Poradna pro látkování a látkové pleny
Miloslava Ščerbová
celestad píše:
já mám zatím zkušenost pouze s malými velikostmi a naopak tesco essentials nepročůrává, zato Huggies a Pempers furt..ale myslím, že to není jako naskrz, ale stranou.
U nás je to též nohavičkou, ne, že by je pročůral na skrz.
Používám teď už sice asi půl roku látkovky,ale do necelého roku jsem byla na papírovkách. Taky bych řekla zkusit 4plus. Taky se mi stávalo,že když byly plenky větší tak je pročůral. Hlavně když měl ještě jedničky a já dala dvojky:-)
od narození požíváme(kromě prvních 14 dnů jen pleny z tesca.ted jsem zase nakoupili další balíky cca 10 balíku máme doma ale zatím máme pořád dvojky-je nám 2.5měsíce a zatím v pohodě.jsme s nima spokojená.super cena a i kvalitam.
Mám možnost koupit tyto pleny celkem výhodně ale nevím, kolik stojí normálně v Tescu. Mohl by mi prosím napsat kolik stojí v Tescu normálně a kolik stojí ve slevě?
Děkuji ![]()
Ahojky, normálně stojí balík 259,–Kč, teď mají v listopadu v tescu akci za 179,–Kč a někdy je mají v akci 2+1 zdarma.
Včera jsem rozbalila dva balíky čtyřek a hnus hnus hnus!!! Smrdí po nějaké gumě nebo plastu no hnus. Doteď jsme byli spokojení, už nikdy nekoupím. úUčet nemám a Tesco daleko, reklamace se nevyplatí to vyjde líp vyhodit. Už nikdy!!!
Taky mám doma čtverky, používám teda už jen jednu noční, takže balík dlouho otevřený
ale nic mi po otevření nesmrdí
![]()
Jsem s nima spokojená.
Mi doteď taky žádné nesmrděly, proto jsem tak naštvaná, byla jsem taky max. spokojená. Mám právě srovnání s balíkem, co mám doma už dýl, zavřený a plínky naprosto bez zápachu ani vůně. Asi nějaká špatná řada, ale je to děsný smrad. ![]()
@Mody píše:
Mi doteď taky žádné nesmrděly, proto jsem tak naštvaná, byla jsem taky max. spokojená. Mám právě srovnání s balíkem, co mám doma už dýl, zavřený a plínky naprosto bez zápachu ani vůně. Asi nějaká špatná řada, ale je to děsný smrad.
a účtenku nemáš? bych jim to příště vrátila, my taky jezdíme jen občas do tesca, máme to dál, naposled jsem byla v listopadu a příště pojedem asi až v březnu, ale to bych jim vrátila i tu cestu bych si udělala speciální ![]()