Muž, se kterým jsem si psala, zmizel

Napsat příspěvek
Velikost písma:
Vyzvědačka
4.1.25 01:10
@Trosečnice Ježíška píše: Více

Ni, tak po vysvětlení už neodepisovat. Jde ciste o to, aby někdo někam nevhodil zbytečně.

• Citovat
  • Upravit
543
4.1.25 07:48
@Vyzvědačka píše: Více

Mlčením dál ten chlap stejnou odpověď: Nepřijdu a končím

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14980
4.1.25 08:03
@Mandisi píše: Více

Nedal. Zakladatelka přece na to místo druhého rande jela. Mlčením pouze ukázal, že je kretén

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
543
4.1.25 08:04
@Kfětoslava píše: Více

Zřejmě ji chtěl tím naštvat a úplně odradit od toho, aby po něm pátrala.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14980
4.1.25 08:14

Takové hypotézy nemám. Prostě je to asi jeho běžný způsoby jednání

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
408
4.1.25 08:19

Pred 20 lety jsem zazil prvni ghostingy. Bolelo to. Nicmene dneska se vi o co jde. Ten co ghostuje tim svym aktem znejisti obet, jako ze udelala neco spatne, snizi ji sebevedomi atd. Jenze vsecko je naopak, ta obet je v pohode, jen ten ghostovac to ma v hlave posahany. Dejuku vsem posahanym, ze me vyghostovali. Svedci to ne o me, ale o nich.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12742
4.1.25 09:13
@Trosečnice Ježíška píše: Více

Řekla bych, že to bývá velmi častý důvod. Tady ta obava z dlouhých rozhovorů, výčitek, přemlouvání. Mnohdy je ta obava zbytečná, ale to dotyčný neví :-).

Myslím si, že nějak podobně to asi bylo v případě toho mého 20 let starého ghostingu :-). Abych to trochu upřesnila, ono to s ohledem na tehdejší techniku :-) bylo spíš o „vyšumění do ztracena“ než o vyloženém blokování a zmizení, ale efekt byl velmi podobný. Ani v tomto případě (i přes mé otázky a naléhání) jsem z dotyčného nevymámila, jestli teda rozchod nebo co, vůbec nehovořím o nějakých důvodech, proč. Důvod totiž byl ten, že se objevila jiná, která mu více vyhovovala. Takový důvod málokdo přizná, není to zrovna něco pro dotyčného lichotivého, ačkoli to jde pochopit. A právě proto se asi bál, že mu udělám scénu, budu brečet, nadávat nebo ho přemlouvat,.. Možná tu zkušenost z dřívějška měl, později jsem se dozvěděla, že s holkama nezacházel zrovna pěkně. Mně by přitom fakt stačilo jen to jednoznačné ANO nebo NE, klidně i proložené nějakým tím obecným klišé typu „nesoulad zájmů a povah“ :mrgreen:.

Později jsem potkala jiného chlapa (nebyl to tedy žádný přítel nebo ctitel :-) ), který mi vyprávěl, že blokací ukončil komunikaci se spoustou dívek a žen, že snad dokonce generoval jakýsi e-mail stylu „adresa byla zrušena“ nebo nějaký takový paskvil. Popudem bylo to, že po rozchodu s jednou přítelkyní volali po rozchodu dokonce i její příbuzní, aby mu vyčinili. Nijak se ho nezastávám, ale asi trochu rozumím tomu, že pokud má člověk zkušenost s takovými extrémními reakcemi ze strany těch bývalých partnerů, může i on sám začít reagovat (bezdůvodně) extrémně.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Mango_Lassi
4.1.25 09:17

Tvl, ghosting jsem zažila několikrát, ale nikdy mě nenapadlo kvůli tomu zakládat diskuzi. Dnes bych si už ani nevzpomněla, jak se vůbec jmenovali. Nechala jsem to být, s tím, jak to je.

• Citovat
  • Upravit
12742
4.1.25 09:20
@RadiatorStudeny píše: Více

Tady si dovolím nesouhlasit. Nemyslím si, že cíl toho, kdo ghostuje nebo jinak utne komunikaci, je dotyčnému ublížit, snížit mu sebevědomí, znejistit ho. Možná v jednotkách případů u fakt pošramocených jedinců, ale u většiny lidí dám ruku do ohně za to, že jim jde primárně jen o vlastní komfort.

Nechtějí nebo neumí přijmout nepříjemnou stránku vztahů a rozchodů. Tedy jak to, že ten opuštěný do jisté míry má právo na to cítit se špatně, reagovat emocionálně a iracionálně…, tak to, že ani pro toho, kdo se rozchází, to není příjemné, protože ty emoci musí snášet, musí si ustát to svoje rozhodnutí (v reakci například na přemlouvání)…

Pokud zmizím a druhá strana nemá šanci k tomu rozchodu cokoli říct, tak je to pro mě strašně pohodlné.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12742
4.1.25 09:22
@Mango_Lassi píše: Více

Jsi prostě COOL. :pankac:
Je pravda, že i mě spousta životních situací, které jsem zažila, nechává chladnou. Do příslušných diskuzích o nich ani nechodím.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Mango_Lassi
4.1.25 09:24
@Hecate píše: Více

Jsem cool, nemusíš mi to potvrzovat, vím to 😁 💅 💅 ❤️

• Citovat
  • Upravit
10213
6.1.25 18:14

Plus jsem stejně kretén.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10213
6.1.25 18:16

Jak to dopadlo
Sedlo si to
Ozval se
Určitě ne
Zakladatelko :think: :lol:.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
6.1.25 19:33

@1010 nene, neozval. Jsem stále zablokováná

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
6.1.25 19:40
@Anonymní píše: Více

On už se ti nejspíš nikdy neozve. Mně si jeden zablokoval a za několik měsíců mi napsal pod fiktivním profilem na facebooku. Další si mě zablokoval několikrát a vždy odblokoval.

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky