Poradna o výběru kočárků a autosedaček
Lukáš Fiala
Zdravim, mam kocarek adamex jogger a potrebuji stupinek pro starsi dceru. Neporadite? Vyzkouseli jsme uz 4 a ani jeden nepasoval, aby se dcera neprirozene nezaklanela. Diky
Tak to mě také zajímá
My máme starou Inglesinu, a potřebujeme stupátko. Koukala jsem na Babypoint Corado Stupátko, zkoušeli jste? Snad je to fakt univerzál a bude pasovat…
To má oválný profil dole? Já měla stupátko firkon. Ještě bych našla fotky s rozměry té objímky, kdyby jsi chtěla.
A co Lascal buggy mini? Ten by mel pasovat. Jako jeden ze dvou nam pasoval na teutoniu.
Cotado jsme zkouseli
sice ho pripneme ale je problém ze kocar nema teleskopickou rukojet… Dcera kdyz se drzi madla je v zaklonu a kdyz je mezi madlem a korbou, madlo ma v zatylku nebo těsně u hlavy kdyz ho naklopim. Potrebujeme jak kdyby hodne dlouhy stupinek ci jak to rict
vsechny 4 zkousene jsme pripnuly bez problemu ale pak nastal problem ze mala tam nemohla stat. Napadlo me ze tady bude nektera se stejny kocarem a problem vyresila ![]()
Lascal buggy mini tez jsme zkouseli a stejny vysledek ![]()
Firkon sme zstim nezkusili diky za tip ![]()
@LevciLee Tak aspoň vím, co to Corado! Budu muset vyzkoušet… a kde nakupuješ? Obávám se, že budu objednávat naslepo přes internet, netuším, kde teď objíždět krámy (a v jakých to mají
).
@Žena Vlk jsem z Brna byli sme v obchode babycar. Stupatko Maji i na stránkách. Ale ja bych naslepo neobjednavala kdyz vidim jak je to složitý aby se tam to stojící dite vlezlo
nez neco koupime uz nebude potreba ![]()
@LevciLee No toho se také bojím
Haha! A ještě mohu se zeptat na další zkušenost - jak složitá je instalace stupátka? S kočárkem se vejdu tak tak do výtahu, takže to budu muset vždycky našroubovat dole v baráku, to si také říkám, že bude ještě taškařice!
@Žena Vlk Já měla stupátko ABC Design (na kočárku Viper 4S) a tam se stupátko přicvakávalo hodně jednoduše (na konstrukci kočárku se přidělaly stojánky, do kterých se pak stupátko jen zacvaklo a vycvaklo (ještě to šlo zvednout nahoru, ale to se mi dělalo v jednom člověku hůř než vycvaknout a hodit do košíku). A jinak musím říct, že rukojeť kočárku jsme taky museli mít úplně vytaženou, aby měl syn na stupátku mezi rukojetí a korbou dost místa.
@zrcadlo Super! A ABC Design je také univerzální na různé kočárky? Kouknu na internet a prostuduju! Jinak, holky - a teď mě budete mít za pako - ale ještě sháním „vodítko na dítě“. Já vím, že to je děsný
Ale prostě nějaký popruh na to starší, protože je jako pytel blech, a děti budou v malém věkovém odstupu, takže ho ještě nemohu úplně usměrnit nějakým vysvětlováním, a potřebuju mít jistotu, že když povezu kočárek s malým, nevběhne mi větší dítě do silnice. Nemáte zkušenost i s tímhle? Jako jinde, než na rizikových místech ho na kšírkách držet nehodlám, kdyby mě chtěl někdo osočit jakožto krkavce
, ale bezpečnost je pro mě číslo jedna. Tak pokud máte nějaké zkušenosti, budu ráda ![]()
Ahojte holky, muzete mi prosim poradit jake stupatko ke kocarku kajtex tramonto? Uvazuji o buggy board, ale nevim jestli bude pasovat. Mate prosim zkusenosti? Uz jsem zoufala… ![]()