Muž, se kterým jsem si psala, zmizel

Napsat příspěvek
Velikost písma:
4984
19.4.25 09:04

Hustý…stačí mit dost peněz a ženská udělá fakt cokoliv :D tady paní je příklad za všechny 0 se sebevedomí i sebereflexe

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
obet.stalkingu
19.4.25 13:21
@Justin Case píše: Více

Tak oni někteří chlapi nic víc nenabízejí, viz například ten první v téhlé diskuzi:
 https://www.emimino.cz/…erci-495093/

Je to věc nabídky a poptávky. Některým imponují chlapi s vlivem, s prachama, některým vůbec, nebo je to pro ně odpuzující. Znáš to, svůj k svému, jakej šel, takovou potkal atd.

• Citovat
  • Upravit
6456
19.4.25 16:46
@Anonymní píše: Více

Nevim jestli to tu zaznelo…ale treba tim myslel svuj pohreb…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6456
19.4.25 16:52

Treba z tebe citil, ze ty jsi.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4984
22.4.25 09:30
@obet.stalkingu píše: Více

Klopotkova…ty jsi za měsíc napsala 1000+ příspěvků.

Máš i jiný život?;D

To je dost šílený

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
22.4.25 12:55

@Justin Case to není o penězích, já se o sebe zvládnu postarat sama. Navíc pokud vím na dítě jsou třeba dva.

• Citovat
  • Upravit
obet.stalkingu
22.4.25 18:33

Nejsem Klopotková. Mám jiný život. Trávím tu pár desítek minut denně. :nevim:

• Citovat
  • Upravit
obet.stalkingu
22.4.25 18:35

Že ses vrátil zrovna k tomuto komentáři, ve kterém odkazuju na asi dva roky starou diskuzi. To je nějaké podezřelé. :think: Kdyby sis třeba myslel, že někdo z té diskuze jsem já nebo Klopča, tak ne, nejsme. To kdyby sis chtěl udělat jasno v obsazení. ;)

• Citovat
  • Upravit
4984
23.4.25 07:22
@obet.stalkingu píše: Více

Desítek minut a 1200 komentářů.. Ikdyby jeden trval 60 vteřin tak je to 1200 minut. To je 20 hodin čistého času za 30 dnů.

Dost dost brutální
Fakt brutální

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
obet.stalkingu
23.4.25 13:39

Za minutu napíšu 300 úhozů. Tak si to spočítej znovu, komiku. :mavam:

• Citovat
  • Upravit
2240
23.4.25 14:32

No a co se tenkrát teda stalo? Proč zmizel? Jak jste se dali dohromady a ještě stihli naplánovat i realizovat dítě? Založila jsi o tom diskuzi, nedokázala jsi pochopit jeho chování a pak najednou napíšeš „jsme spolu a čekám dítě“, bez vysvětlení :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
23.4.25 19:47

@obet.stalkingu mě by spíš zajímalo kdo se skrývá za tímto profilem opěvující řecké bohy, kdyby jsi měl aspoň sám podobné svaly :think: ale je to asi jako když je někdo fanda doby ledové a dá si na profil Sida

• Citovat
  • Upravit
601
23.4.25 22:15

Stará mu na to přišla 😆

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
77008
23.4.25 23:13
@KristynaD998 píše: Více

dočítej :mrgreen: už spolu čekají dítě

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
601
24.4.25 10:44

@stinga Dočetla jsem :zed: taky jsem znala takovýho borca :mrgreen: údajně žil sám naproti bývalé se kterou měl syna 😀 byl to kamioňák, v praci nebyl problem semnou volat 24/7 jakmile byl doma furt výmluva ze ma něco se zády, že spal apod… párkrát ke mě přijel ale brzy ráno odjížděl 🤣 mě to bylo hned jasný, že tady něco nehraje :lol: naštěstí to z me a i jeho strany bylo jen o tom jednom ( dost pěkný namakaný tělo měl ). Lhát ale nemusel :lol: do dnes věřím, že se svojí ženou byl a stále je a stále toto dělá 😆 taky z ničeho nic aniž by pípnul nebral mobil ani neodepsal 3 dny, proste nepokračoval v konverzaci 😂 tak jsem ho bez jakýchkoli řečí hodila do blokace a už nikdy o něm neslyšela :oops: v ty době co si mě našel v práci ( on zákazník ) jsem to měla špatný s bytem a se vším mi ochotně pomáhal a byl i taková psychická podpora :) tihle frajírci se umí proste dobře přetvařovat no :lol: :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí