Oblečení do školky
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
- Sledovat eMimino.cz
@Lucik24 píše:
http://www.mimibazar.cz/foto.php?…
Proč by nemohla - důležité je, aby si je malá dokázala sama nazout a vyzout, ne? ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Lucik24 mohla, u nás nechtějí jen boty crocs a takové co si děti sami nedokáží obout
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Lenka512
Tyhle právé jo
Sama si je vybrala, maminka jen zaplatí ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Lenka512 to jako znamená že už nevypadá nově ale je třeba malinko opraná nebo má flíčky, tak zajdi do nejbližšího frcua vyber si radeji sama. však ve školce nemusí mít nové věci, stejně bude furt pokidanej
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
U nás nesmí být nazouvací pantofle, jinak cokoliv.
Dcera má zdravotní sandály - já jsem jim vysvětlila proč, nikdo nic neřekl, jen musí pevně držet na noze.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Jana206 Co je nevhodného na holce v klučičím oblečení? Jako obráceně to chápu…
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Já teda musím říct, že když dcera loni nastoupila do školky, tak jsem se děsila toho, v čem bude chodit a hlavně jak to oblečení dopadne
Takže jsem na doporučení všech kupovala obyč trička v FF a ty jí dávala. A musím říct, že snad jednou přišla špinavá, jinak nikdy nedonesla flekaté tričko či tepláčky ze školky.
Takže teď přestupuje do jiné a už to neřeším. Dám ji to co zrovna vytáhnu. Zrovna jsem redukovala skříň a ona ani moc věcí „horších“ nemá, snad jen 3.
Bundy měla 4 a ještě soupravu zimní. Střídala jsem to pořád dokola. Ale hlavně nosila 2bundy. Od kombinézy a pak druhou, kterou jsem koupila v FF a bohatě jí to stačilo ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@j.a.n.i1 píše:
@Jana206 Co je nevhodného na holce v klučičím oblečení? Jako obráceně to chápu…
Vypadá prostě blbě.. Navíc, holka ve věku okolo 4 nebo 5 let se chce už parádit, srovnává se se staršími kamarádkami, které jsou jejím vzorem(mám ji doma, tak vím, o čem mluvím). Čím jsou děti starší, tím je oblečení více odlišené podle pohlaví(střihy, barvy, styly). Jako dvouleté holčičce je to asi ještě jedno a pokud to nevadí její mamince, nevidím problém. Ale skoro pětiletá už si jen tak nevezme na sebe tepláky nebo šusťáky a mikinu, větrovku po bráchovi, když holky nosí jiné..Zkus jí to nabídnout do školky a pošle Tě s tím k šípku..Holky nosí i na zahrádku na písek legínky a krátkou sukýnku. To je teď moderní. Ještě před pár lety byly moderní zvonové tepláčky.
Já mám holky dvě, tak oblečení ráda pořídím. Něco se zničí, ale předpokládám, že něco bude nosit časem i ta mladší.
A podotýkám, že děti jsou jinak vedeny zkátka, nemám doma žádnou rozmazlenou fiflenu. Ale v oblečení po bráchovi ji nenutím chodit.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Jana206 Já zas chodila v klučičím ráda, a to jsem starší, nebylo to tedy z důvodu dědění po bráchovi, takže to rozhodně nemusí platit obecně…
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@j.a.n.i1 A nebylo to třeba až ve vyšším věku - před pubertou nebo v okolí puberty? Já si pamatuju z dětství, že v jednom období to byla taková móda, nejvíc jsem to pocítila v lázních, asi ve 3. třídě - jsem narozena v první polovině 80. let..Větší holky nosily lacláče a vytahané mikiny, rifloviny a tmavší barvy, mám to i na památeční společné fotce. Případné sukýnky jsme si rády oblékaly jen my menší. Když se na to podívám dnešním pohledem, připadnou mi ty holky jak buranky a vůbec nechápu, jak si to mohly obléct, a ještě na focení. A to taky nejsem zrovna typ sukně a vysoké podpadky.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Jana206 Ne, sukně jsem naopak začala nosit až na střední. Ale podle mě je to hodně příkladem doma, máma sukně neposílá vůbec, je ten sportovní typ, co má jedno dámské oblečení do divadla a jinak jen kalhoty, sportovní boty a místo kabelky batoh
takže mi to jako dítěti přišlo jako naprosto normální, že se tak prostě obléká.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Jana206
Vidím to tak stejně. Taky mám dvě holčičky a i ta mladší (má 2 ročky)se ráda parádí.
A ta starší, už si i vybere co chce obléci. Jsou to holky, tak proč by ne.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Jana206 píše:
@j.a.n.i1 A nebylo to třeba až ve vyšším věku - před pubertou nebo v okolí puberty? Já si pamatuju z dětství, že v jednom období to byla taková móda, nejvíc jsem to pocítila v lázních, asi ve 3. třídě - jsem narozena v první polovině 80. let..Větší holky nosily lacláče a vytahané mikiny, rifloviny a tmavší barvy, mám to i na památeční společné fotce. Případné sukýnky jsme si rády oblékaly jen my menší. Když se na to podívám dnešním pohledem, připadnou mi ty holky jak buranky a vůbec nechápu, jak si to mohly obléct, a ještě na focení. A to taky nejsem zrovna typ sukně a vysoké podpadky.
o jestli jsi narozená třeba v roce 1983, tak ve třetí třídě byl rok 1992,1993 a to se tenkrát nosilo - lacláče… ![]()
Tenkrát letěl tenhle hit - a kdo nosil džíny obráceně, byl frajer ![]()
http://www.youtube.com/watch?…
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Ahoj, jak řešíte oblečení do školky? Syn má pár kousků, které byly kupované jako nové. Většinu dostal od babiček. Ale ve školce mu nikdo na jídlo nedá brynďák. Třeba na rajskou mu sundavám tepláky, protože je mi jasné, jak by to dopadlo. Koukala jsem v CaA, HaM, Kiku. Trička se dají sehat do stovky. Nebo mám vyrazit do sekáče? Vůbec nevím, kolik tam stojí trička. To samé tepláky.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit