Poradna pro látkování a látkové pleny
Miloslava Ščerbová
ahojte, potřebuju pomoct, mám dvoje vlňáky (Disany a Popoliny), jedny jsem teď vyprala a naimpregnovala přesně podle návodu (lanolinová kůra od Disany) a po uschnutí jsou kaťata úplně lepkavé
Zkusila jsem je znovu promáchnout vodou, ale žádný pokrok… tak je znovu vyperu, ale ptám se: byla ta impregnační lázeň moc koncentrovaná, nebo proč se mi tohle stalo?
Když jsem je impregnovala poprvé po koupení, tak byly úplně v poho, jenže už si nepamatuju, jestli jsem ten lanolín odměřovala pečlivě jak teď, nebo jenom od oka… ![]()
To je normální, už je neper, ono se to vsákne, po pár použitích už to bude dobré
Aspoň neprotečou ![]()
Fakt? No dobře, věřím vám
Doufám, že se ošoupou rychle, je to na omak fakt hnus ![]()
já to mám taky tak,nový byly tak krásně hebký a po naimpregnování těžký,lepkavý,ble,ale prý to tak má být,právě aby nepropouštěly,a to jsem je impregnovala jen jednou,má se snad 3×.Jsem zvědavá,jak mi teda to látkování půjde.. ![]()
Je to opravdu normální
neboj, to je jen tvůj pocit, já jsem nervózní spíš když nelepkaj páč mám pak pocit že jsou naimpregnovaný málo… no a asi to tak bude páč mi pak začnou dřív provlhat, takhle vydržejí fáááákt dlouho ![]()
Já točím ty dvoje pořád dokola celý den a teď po skoro dvou měsících už začaly být cítit, tak jsem prala, ale neprovlhly mi předtím ani jednou, i když byly heboučké
Tak jsem tak nějak naivně myslela, že takové budou pořád
Tak děkuju za rady, zas jsem si doplnila mezery ve vzdělání ![]()
Taky točím dvoje, ale naše slečna je učůránek počůránek
teď už tedy dostává plenkyjen na noc a fakt se divím že vydržejí tu nálož kdy ráno plenky ždímu ![]()