Impregnované vlňáky jsou lepkavé

• Fotoalbum (1)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
17565
27.8.11 12:07

Impregnované vlňáky jsou lepkavé

ahojte, potřebuju pomoct, mám dvoje vlňáky (Disany a Popoliny), jedny jsem teď vyprala a naimpregnovala přesně podle návodu (lanolinová kůra od Disany) a po uschnutí jsou kaťata úplně lepkavé 8-o Zkusila jsem je znovu promáchnout vodou, ale žádný pokrok… tak je znovu vyperu, ale ptám se: byla ta impregnační lázeň moc koncentrovaná, nebo proč se mi tohle stalo? :think: :nevim: Když jsem je impregnovala poprvé po koupení, tak byly úplně v poho, jenže už si nepamatuju, jestli jsem ten lanolín odměřovala pečlivě jak teď, nebo jenom od oka… :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
13715
27.8.11 12:18

To je normální, už je neper, ono se to vsákne, po pár použitích už to bude dobré :wink: Aspoň neprotečou :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
81477
27.8.11 12:24

Normální. Po pár použitích se to vošoupe. Nic neper.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17565
27.8.11 12:32

Fakt? No dobře, věřím vám :-D Doufám, že se ošoupou rychle, je to na omak fakt hnus :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
726
27.8.11 13:10

já to mám taky tak,nový byly tak krásně hebký a po naimpregnování těžký,lepkavý,ble,ale prý to tak má být,právě aby nepropouštěly,a to jsem je impregnovala jen jednou,má se snad 3×.Jsem zvědavá,jak mi teda to látkování půjde.. :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9847
27.8.11 13:34

Je to opravdu normální :wink: neboj, to je jen tvůj pocit, já jsem nervózní spíš když nelepkaj páč mám pak pocit že jsou naimpregnovaný málo… no a asi to tak bude páč mi pak začnou dřív provlhat, takhle vydržejí fáááákt dlouho :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17565
27.8.11 14:29

Já točím ty dvoje pořád dokola celý den a teď po skoro dvou měsících už začaly být cítit, tak jsem prala, ale neprovlhly mi předtím ani jednou, i když byly heboučké :-) Tak jsem tak nějak naivně myslela, že takové budou pořád :oops: :-D Tak děkuju za rady, zas jsem si doplnila mezery ve vzdělání :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9847
27.8.11 15:18

Taky točím dvoje, ale naše slečna je učůránek počůránek :-D teď už tedy dostává plenkyjen na noc a fakt se divím že vydržejí tu nálož kdy ráno plenky ždímu :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Sleep & play

• (2.8) + 293 recenzí

Babylove ubrousky

• (4.3) + 288 recenzí