Oblečení do školky

Napsat příspěvek
Velikost písma:
478
15.8.15 09:53

Ahoj,

chci se Vás zeptat, co jsem tady nikde nevyčetla. Jaké oblečení dát holčičce do školky do třídy a jaké ven? Nemyslím staré nebo nové, ale typ.

Mám dávat dceři zvlášť oblečení do třídy a zvlášť oblečení na ven? Nebo něco, co si přetáhne přes sebe?

Moje představa je dát jí do třídy legíny + delší triko nebo pohodlné šatečky. Jenže když půjde ven a obleče si přes tohle mikinu a bundu, tak to bude vypadat hrozně: Legíny + krátká mikina / bunda. Nebo ještě horší legíny + krátká bunda / mikina a z toho navíc trčící dlouhé triko nebo šaty.

Ale když jí dám extra oblečení do třídy a extra na ven, tak jí bude hrozně dlouho trvat převlíkání. Navíc jí ještě nebudou 3 roky a s oblíkáním to není žádná sláva. Díky za názory.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
101654
15.8.15 10:00

@Yarisek A vadí, když bude na školkové zahradě vypadat blbě?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1518
15.8.15 10:01

Urcite bude muset mit veci na ven a do tridy plus nahradni.tak í boty na venek, pak v cem prisla a backurky. ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
101654
15.8.15 10:03

@terezinka25 Jak v které školce, u nás se nepřevlíkají, tak maximálně když přijdou zvenku hodně špinavý nebo když je zima. A speciélní věci na příchod taky nemá.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1518
15.8.15 10:03
@Yarisek píše:
Ahoj,

chci se Vás zeptat, co jsem tady nikde nevyčetla. Jaké oblečení dát holčičce do školky do třídy a jaké ven? Nemyslím staré nebo nové, ale typ.

Mám dávat dceři zvlášť oblečení do třídy a zvlášť oblečení na ven? Nebo něco, co si přetáhne přes sebe?

Moje představa je dát jí do třídy legíny + delší triko nebo pohodlné šatečky. Jenže když půjde ven a obleče si přes tohle mikinu a bundu, tak to bude vypadat hrozně: Legíny + krátká mikina / bunda. Nebo ještě horší legíny + krátká bunda / mikina a z toho navíc trčící dlouhé triko nebo šaty.

Ale když jí dám extra oblečení do třídy a extra na ven, tak jí bude hrozně dlouho trvat převlíkání. Navíc jí ještě nebudou 3 roky a s oblíkáním to není žádná sláva. Díky za názory.

Urcite nebude moc chodit ve spinavem po tride. a pokud bude spinkat tak pyzamko. ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1518
15.8.15 10:04
@j.a.n.i1 píše:
@terezinka25 Jak v které školce, u nás se nepřevlíkají, tak maximálně když přijdou zvenku hodně špinavý nebo když je zima. A speciélní věci na příchod taky nemá.

Aha tak to u nas neznam ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
478
15.8.15 10:06

Pyžamo je jasný.

No, je fakt, že venku minimálně kalhoty zamaže a je blbý být ve třídě v něčem od bláta.

Věci na příchod / odchod řešit nebudu. Předpokládám, že bude mít to samé, v čem bude chodit ven, ne? Budu ji vozit autem.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
101654
15.8.15 10:08

@terezinka25 U nás když je slušně, tak krom pyžámka je celý den v tom v čem přišel, když je zima, dávám na ven zateplené šusťáky, plus tedy má komplet rezervní oblečení, kdyby se namočil či vyválel v blátě, nejčastěji potřebuje triko, protože ruce si meje tak důkladně, že má mokrý celý břicho.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
101654
15.8.15 10:09
@Yarisek píše:
Věci na příchod / odchod řešit nebudu. Předpokládám, že bude mít to samé, v čem bude chodit ven, ne? Budu ji vozit autem.

Spíš to samý v čem bude ve třídě.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1518
15.8.15 10:12
@Yarisek píše:
Pyžamo je jasný.

No, je fakt, že venku minimálně kalhoty zamaže a je blbý být ve třídě v něčem od bláta.

Věci na příchod / odchod řešit nebudu. Předpokládám, že bude mít to samé, v čem bude chodit ven, ne? Budu ji vozit autem.

Tak jak maminka psala vsude je to jine.my meli zvlast na venek..zvlast do tridy a to tam zustavalo.fakt je neprijemne jak to zapomeneme a dite nema vcem behat :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15575
15.8.15 10:54

Na ven bych ji dala teplaky/sustaky a tricko bych ji dala dovnitr k leginam normalni(tak ji nebude nic trcet, kdyz pujdou ven), mikinu normalni ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24798
15.8.15 11:09

Majda nosila leginy, normální triko a krátkou sukýnku do gumy. Tu si sundat dokáže i prcek a venku jí nebude nic trčet.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Billi
15.8.15 11:18

@Yarisek my máme vyloženě zakázáno, aby dítě mělo to stejné oblečení ve třídě a na zahradě a musí se převlékat, prý je jinak všude písek, což chápu, takže bude mít jedny tepláky do třídy a jedny ven (mám kluka). Učitelky počítají s tím, že menším dětem budou pomáhat. Takže první bych se pídila po tom, jestli to tak není i u vás. Jinak bych dala legínky, triko a sukni do gumy, půjdou ven, sundá sukni a je to.

• Citovat
  • Upravit
2965
15.8.15 11:39

Dceru do školky vozím v tom, v čem je vevnitř - legíny plus tričko. při převozu ještě mikina, kterou si obleče, když jde na zahradu. tepláky na zahradu má trvale ve školce. ty peru jedenkrát týdně. častěji nemá smysl. stejně se každý den válí v bahně. když je zima, má tam místo tepláků softschellové kahoty, které oblíká na legíny.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2647
15.8.15 11:45

…tak u nas je to napr. tak, ze musi mit do tridy jine obleceni, nez v cem prijde rano do skolky, jine na ven, plus jeste nahradni, kdyby se stala nehoda…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat