Marianne bydlení designérky?

461
28.8.09 15:06

Marianne bydlení designérky????

Holky, zkoušely jste se některá „proboxovat“ do Proměn v Marianne bydlení? Jak jste to když tak udělaly? Je mi jasný, že pravděpodobnost dostat se tam je asi malá… Nevíte pak, jak sehnat kontakt na ty designérky, co pro ně dělají??? V kontaktech jsou uvedená pouze jména, ale kontakty žádný, na googlu jsem taky nic nenašla..... Nemám odvahu předělat dva pokojíčky - jeden na ložnici pro děti, druhý na hernu. Miluju barvy a bojím se, aby pak děti neměly duševní šok, když to přeplácnu :-)))) Taky uspořádání nábytku bych si chtěla nechat poradit a moc se mi právě líbí, jak to dělají v Marianne.

Díkas!!!!!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
48576
28.8.09 15:25

to vubec neznám,trochu mi to přibliž a nebo hod odkaz,díky :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
23505
28.8.09 16:15

Pokud si tě nevyberou, tak myslím, že mimo Marianne nemají svou živnost. Ale můžeš zkusit vybrat něco z těch jejich proměn, barevných variant i dispozic je tam dost.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
461
28.8.09 16:26
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
611
28.8.09 18:50

Ahoj, myslím, že e-mailem do redakce nic nezkazíš. :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
461
28.8.09 23:23

www.in2.cz

Tak se zadařilo a našla jsem trojku holek, co pro Marianne bydlení tvoří dětské i jiné pokoje - moc krásné!!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Atinat
12.7.11 07:33

Ahoj,
Hezka inspirace, diky!
Uvazuji, ze je budu kontaktovat. Jakou si s nimi prosim mela zkusenost? A kolik to prosim stalo?

Dik moc.
Tana

• Citovat
  • Upravit
282
11.11.15 11:52

Ahoj, obnovuji diskuzi. Domlouvam nyni s Marianne bydleni promenu pokojicku. Napsali mi email, ktera designerka se bude o promenu starat. Podivala jsem se na jeji prace a nelibi se mi. Designerka je sympaticka a jeji prace jsou pekne, ale vubec to proste neni muj styl. Moje otazka je - kdyz jste se domlouvaly s redakci - vybraly jste si sami designerku?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1028
11.11.15 12:24

@Modry pes
Ahoj, mam otazku (trochu od veci, ale snad nevadi :) ) Jak takove predelani funguje…zaplatis si designerku, ona navrhne a pak samotnou realizaci dela skrz svoje dodavatele? Muzu se zeptat, na kolik takovy projekt prijde? Moc se mi libi jejich prace s barvama…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7346
11.11.15 14:35
@Modry pes píše:
Ahoj, obnovuji diskuzi. Domlouvam nyni s Marianne bydleni promenu pokojicku. Napsali mi email, ktera designerka se bude o promenu starat. Podivala jsem se na jeji prace a nelibi se mi. Designerka je sympaticka a jeji prace jsou pekne, ale vubec to proste neni muj styl. Moje otazka je - kdyz jste se domlouvaly s redakci - vybraly jste si sami designerku?

Koho ti vybrali? Mám tam spolužačku…vystudovala UMPRUM design a spolupracuje s Marianne.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
282
11.11.15 15:20

@Niky2 Ahoj. Funguje to tak, ze oni ti zprostredkuji designerku a ty navrhnes castku, kterou jsi ochotna za zmenu zaplatit, popises, jaky styl se ti libi, jakou mas predstavu, jake barvy atd. Navstivi te domluvena designerka a dale se dohadujete, jak zmenu provest. Pote na zaklade jednoduche smlouvy zaplatis celou zmenu s tim, ze neplatis designerku, ktera take na promenu dohledne, muze zprostredkovat remeslne prace apodobne. Mne se prave vyhovuje to, ze se o to nekdo kompletne postara. Cislo jedna ale pro rozhodnuti je kontaktovat bylo samozrejme, ze vytvarime pokojicek, respektive jsme v novem byte, takze postupne vse nove. No a ja mam ten casopis moc rada a prave mne nesmirne bavi jejich barvy a s nimi designerka Janka Murinova. Rada bych prave, aby se ona nasich promen ujala.
@SIMONA1234 Napisu ti do zpravy. Nechci tady davat jmena, aby si to nekdo spatne nevylozil. Prace te designerky jsou fajn, jen mne neoslovuji, nemaji pro me takovou stavu, ale mam treba kamaradku, ktere jeji prace hrozne sedi. Proste to neni takova ta „trefa“.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10975
11.11.15 15:31

Tak já už mám dva pokoje doma od Jany Vařechové Holoubkové a neměnila bych. Přikládám fotku, jak nám upravila ložnici, když jsme tam potřebovali dostat dvě postýlky. Dál nám taky pomohla nastínit dětský pokojíček. K realizaci však nedošlo, protože jsme se rozrostli ještě o jedno dítko, takže z pokojíčku pro tři děti byl rázem pokojíček jen pro dvě a druhý pokoj pro další dvě :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
282
11.11.15 15:45

@MisaHanuska Teda jeste predtim, nez budu komentovat pokoj, tak ti musim rict, ze jses dobra, kdyz vidim metriky tvych 4 deti. Smekam! Uzasny :)
Jinak chapu, ze se pak zamotalo, pro koho a jak promenovat :)) Promena je to pekna, hezky jemny barvy, nezaplneno nabytkem. Jeste ti napisu dotaz do SZ. Diky, ze jsi poslala i fotky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7346
11.11.15 15:46
@MisaHanuska píše:
Tak já už mám dva pokoje doma od Jany Vařechové Holoubkové a neměnila bych. Přikládám fotku, jak nám upravila ložnici, když jsme tam potřebovali dostat dvě postýlky. Dál nám taky pomohla nastínit dětský pokojíček. K realizaci však nedošlo, protože jsme se rozrostli ještě o jedno dítko, takže z pokojíčku pro tři děti byl rázem pokojíček jen pro dvě a druhý pokoj pro další dvě :mrgreen:
:mrgreen: :mrgreen: To je ona!!! :pankac:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10975
11.11.15 15:48

@SIMONA1234 Janička je skvělá, navíc mi blízká svým vztahem k mému rodnému Zlínu :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Breno poradna - podlahové krytiny

Ikona - Jiří Novotný

Jiří Novotný