Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Hustý…stačí mit dost peněz a ženská udělá fakt cokoliv
tady paní je příklad za všechny 0 se sebevedomí i sebereflexe
@Justin Case píše: Více
Tak oni někteří chlapi nic víc nenabízejí, viz například ten první v téhlé diskuzi:
https://www.emimino.cz/…erci-495093/
Je to věc nabídky a poptávky. Některým imponují chlapi s vlivem, s prachama, některým vůbec, nebo je to pro ně odpuzující. Znáš to, svůj k svému, jakej šel, takovou potkal atd.
@Anonymní píše: Více
Nevim jestli to tu zaznelo…ale treba tim myslel svuj pohreb…
@obet.stalkingu píše: Více
Klopotkova…ty jsi za měsíc napsala 1000+ příspěvků.
Máš i jiný život?;D
To je dost šílený
@Justin Case to není o penězích, já se o sebe zvládnu postarat sama. Navíc pokud vím na dítě jsou třeba dva.
Nejsem Klopotková. Mám jiný život. Trávím tu pár desítek minut denně. ![]()
Že ses vrátil zrovna k tomuto komentáři, ve kterém odkazuju na asi dva roky starou diskuzi. To je nějaké podezřelé.
Kdyby sis třeba myslel, že někdo z té diskuze jsem já nebo Klopča, tak ne, nejsme. To kdyby sis chtěl udělat jasno v obsazení. ![]()
@obet.stalkingu píše: Více
Desítek minut a 1200 komentářů.. Ikdyby jeden trval 60 vteřin tak je to 1200 minut. To je 20 hodin čistého času za 30 dnů.
Dost dost brutální
Fakt brutální
Za minutu napíšu 300 úhozů. Tak si to spočítej znovu, komiku. ![]()
@Anonymní píše: Více
No a co se tenkrát teda stalo? Proč zmizel? Jak jste se dali dohromady a ještě stihli naplánovat i realizovat dítě? Založila jsi o tom diskuzi, nedokázala jsi pochopit jeho chování a pak najednou napíšeš „jsme spolu a čekám dítě“, bez vysvětlení ![]()
@obet.stalkingu mě by spíš zajímalo kdo se skrývá za tímto profilem opěvující řecké bohy, kdyby jsi měl aspoň sám podobné svaly
ale je to asi jako když je někdo fanda doby ledové a dá si na profil Sida
@stinga Dočetla jsem
taky jsem znala takovýho borca
údajně žil sám naproti bývalé se kterou měl syna 😀 byl to kamioňák, v praci nebyl problem semnou volat 24/7 jakmile byl doma furt výmluva ze ma něco se zády, že spal apod… párkrát ke mě přijel ale brzy ráno odjížděl 🤣 mě to bylo hned jasný, že tady něco nehraje
naštěstí to z me a i jeho strany bylo jen o tom jednom ( dost pěkný namakaný tělo měl ). Lhát ale nemusel
do dnes věřím, že se svojí ženou byl a stále je a stále toto dělá 😆 taky z ničeho nic aniž by pípnul nebral mobil ani neodepsal 3 dny, proste nepokračoval v konverzaci 😂 tak jsem ho bez jakýchkoli řečí hodila do blokace a už nikdy o něm neslyšela
v ty době co si mě našel v práci ( on zákazník ) jsem to měla špatný s bytem a se vším mi ochotně pomáhal a byl i taková psychická podpora
tihle frajírci se umí proste dobře přetvařovat no
![]()