Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@annali píše:
To mi zas přijde jako moc silné tvrzení. Ne, že by se mi při pohledu na plešatou hlavu hned podlomila kolena, ale určitě je pro mě přitažlivější chlap bez vlasů než nějaký hároš, obvykle nic moc učesaný. Trapné jsou samozřejmě různé přehazovačky a myší ocas dole/pleš nahoře, ale jinak mi fakt nepřijde, že by absence vlasů chlapovi ubírala na atraktivitě. Jako samozřejmě muž s upravenými vlasy přiměřené délky je pořád ideál, ale nestojí na tom svět.
Taky plesatce nemusim, drive byli plesati jenom tezce nemocni. Nyni kazdy treti..
@Tomie píše:
Jo, ať si nechá něco doporučit. Je škoda, pokud není plešatý, aby to nevytěžil. Nebýt plešatý je přednost. Chlap s holou nebo plešatějící hlavou je na tom s atraktivitou jako ženská s 50 kg nadváhy - jo, najdou se ti, co říkají, že to je sexy (ale všichni víme, že kecaj).
Holá hlava je v pohodě. Pokud není hola jen nahoře a po stranách vlasy.
@Tomie píše:
Jo, ať si nechá něco doporučit. Je škoda, pokud není plešatý, aby to nevytěžil. Nebýt plešatý je přednost. Chlap s holou nebo plešatějící hlavou je na tom s atraktivitou jako ženská s 50 kg nadváhy - jo, najdou se ti, co říkají, že to je sexy (ale všichni víme, že kecaj).
Co to meles
Mne ples u chlapu nevadi vubec, nekteri jsou fakt sexy
Ty vlasy u chlapa nejsou tak dulezite
Pamatuju v byvale praci byl plesatej vedouci a to byl fesak, typ Bruce Willis, krasny modry oci, strniste…vubec mu to na atraktivite neubiralo. Je mi to u chlapa fakt jedno.
@Polední bouře píše:
Holá hlava je v pohodě. Pokud není hola jen nahoře a po stranách vlasy.
A k tomu jeste culik o par chlupech
To je ta ples fakt lepsi.
Můj vždycky říká, že zdědil po obou rodičích to nejlepší - po tátovi pleš a po mámě šediny ![]()
Manžela třeba péče o vlasy vůbec nebaví, respektive hlídat si aby to neměl přerostlý a při představě, že ráno by u umyvadla musel strávit víc času než teď, to by raději umřel, takže ho stříhám já na klasiku, celou hlavu nástavcem 12 nebo 15 a pak postupně dolů 9 a 6 a do ztracena. Zabere to chvíli a vypadá to dobře. Nebo vršek nechám a jen zkrátím boky. Delší vlasy mít nikdy nebude, za mě to je škoda, ale nenadělám nic. ![]()
Můj chlap s vlasama vypadal jak tydýt. Pak mu začaly vypadávat, tak jsem mu řekla, že stojek! Napřed jen na nástavec na trojku, teď už naštěstí do hola
. Do toho strniště. Vypadá líp, než před 15-ti lety.
Nicméně jsem ulítlá na brunety, kteří mají upravené vlasy a vousy od barbera. Horní část vlasů delší, boky vystříhané do ztracena a v nich nějaký ten tenký oholený proužek.