Mapa navštívených míst

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
1.5.20 15:12

Mapa navštívených míst

Za poslední měsíc jsem s dětmi obešla snad všechny kopce, lesy, studánky apod. v okolí našeho bydliště. Nejstarší syn by si všechna místa chtěl označit v mapě. Nevíte, jestli jde nějaká mapa stáhnout, zanést místa a pak vytisknout? Při nejhorším koupím klasickou papírovou, ale mám strach, že na ní ani všechna místa nebudou (pohybujeme se jen do 20km od domu a nejsou to velká turisticky známá místa). Díky za tipy.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
81475
1.5.20 15:21
@podkolenka12 píše:
Za poslední měsíc jsem s dětmi obešla snad všechny kopce, lesy, studánky apod. v okolí našeho bydliště. Nejstarší syn by si všechna místa chtěl označit v mapě. Nevíte, jestli jde nějaká mapa stáhnout, zanést místa a pak vytisknout? Při nejhorším koupím klasickou papírovou, ale mám strach, že na ní ani všechna místa nebudou (pohybujeme se jen do 20km od domu a nejsou to velká turisticky známá místa). Díky za tipy.

My jsme měli koupenou. Turistické jsou poměrně podrobné. Pak jsem tiskla takové minifotky ( 2×2 cm) a to jsem lepila na párátka. Párátko jsme pomocí takév té lepící žvejkačky přidělali na místo k mapě.
Jinak docela podrobné jsou openstretmap. Ale přijde mi OK i mapy.cz. Ale to nidky nevytiskneš na více stran. Turistická tištěná bude lepší

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1118
1.5.20 16:26

Zkusila bych google, nebo mapy (turistické), pak zvětšit na A3 :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat