Ahoj, možná mám divnej dotaz ale jelikož se v tomhle nepohybuju a tyhle věci jsou mi vážně vzdálené, nedokážu si vydedukovat co všechno to může a nemusí mít za následky. Od sousedů kteří mají balkon hned vedle našeho okna do ložnice k nám jde pravidelně smrad z trávy… je to opravdu někdy dost cítit protože teď v létě dost větráme hlavně přes noc je okno otevřené. A teď k věci. To že si to tam v bytě hulí mi je celkem jedno je to jejich věc ale … za měsíc se mi má narodit syn. A teď teda spíš mě zajímá jestli tyhle výpary mohou narušit ať už teď moje těhotenství nebo pak malého kdyby tu s námi spal a dýchal to, nebo je to prostě jenom pach kterej nás nemůže už ničím ovlivnit. Možná budu za de*ila, vážně nevím jde mi spíš o prcka
Ahoj, možná mám divnej dotaz ale jelikož se v tomhle nepohybuju a tyhle věci jsou mi vážně vzdálené, nedokážu si vydedukovat co všechno to může a nemusí mít za následky. Od sousedů kteří mají balkon hned vedle našeho okna do ložnice k nám jde pravidelně smrad z trávy… je to opravdu někdy dost cítit protože teď v létě dost větráme hlavně přes noc je okno otevřené. A teď k věci. To že si to tam v bytě hulí mi je celkem jedno je to jejich věc ale … za měsíc se mi má narodit syn. A teď teda spíš mě zajímá jestli tyhle výpary
mohou narušit ať už teď moje těhotenství nebo pak malého kdyby tu s námi spal a dýchal to, nebo je to prostě jenom pach kterej nás nemůže už ničím ovlivnit. Možná budu za de*ila, vážně nevím
jde mi spíš o prcka