Mám šanci? :(

5866
5.5.19 17:41

Šance vždycky je. Si vezmi jenom těch XXXX žen, co jim bylo řečeno, že dítě mít nebudou a mají.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
15136
5.5.19 17:43

Kdyz se ti vajíčko uvolni, mas sanci cca 16-20% že otěhotníš.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
546
5.5.19 18:03

@karkarka to moc velká šance není tedy :/

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
546
5.5.19 18:05

@Paola21 To máš pravdu, tak snad se zadari, ale kdo ví, je tam možnost ještě zkusit IUI a nebo nakonec umělé oplodnění. Ale lepší by bylo přírodně :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1884
5.5.19 18:16
@Adri56 píše:
@karkarka to moc velká šance není tedy :/

To je stejna sance jako u vsech zdravejch paru :lol:
Myslis, ze kazda otehotni hned prvni mesic? :roll: 20% je uplne normalni.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
546
5.5.19 18:31

@1mila2 Ja tomu moc nerozumím tak se proto právě ptám a jsou i lidi kterým se to podaří hned, znam takhle jednoho kluka, co si jednou užil a mel z toho hned dítě :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1884
5.5.19 20:59

@Adri56 no, ze 100lidi otehotni 20 hned na poprve.
Neboj, jednou se to povede :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
546
5.5.19 21:24

@1mila2 Doufám že jo :srdce: Už se nemohu dočkat

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
546
6.5.19 10:13

Tak nevím no, je to divné když nám paní doktorka doporučila styk že je nejlepší doba teď v pátek a sobotu a dnes jen tak že zvědavosti a nedočkavosti jsem ho zkusila a mám tam tohle… Tak nevím :/

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
6.5.19 10:18

@Adri56 A nepíchala ti před tím, než Ti řekla, že se máš snažit Ovitrelle? To je totiž těhotenský hormon…

• Citovat
  • Upravit
1884
6.5.19 10:29

Najdi si neco o tom ovitrelle, je tu spousta diskuzi. Tam se doctes, jak dlouho dela pozitivni testy.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15136
6.5.19 12:11

@Adri56 ovitrill je tehotensky hormon, tak je jasne ze ti udela pozitivni test.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
89
6.5.19 12:27

Pco+duphaston

Omlouvám se, ze vstupuji do diskuze, ale mám taky něco podobného. Též je mi 23let, 3roky nejim antikoncepci-před 4mesici zjištěno PCO, nasadily jsme duphaston na upravení a papam ho 4mesic 18-25 dc. Teď jdu ve čtvrtek na kontrolu, tak jsem taky zvědavá co mi řekne gyn :? Jestli je to lepší, nebo ne. M/s mám pravidelnou(M/s jsem měla až moc “pravidelnou”, každých 14dni jsem krvacela, velké bolesti a vždy je silná)duphaston to docela uklidnil+nějaké bylinky.
Tak jsem jak na trni, co mi řekne gyn. Tento měsíc jsme se s přítelem(v době ovu) dost tulily, ale teda ovu s gyn budu teprve řešit, protože mi řekla, ze se to řeší(UZ)jen když chce žena otěhotnět, a já řekla ze to chci nechat na přírodě a neřešit to, akorát město začalo vrtat hlavou, ze jsem řekla asi blbost, protože nevím jestli ovu vůbec probíhá :think: :?.. dělaly jsme i hormonální profil a něco mám zvýšený-zřejmě mužský hormon. No, ale nevzdávam to :-) zakladetelko, chci te podpořit, každý máme nějakou “blbost” a svůj příběh :pocitac: :hug: a je to dost i o psychice, neboj ono to vyjde 8o držím pesti :srdce: hlavně hlavu vzhůru :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
546
6.5.19 18:14

@karkarka Jasně no, ale je možnost že bych mohla být těhotná, nebo není? :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
546
6.5.19 18:16

@Rexona3 Joo všechny to máme těžké, jen každá v něčem jiným, snad se zadaří :) Přesně jak říkáš, je to o psychice :) Snažím se to neřešit, ale pak přijdou dny kdy na to furt myslím, pak zase to neřeším a pak zase… :D Také přeji ať to brzy vyjde :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí