Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Zdravím, manžel nosí zastřižené vlasy na krátko a chtěl by to nějak pozměnit, ale zatím nemá žádné nápady, jak by to mělo vypadat. Proto by mě zajímalo, jaké účesy mají Vaši muži? Nebo jsou do hola?
Děkuji předem za reakce
Emily
Tak to je hodně obecné ne? Jaký má tvar obličeje, kvalitu vlasů, hustotu vlasového porostu, čas a chuť o účes pečovat…
Komu se typově především vlasy podobá?
Já mám uces na ‚náhle vzbuzení v 5 ráno‘. Může to taky zkusit
A není to jedno? Záleží na tvaru obličeje.. ať si muž zajde ke kadeřnici a ta mu poradí.
Vlasy má kvalitní (pevné), nijak zvlášť husté, ale plešatý není, času pečovat má spoustu, s tou chutí už je to horší, teď si to sotva učeše rukou. Vypadá jinak, ale vlasy se podobá Paulu Walkerovi (když už byl starší) akorát je má světle hnědý.
Omlouvám se, je to takový chaotický ![]()
@EmilyH99 Podívala bych se na recenze barber shopů v okolí a dala mu někam poukázku. Když nevíme, jak ten člověk vypadá a jaké má vlasy, tak se nedá radit, každému sluší něco jiného.
@Hoa Mai píše:
@EmilyH99 Podívala bych se na recenze barber shopů v okolí a dala mu někam poukázku. Když nevíme, jak ten člověk vypadá a jaké má vlasy, tak se nedá radit, každému sluší něco jiného.
asi tak
@EmilyH99 ať manžel zajde do barber shopu, tam mu poradí nejlíp, teď se nosí různé typy vyholení po stranách, to ti tady na webu těžko někdo poradí
Jo, ať si nechá něco doporučit. Je škoda, pokud není plešatý, aby to nevytěžil. Nebýt plešatý je přednost. Chlap s holou nebo plešatějící hlavou je na tom s atraktivitou jako ženská s 50 kg nadváhy - jo, najdou se ti, co říkají, že to je sexy (ale všichni víme, že kecaj). ![]()
Všem moc děkuju, pošlu ho někam do barber shopu, vyholit je škoda, když zatím vlasy má.
![]()
@Tomie píše:
Jo, ať si nechá něco doporučit. Je škoda, pokud není plešatý, aby to nevytěžil. Nebýt plešatý je přednost. Chlap s holou nebo plešatějící hlavou je na tom s atraktivitou jako ženská s 50 kg nadváhy - jo, najdou se ti, co říkají, že to je sexy (ale všichni víme, že kecaj).
Nevím, můj už moc vlasů taky nemá a mně se líbí pořád;) tak nějak to k němu patří, asi zvyk, on už měl kouty před třicítkou…;) a je mu 45+.
Do loňska nosil xy let takový ten culík vyčesaný a kolem vystříhané. Když to rozpustil, jak má kudrnaté vlasy, když jsou delší, tak mu to slušelo. Říkala jsem mu kakadu. Nechal to ostříhat.
A nosí akorát krátké. Do ztracena zastřižené. Ani moc a ani málo.
Ten culík začal nosit, jak šedivěl. Oni to mají geneticky v rodině. Švagrová byla komplet šedivá ve 28 letech. Můj muž začal nějak kolem 34 roku a ve 40 byl šedivý.
@Tomie píše:
Jo, ať si nechá něco doporučit. Je škoda, pokud není plešatý, aby to nevytěžil. Nebýt plešatý je přednost. Chlap s holou nebo plešatějící hlavou je na tom s atraktivitou jako ženská s 50 kg nadváhy - jo, najdou se ti, co říkají, že to je sexy (ale všichni víme, že kecaj).
To mi zas přijde jako moc silné tvrzení. Ne, že by se mi při pohledu na plešatou hlavu hned podlomila kolena, ale určitě je pro mě přitažlivější chlap bez vlasů než nějaký hároš, obvykle nic moc učesaný. Trapné jsou samozřejmě různé přehazovačky a myší ocas dole/pleš nahoře, ale jinak mi fakt nepřijde, že by absence vlasů chlapovi ubírala na atraktivitě. Jako samozřejmě muž s upravenými vlasy přiměřené délky je pořád ideál, ale nestojí na tom svět. ![]()
@EmilyH99 píše:
Všem moc děkuju, pošlu ho někam do barber shopu, vyholit je škoda, když zatím vlasy má.![]()
Zrovna jsem to chtela napsat. Kvalitni barber. Chodi tam muj a ma to vzdy pekny. K tomu mu jeste fousy a je fesak ![]()