Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Anonymní píše: Více
Na takovéhle asertivní jednání je potřeba určitá vyzrálost. A to on asi nebyl. Každopádně tě chápu, taky by mě to hodně mrzelo.
@Nina914 píše: Více
Presne tak, taky nevim, proc by se mu nemela libit…to by ji asi uz nepsal, ze se chce videt…spis tam byl jiny problem…ta manzelka by mi tam taky sedela…jinak nevim, co tak najednou, by ho primelo smazat si profil… ![]()
On si nesmazal profil, pouze si tě zablokoval. Jak na messengeru, tak telefonní číslo. Zkus ho najít od kamarádky.
Podle mě mu na to přišla žena, tak tě rychle všude bloknul.
@orionk ale proč?
proč když je nespokojený se ženou
tak se nerozejdou
a nezačne znovu?
to já nepochopím
Problém je i to, že někteří mají rozjednaných vícero schůzek s vícero ženami např. i na Tinderu a jinde a pak dají přednost té, ze které kouká jednodušší přístup k sexu.
@leopanda asi jo, tak proč mi tam vypisuje jak ho předtím partnerka šikanovala, zlomila mu nos jak po něm hodila sklenici, nadávala mu.
Ja jsem pochopila, že takový muž si třeba počká než s někým skočí do postele
a sám mi psal, ze hledá někoho kdo není
promiskuitní
To mi ale přijde, že kecal. Kdo tohle prožije, tak to nevykládá napotkání. Možná patologický lhář???
Jsou i takoví.
Chudáček malý
kdo ví, kolik ti toho nakecal aby ses chytla (evidentně toho nebylo malo)
Holky je to vzděláný člověk, vím kde pracuje i co dělá.
Proč by to dělal?
a navíc ten způsob jakým to psal, tak mi prostě přišlo, že je to pravdu pravda
pořad se omlouval, pořad psal ze to bude tak jak budu já chtít, takový mě přišlo ze měl i důvod si nevěřit
a přitom na mě působil jako úžasný chlap
ja nevím
nechápu to vůbec
@izabe jako ze když ho mlátí žena tak se s nim vyspím?
vždyť to je divné ne?
Protože to bezcharakterni chudáci dělají…on třeba není nespokojený se ženou, ale sám se sebou a proto má potřebu si to dokazovat na naivitě slabších kousků než má doma. ![]()