Stupínek ke kočárku

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
4
26.7.17 21:53

Stupínek ke kočárku

Zdravim, mam kocarek adamex jogger a potrebuji stupinek pro starsi dceru. Neporadite? Vyzkouseli jsme uz 4 a ani jeden nepasoval, aby se dcera neprirozene nezaklanela. Diky

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
528
26.7.17 22:13

Tak to mě také zajímá :) My máme starou Inglesinu, a potřebujeme stupátko. Koukala jsem na Babypoint Corado Stupátko, zkoušeli jste? Snad je to fakt univerzál a bude pasovat…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25088
26.7.17 22:21

To má oválný profil dole? Já měla stupátko firkon. Ještě bych našla fotky s rozměry té objímky, kdyby jsi chtěla.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
174
26.7.17 23:09

A co Lascal buggy mini? Ten by mel pasovat. Jako jeden ze dvou nam pasoval na teutoniu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4
27.7.17 02:07

Cotado jsme zkouseli :think: sice ho pripneme ale je problém ze kocar nema teleskopickou rukojet… Dcera kdyz se drzi madla je v zaklonu a kdyz je mezi madlem a korbou, madlo ma v zatylku nebo těsně u hlavy kdyz ho naklopim. Potrebujeme jak kdyby hodne dlouhy stupinek ci jak to rict :lol: vsechny 4 zkousene jsme pripnuly bez problemu ale pak nastal problem ze mala tam nemohla stat. Napadlo me ze tady bude nektera se stejny kocarem a problem vyresila :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4
27.7.17 02:10

Lascal buggy mini tez jsme zkouseli a stejny vysledek :zed:
Firkon sme zstim nezkusili diky za tip :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
528
27.7.17 18:40

@LevciLee Tak aspoň vím, co to Corado! Budu muset vyzkoušet… a kde nakupuješ? Obávám se, že budu objednávat naslepo přes internet, netuším, kde teď objíždět krámy (a v jakých to mají :-D).

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4
27.7.17 19:04

@Žena Vlk jsem z Brna byli sme v obchode babycar. Stupatko Maji i na stránkách. Ale ja bych naslepo neobjednavala kdyz vidim jak je to složitý aby se tam to stojící dite vlezlo :lol: :lol: nez neco koupime uz nebude potreba :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
528
27.7.17 22:29

@LevciLee No toho se také bojím :-D Haha! A ještě mohu se zeptat na další zkušenost - jak složitá je instalace stupátka? S kočárkem se vejdu tak tak do výtahu, takže to budu muset vždycky našroubovat dole v baráku, to si také říkám, že bude ještě taškařice!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16066
27.7.17 22:36

@Žena Vlk Já měla stupátko ABC Design (na kočárku Viper 4S) a tam se stupátko přicvakávalo hodně jednoduše (na konstrukci kočárku se přidělaly stojánky, do kterých se pak stupátko jen zacvaklo a vycvaklo (ještě to šlo zvednout nahoru, ale to se mi dělalo v jednom člověku hůř než vycvaknout a hodit do košíku). A jinak musím říct, že rukojeť kočárku jsme taky museli mít úplně vytaženou, aby měl syn na stupátku mezi rukojetí a korbou dost místa.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
528
28.7.17 21:40

@zrcadlo Super! A ABC Design je také univerzální na různé kočárky? Kouknu na internet a prostuduju! Jinak, holky - a teď mě budete mít za pako - ale ještě sháním „vodítko na dítě“. Já vím, že to je děsný :-D Ale prostě nějaký popruh na to starší, protože je jako pytel blech, a děti budou v malém věkovém odstupu, takže ho ještě nemohu úplně usměrnit nějakým vysvětlováním, a potřebuju mít jistotu, že když povezu kočárek s malým, nevběhne mi větší dítě do silnice. Nemáte zkušenost i s tímhle? Jako jinde, než na rizikových místech ho na kšírkách držet nehodlám, kdyby mě chtěl někdo osočit jakožto krkavce :-D, ale bezpečnost je pro mě číslo jedna. Tak pokud máte nějaké zkušenosti, budu ráda :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3
14.8.17 15:32

Jake stupatko.

Ahojte holky, muzete mi prosim poradit jake stupatko ke kocarku kajtex tramonto? Uvazuji o buggy board, ale nevim jestli bude pasovat. Mate prosim zkusenosti? Uz jsem zoufala… :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Danny Sport

• (4) + 77 recenzí

S4

• (3.6) + 69 recenzí