Poradna o výběru kočárků a autosedaček
Lukáš Fiala
Ahojte, chci se zeptat, stále váhami nad koupí kočárku. Pořád se nemůžu rozhodnout mezi Largo a Margaret. Jsem hodně vysoká, kočárek potřebuju spíše do terénu.
Od začátku jsem se zasnela do Larga, jenže každý mě odrazuje od otočných koleček a taky jsem viděla jeden používaný kočárek a přišel mi hrozně vybledlý a menší než Margaret, chlap má už ze mě srandu.
Pokud některá máte zkušenosti tak mi prosím napište ![]()
@boska90 Largo mam ja. Otocna kola jsem predtim nechtela a ted na nej nedam dopustit. Syn narozeny v zime. Se snehem si poradily krasne. Nebo je stacilo zaaretovat kdyz bylo vice snehu. Teren zvlada v pohode. Polnacku, lesni cestu, sutry, kocici hlavy. Korba hluboka je opravdu velka. Syn ma 70 cm a krasne se jeste vleze. Barva porad stejna a to mam cerny s puntiky. Kola urcite vzit nafukovaci. Podvozek se nam vlezl do kufry. Meli jsme predtim Dacii Sandero. Korba je posazena dost vysoko. Rukojet je nastavitelna a fakt je to pro vysoke lidi. Jako zkousela jsem i sportak ten je takovy humpolacky no. Ale zase prakticky. Jinak chvalim velky nakupni kos. Sitku plastenku tasku prebalovaci. Zapor dvakrat mi uletel cvocek ze zapinani ale to manzel spravil v pohode. Na Margaret jsem se divala ale otocna kola ji porazily a navic jsou tak obrovska ze bychom ji tehda nedali do kufru. Kdyby byl jeste nejaky dotaz tak se ptej.
![]()
Taky mám Largo. Jezdím sním hodně do terénu. Jsem hodně vysoká ( i přítel) a prorto nám vyhovuje nastavitelná rukejeď. Otáčení koleček lze lehce vypnout. Do kufru se krásně skládá a rychle
Korbička je velká, ale do zimy nevydržíme ( mám květnovou holčičku). Mám tmavě modrý s puntíky a barva vypadá zatím stále hezky ![]()
Super děkuji nza informace a ještě jedna otázka. Houpat se s ním dá? Viděla jsem právě ze Margaret to má úplně na houpání ale largo vůbec netuším? Nepotřebuju kolotoč, ale stačí vědět jak to tam je
mám asi hloupé otázky, ale první dítko mě snad omlouvá ![]()
@boska90 odpruzeni to ma jen na zadnich kolech. Takze houpat se da ale jen na zadnich kolech. Syn houpani stejnak nesnasel takze jsem fakt rada ze jsem margaret nakonec nekoupila. Neboj u prvniho ditete se muze resit vse ![]()
Tak děkuji za informace. Objednán právě teď Largo. My vybrali zelenou. Jsme na ni uchylni. Hlavně já
. Proto jsem se hned zamilovala do Larga. Tak uvidíme