Marktredwitz bleší trhy

Napsat příspěvek
Velikost písma:
69235
17.7.14 19:05

Stihnete, otevřeno mají celou sobotu.Ale z Mariánek, neměli byste to lepší do Weidenu? Marktredwitz je malé město, nic extra tam není, to Weiden už je celkem větší. Takytam bývají co 14 dnů blešáky, a větší než v Marktredwitz. Kterou tu sobotu byste jeli?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3774
17.7.14 20:34

@terinka4444 A můžu tě poprosit, jestli bys mi o tom napsala něco více?
Dala jsem do mapy Weiden, a vyhodilo mně to necelých 500 kilometrů 8o :roll: 8o…to je ono? :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
69235
17.7.14 21:43

Ne z Mariánek je to kousínek, v podstatě všichni z Mariánek jezdí na nákup do Weidenu, spíš než do Marktredwitz, ten je z Mariánek mnohem dál. Se vším ti poradím. teď jsem koukla na mapu, tys zadala Weiden u Kolína :mrgreen: tohle je Weiden in der Oberpfalz, je to kousínek za hranicema.
Burzu ti vyhledám, až budu vědět tu sobotu, když chcete jet. Na normální obchody je dobrá stránka http://www.kaufda.de/Weiden-i-d-OPf najdeš si tam kategorii obchodů, kousek níž na stránce, tam ti to vyjede, kajé a kde jsou tam běžné obchody i s adresama.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3774
17.7.14 21:53

@terinka4444 Sobota 26. července. Pro nás je to den odjezdu domů, ale ten plánujeme až odpoledne /Ostrava/. Švagr je na vozíku, tak snad tam nebude problém. Vytahování električáku je docela horor, takže raději vše v jednom místě.
Ten blešák by byl zajímavý, ale pokud to bude problém, tak ho oželím. Segra chtěla drogerku, moc asi utrácet nebude.

Je to tady, že? http://mapy.cz/zakladni?…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
69235
17.7.14 22:04

Ano to je ono, a blešák je od sedmi na této adrese Am langen Steg
92637 Weiden. Ovšem je to na takovém plce kamenitém, nevím, jestli je to na vozíček, s kočárkem je to záhul docela.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3774
17.7.14 22:08

@terinka4444 Díky, a jinak nějak snadno do centra k obchodům se dá dostat?…myslím parkování.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
69235
17.7.14 22:13

Děkuju za ten odkaz na pohádku :mrgreen: no ono tam je takové náměstí, spíš jako dlouhá široká ulice jako pěší zóna a tam jsou po obou stranách obchody. A je tam takové centrální parkoviště, no moc nemám odhad, ale je to kousek, cca 300 metrů.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3774
17.7.14 22:26

@terinka4444 Takže to není složité na dojetí?…směr centrum a parkoviště někde objevíme. Představa, že se v Německu někde motáme, mně docela nahání hrůzu :zed:.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
69235
17.7.14 22:31

Když ti zadám adresu, tak máš navigaci, kam to hodíš? Já tam jezdím do H&M. A to je na té třídě.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3774
17.7.14 22:35

@terinka4444 Jo, švagr má…i dcera - v telefonu, ale relativně to má omezeno.
Měli bychom to tedy podle adresy zvládnout…předem děkuji.

Doufám, že to vyjde…pokud vynecháme blešák, můžeme vyrazit i ve čt nebo v pá…podmínkou je počasí bez deště (vozík). Jo, a budeme brát pejsanu - bude ve městě problém. Netušíš? Samozřejmě do obchodů ji brát nebudeme.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8
12.10.14 14:40

To najdete přijede do marktredwitz no záleží z které strany a tam je kruháč a kulturní centrum tak pojedete asi 300 metrů a odbočíte do prava na parkoviště to najdete

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
31.7.16 11:46

Dobrý den chtě jsem se zeptat nevite jestli tam jezdí autobus děkuji za vaši odpověď Jurackova :potlesk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat