamaradit mohli, tak mu vzdy odpovidala. Jenze po par sms se po nem zase slehla zeme a na par mesicu bylo radarove ticho. Pak se zase vratil s nusi vymluv, kde to posledniho pul roku byl a proc neodpovidal na zpravy.

Dement. Vychazim z toho, ze si na mne vzdycky vzpomel, kdyz mu nevysel jeho novy objev.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18693
15.1.25 08:13

@PinkiePieCutie taky mi zadní vrátka občas i po 18 letech ťuknou :lol: tak proc by to nezkusil ze jo :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
350
15.1.25 08:26

Ja vam nevim, ale mne by zcela uprimne zajimalo, jak se byvale partnerky maji, ale neozyvam se jim presne kvuli tomu, ze by si mylně mohly myslet to, co vy. Prijde mi to fakt smutny. To je fakt divny, ze bych rad vedel, jak se dari cloveku, se kterym jsem zil? Achjo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18693
15.1.25 08:29

@LievenT tak je rozdíl se zajímat a obcas napsat a ne s dotazem jestli někdy nedáme čaj. To bylo takove naše heslo, takze fakt ho nezajímalo co moje deti na besídce :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2272
15.1.25 08:33
@LievenT píše: Více

tys asi nepochopil jadro problemu. Ex se mohl klidne ozvat, vsak ja byla vstricna. Ale proc se ozyval stylem, ze mi vypisuje dlouhosahle sms nebo maily, jak chce kamaradit a pak se na mne po par zpravach vykasle a neodpovida.

tady neslo asi o uprimny zajem o moji osobu, ze?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
350
15.1.25 08:37
@PinkiePieCutie píše: Více

Ja to psal obecne, nereagoval jsem primo na tvou situaci.
A pravda je bohuzel takova, ze to vetsina zen vnima presne jak pises.
A druha pravda je, ze to panove zkousej, jen mi prijde skoda, ze se to zobecnuje, ale to je jedno, ber to jen jako osobni povzdechnuti, nic vic.
Vlastne by me vic zajimaly ty deti, nez ona :lol: ale holt narok nemam a tak radeji potichu mlcim a muzu si aspon povzdechnout tady :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2268
15.1.25 08:45
@PinkiePieCutie píše: Více

Kam vy, dámy, na takové chlapy pořád chodíte? :mrgreen: Akorát se potvrzuje známé pravidlo, že ženy milujou hajzlíky a muži zase potvory! :mrgreen: No já se přiznám, že když s někým skončil kontakt, většinou z její strany, že už neodepsala, ale někdy i ode mě, tak pokud jsem měl pocit, že ta naše komunikace byla fajn, jednou za pár měsíců jsem se ozval a zkusil to obnovit :oops:. Proč ne, já si vážím lidí, co byli fajn. :) Samozřejmě, že snad nikdy z té obnovy nic nebylo, ale měl jsem aspoň čistý svědomí! :mrgreen: A někdy se zase ženy ozvou samy, po měsících nebo třeba i po roce. Nový rok je dobrá příležitost :D. A já jsem prakticky kdykoliv ochoten se bavit, na přátelské rovině určitě a pokud jsem to ukončil já, dát jim i druhou šanci, jenomže právě, takhle se mi jednou po roce ozvaly hned dvě během krátké doby (asi nějaké divné erupce na slunci :D ), ale i když jsem odpověděl, tak zase nic… :nevim: Některé z vás to děláte také, no… :D

Bylo by fajn, kdyby lidi při seznamování byli k sobě upřímní, ale o tom si můžeme ve většině případů nechat asi zdát… :nevim: :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
17.4.25 16:12

Holky, chcete update?

jsme spolu od ledna
a já jsem těhotná
vím, je to šílené
ale je to tak..

dítě je plánované

• Citovat
  • Upravit
6840
17.4.25 16:35
@Anonymní píše: Více

Tak to je mazec. Co ti tenkrát řekl? Jak se situace posouvala?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3739
17.4.25 17:53

Wtf?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
77008
17.4.25 17:58

tleskánek a klíčenka, za 3 měsíce už jsi i těhotná, no to je super - míněno samozřejmě ironicky, abys sem za chvíli nepsala diskuse, jak jsi s dítětem sama, chlap se nestará, neplatí, v horším případě tě týrá - no good luck

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8587
17.4.25 18:15
@stinga píše: Více

Asi tak. Chudák to dítě.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9085
17.4.25 18:32