Poradna pro látkování a látkové pleny
Miloslava Ščerbová
Chtěla bych se zeptat, co za plínku/plínky se do těch Marwellek dává. Jen 1 papírovka, nebo 1 látkovka, či dvě látkovky?
Začali jsme látkovat. Ale dvě látkovky se nám tam nevejdou, ale bojím se, že 1 látkovka proteče.
Nějak přesně nechápu, jak to „široké balení“ nahrazuje.
Navíc se to brouček snaží shrnout celé dolů. ![]()
Díky!
Ty kalhotky ti nahradí široké balení, takže se to dáva normalne pres oblečení, třeba bodičko, pyžamko a pod tím oblečením máš plenku,kterou nosíte..doufam,že jsem to napsala srozumitelně
lenix píše:
Ty kalhotky ti nahradí široké balení, takže se to dáva normalne pres oblečení, třeba bodičko, pyžamko a pod tím oblečením máš plenku,kterou nosíte..doufam,že jsem to napsala srozumitelně
Jj, chápu. Děkuji.
Nicméně, dala jsem to na noc přes látkovku čtvercovku, kterou teď používáme. Samozřejmě jsme protekli. I když byl uvnitř igelit. Malý to totiž hrne dolů i v bodíčku.
Běžně dáváme samozřejmě dvě látkovky, jenže sem se nevešly.
Tak nevím, jak to ještě vychytat…
Ještě máme ortopedické gatě taky z lékárny, a tam se dvě látkovky vejdou. Ale taky to hrne trochu dolů.
ahojky, podle mne pokud latkujes tak nemusis davat marwelky. pokud davas 3ctvercovky tak dobry…
Pexeso píše:
ahojky, podle mne pokud latkujes tak nemusis davat marwelky. pokud davas 3ctvercovky tak dobry…
Ahojky. To jsem udělala napoprvé. Byl to takový „turban“. Jenže nevím, jak to tou třetí plenou pořádně uchytit, a malý se trochu rozbalil a protekl. Dělala jsem to trojcípem zasunutým na obou stranách.
S látkováním úplně začínám, teprve od včera. Ještě to nemám pořádně „nastudované“, ale už nechceme utrácet za papírkovky. ![]()
ja jsem davala novorzenecky sklad do nej jednu a pak dyl jeste na nej jednu a potom kalhotky.marwel jsem davala vzdy na papirovku a hlavne na noc.