Oblečení do školky

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
575
18.8.12 14:06

Oblečení do školky

Potřebuji dceři koupit větší množství oblečení do školky, ale nedaří se mi najít na netu obchůdek kde by měli vše :?Nechce se mi zbytečně utrácet za poštovné tak bych chtěla vše z jednoho..Potřebujeme - tepláky, legíny, pyžamko, punčochy, ponožky a sukýnky.
Nevíte o něčem?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
2282
18.8.12 14:15

Jestli mate blizko vetsi Tesco, tak tam maji hezke a cenove prijatelne obleceni pro deti ;-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25324
18.8.12 14:25
@vicca píše:
Potřebuji dceři koupit větší množství oblečení do školky, ale nedaří se mi najít na netu obchůdek kde by měli vše :?Nechce se mi zbytečně utrácet za poštovné tak bych chtěla vše z jednoho..Potřebujeme - tepláky, legíny, pyžamko, punčochy, ponožky a sukýnky.
Nevíte o něčem?

taky jsem to chtěla nakopit v jednom obchodě, a taky bez úspěchu :? :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1438
18.8.12 15:08

A kde nakupuješ oblečení jinak? Já nevím, školkou mi prošly tři děti a nikdy jsem jim nic speciálního na sebe nekupovala… vlastně jo, nejstarší jsem koupila zástěrku, chtěla ji, ale postupně ji stejně přestala nosit. Do školky nosily běžné oblečení, akorát pro chladnější dny měly ve skříňce jedny tepláky/sukýnku, aby mohly shodit oblečení z venku. Pro teplejší dny zůstávaly ve třídě v sukni nebo šortkách, ve kterých ráno vyrazily z domova. Většinou jsem v pondělí do školky čisté tepláčky přinesla a v pátek si je vzala domů vyprat, aby zas byly připravené na pondělí. Samozřejmě, při teplém počasí tam vydržely i déle, protože je děti za celý týden třeba ani neměly na sobě.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2377
18.8.12 16:36
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7569
18.7.13 12:03

Prosím o rady :kytka:

V září nastupuje můj syn do školky. Nějaké info ohledně oblečení už máme, ale chtěla bych si ujasnit něco od zkušených maminek.

Koukám na bazárkové věci a tam se píše „mikina vhodná do školky“, nebo „bunda na donošení do školky postačí“. Co se tím myslí? 8o

Nechávali jste třeba v zimě jednu rezervní (horší) zimní bundu?
Nebo jako rezerevní jste nechávali ty „horší“ věci?

Děkuji za osvětlení. :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4222
18.7.13 12:09

@Lenka512 ono obecně platí, že do školky jsou vhodné ty „horší“ věci, nemá smysl je tam moc činčat, protože v jakým stavu si je občas dokážu vyzvednout :lol:

Taky jsem měla tendenci jim dávat pěkný věci, aby vypadaly, že, ale fakt to nemá cenu a rychle mě to přešlo…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4222
18.7.13 12:09

A rezervní zimní bundu jsem nedávala

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
44170
18.7.13 12:25

Máme jedny věci, neřeším to..
Dítě se umaže od barev, fixů, od jídla a z venku zase přijde pořádně špinavé - u nás se nechávají děti vyběhat, nechodí se ve štrůdlu na procházky.
Lepší je v tomto ohledu kluk, na tmavším oblečení nejde vidět každá skvrna, hned potom může jít v tom samém ven a i do města, pokud není vyloženě jak čuňátko.
S holkami je to složitější, ty se chtějí parádit, zvlášť, když to vidí u kamarádek a na světlém oblečení jde vidět každá šmouha.
Dcera nosí slušné sukně a legíny i na písek, neřeším to, pračka to vypere, máme jedny věci. Vyloženě slušnou má jednu sadu oblečení, když jdeme třeba do divadla - to stačí, protože chodíme sem tam, víc by neunosila.
Snažím se nepořizovat žádné oblečení v bílé barvě..Ale růžové a červené se nevyhneme, moc se jí to líbí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
158
18.7.13 12:27

Ahoj, jako skolkova pani ucitelka radim davit obnosenejsi veci, ono pri poctu pres dvacet deti ve tride neni lehke davat pozor, aby se ten ci onen neumazal :).. take je dulezite kontrolovat, aby byly v satnicce vzdycky k ruce nahradni veci, kdyz se deticky rozhodnou vykoupat v umyvadle nebo podobne :mrgreen: Nu, a do tretice, je dobre snazit se davat veci, s kterymi si deti vedi rady a dokazou si je aspon castecne navleknout a svleknout samy, at uz na zachode nebo pred a po vychazce, ono oblikat tolik deti neni sranda a ty oblecene se pak poti v koute, zatimco pani ucitelka nekoho sneruje do nesmyslnych kousku!..me osobne u kluku vytaceji laclacky, co pred curanim nejdou dost rychle stahnout a po curani se vetsinou ksandy houpou kdesi v zachode :) Preju, at se malemu ve skolce libi a same uspechy!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
44170
18.7.13 12:28

Rezervní bundu ve školce nemá, má dvě rovnocenné a ty střídáme. Když se náhodou ušpiní obě, tak rezervní je po bráchovi, tu ale běžně nedávám..Snesu cokoliv, ale transvestity z nich mít nechci.Ve 4 letech se už nehodí, aby dívka chodila v klučičích věcech..Ale mám štěstí, vyměňuji oblečení s kamarádkami, sem tam něco dostanu, sem tam něco daruju.Do skříňky by se dvě bundy nevlezly.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1038
18.7.13 12:29

Syn chodil už minulý rok, v zimě jsem rezervní bundu nedávala (sice chodil po „O“, ale vždy po dopolední vycházce se vše sušilo na topení) takže stačí jedna(nevím jak u vás ve školce, ale bude to všude podobné :)) a teda chodil a bude chodit v tom jako by šel normálně ven se mnou, nemáme doma horší a lepší věci, od 2 let si vybírá oblečení podle sebe - já jen koriguji podle počasí :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1038
18.7.13 12:32
@Jana206 píše:
Rezervní bundu ve školce nemá, má dvě rovnocenné a ty střídáme. Když se náhodou ušpiní obě, tak rezervní je po bráchovi, tu ale běžně nedávám..Snesu cokoliv, ale transvestity z nich mít nechci.Ve 4 letech se už nehodí, aby dívka chodila v klučičích věcech..Ale mám štěstí, vyměňuji oblečení s kamarádkami, sem tam něco dostanu, sem tam něco daruju.Do skříňky by se dvě bundy nevlezly.

jé, kamarádka má holčičku 4 roky a ta vyžaduje klučičí oblečení - modré a zelené věci, obrázky s macquenem atd. Vlastně jsem ji za celou dobu co ji znám neviděla v sukni nebo šatech (jen v kočárku jako mimino :mrgreen: )

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
326
18.7.13 12:41

Holky já se chci zeptat, malá mi jde po prvé od září do školky. Myslíte, že může mít ve školce takový typ papuč?http://www.mimibazar.cz/foto.php?id=62590525&tab=1

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7569
18.7.13 12:44
@Lucik24 píše:
Holky já se chci zeptat, malá mi jde po prvé od září do školky. Myslíte, že může mít ve školce takový typ papuč?http://www.mimibazar.cz/foto.php?id=62590525&tab=1

Zkus dát odkaz ještě jenou - nezobrazuje se :|

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat