Plenky Tesco - Baby Essentials

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
4336
14.8.11 14:27

Plenky Tesco - Baby essentials

Ahojky!
Maminy, nezdá se vám, že se poslední dobou nějak zhoršila kvalita těchto plen? Používám je na malého asi od jeho 4.měsíce věku a v pohodě, ale teď se mi každý den stane, že minimálně 1-2 plenky prostě nevydrží to, co mají, malý je pročůrá turch. Pohybem malého to není, nic zvláštního, co by nedělal dřív, teď nedělá, ledaže bych po 11,5 měsíce začala plenky špatně dávat já. Co vy na to, přijdou vám tyhle pleny stále stejně kvalitní?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
6555
14.8.11 14:35

Nevšimla jsem si, nepročůrává je vůbec :nevim: A to v noci nepřebaluju.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4336
14.8.11 14:39

No, to já taky ne, ale stává se nám to přes den.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5732
14.8.11 14:47

Nezdá se mi,nestalo se mi že by se mi kluci pročůrali jak ve dne tak v noci :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6555
14.8.11 14:47

Tak to nevím, nám se pročůrávaj jen Huggies.Tesco kupuju celkem často, teď zrovna v akci jsem nakoupila a úplně v poho :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20296
14.8.11 16:03

Používali jsme od narození a teď kolem roka je nemůže mít, strašně se po nich oprudí. Ale nikdy je nepročůral.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5732
14.8.11 16:09
xangel87 píše:
Tak to nevím, nám se pročůrávaj jen Huggies.Tesco kupuju celkem často, teď zrovna v akci jsem nakoupila a úplně v poho :nevim:

Přesně tak i nám :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4336
14.8.11 16:47
RyBANA píše:
Používali jsme od narození a teď kolem roka je nemůže mít, strašně se po nich oprudí. Ale nikdy je nepročůral.

Malej je taky poslední dobou samá opruzenina, jde z jedné do druhé… On je vždycky pročůrá těmi nohavičkami.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
teresa20
15.8.11 11:36

My jsme používali tesco plínky dlouho a výhradně jen ty. Taky měl období, kdy pročurával víc, někdy i víckrát denně, někdy vůbec.. Máš správnou velikost, nepotřebuje větší?? Nebo je to prostě tím, jak roste, mění se mu proporce, nevím

• Citovat
  • Upravit
1366
15.8.11 12:12

ahoj u nás taky pořád v pohodě. malá má bez mála 10kg přes den je ve čtyřkách a na noc dávám 4+ a ráno máme sucho (taky v noci nepřebaluju)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4336
15.8.11 12:48
madi píše:
My jsme používali tesco plínky dlouho a výhradně jen ty. Taky měl období, kdy pročurával víc, někdy i víckrát denně, někdy vůbec.. Máš správnou velikost, nepotřebuje větší?? Nebo je to prostě tím, jak roste, mění se mu proporce, nevím

On má už 5, pač 4 mu už škrtily v tříslech. A to není žádnej cvalda. Tak nevím. :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
teresa20
15.8.11 13:07

No a není to třeba tím, že jsou zase moc velký :mrgreen: Zkoušeli jste 4+?
Pětky má teď nově náš 2,5letý :nevim:
Teď ještě dodělávám balík 4+
ale on není žádný cvalík, spíš hubenější

• Citovat
  • Upravit
4336
15.8.11 13:09
madi píše:
No a není to třeba tím, že jsou zase moc velký :mrgreen: Zkoušeli jste 4+?
Pětky má teď nově náš 2,5letý :nevim:
Teď ještě dodělávám balík 4+
ale on není žádný cvalík, spíš hubenější

A od kolika kg jsou ty 4+? Taky mě napadlo, že jsou třeba moc veliký, ale jak říkám, u 4 ho škrtily nohavičky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
teresa20
15.8.11 13:11

Je, tak to nevím, obal už nemám. Oni zas o tolik větší nejsou :nevim:
Ty kila na obalech vůbec nesouhlasí, tuším, že ty 4+ jsou do 18 kg :think:, malej má 15 a už je to fakt akorát, taky ho škrtí

• Citovat
  • Upravit
806
15.8.11 19:40

já mám zatím zkušenost pouze s malými velikostmi a naopak tesco essentials nepročůrává, zato Huggies a Pempers furt..ale myslím, že to není jako naskrz, ale stranou.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Sleep & play

• (2.8) + 293 recenzí

Babylove ubrousky

• (4.3) + 288 recenzí