Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
Šance vždycky je. Si vezmi jenom těch XXXX žen, co jim bylo řečeno, že dítě mít nebudou a mají.
Kdyz se ti vajíčko uvolni, mas sanci cca 16-20% že otěhotníš.
@Paola21 To máš pravdu, tak snad se zadari, ale kdo ví, je tam možnost ještě zkusit IUI a nebo nakonec umělé oplodnění. Ale lepší by bylo přírodně ![]()
@Adri56 píše:
@karkarka to moc velká šance není tedy :/
To je stejna sance jako u vsech zdravejch paru ![]()
Myslis, ze kazda otehotni hned prvni mesic?
20% je uplne normalni.
@1mila2 Ja tomu moc nerozumím tak se proto právě ptám a jsou i lidi kterým se to podaří hned, znam takhle jednoho kluka, co si jednou užil a mel z toho hned dítě ![]()
@Adri56 no, ze 100lidi otehotni 20 hned na poprve.
Neboj, jednou se to povede ![]()
Tak nevím no, je to divné když nám paní doktorka doporučila styk že je nejlepší doba teď v pátek a sobotu a dnes jen tak že zvědavosti a nedočkavosti jsem ho zkusila a mám tam tohle… Tak nevím :/
@Adri56 A nepíchala ti před tím, než Ti řekla, že se máš snažit Ovitrelle? To je totiž těhotenský hormon…
Najdi si neco o tom ovitrelle, je tu spousta diskuzi. Tam se doctes, jak dlouho dela pozitivni testy.
@Adri56 ovitrill je tehotensky hormon, tak je jasne ze ti udela pozitivni test.
Omlouvám se, ze vstupuji do diskuze, ale mám taky něco podobného. Též je mi 23let, 3roky nejim antikoncepci-před 4mesici zjištěno PCO, nasadily jsme duphaston na upravení a papam ho 4mesic 18-25 dc. Teď jdu ve čtvrtek na kontrolu, tak jsem taky zvědavá co mi řekne gyn
Jestli je to lepší, nebo ne. M/s mám pravidelnou(M/s jsem měla až moc “pravidelnou”, každých 14dni jsem krvacela, velké bolesti a vždy je silná)duphaston to docela uklidnil+nějaké bylinky.
Tak jsem jak na trni, co mi řekne gyn. Tento měsíc jsme se s přítelem(v době ovu) dost tulily, ale teda ovu s gyn budu teprve řešit, protože mi řekla, ze se to řeší(UZ)jen když chce žena otěhotnět, a já řekla ze to chci nechat na přírodě a neřešit to, akorát město začalo vrtat hlavou, ze jsem řekla asi blbost, protože nevím jestli ovu vůbec probíhá
.. dělaly jsme i hormonální profil a něco mám zvýšený-zřejmě mužský hormon. No, ale nevzdávam to
zakladetelko, chci te podpořit, každý máme nějakou “blbost” a svůj příběh
a je to dost i o psychice, neboj ono to vyjde
držím pesti
hlavně hlavu vzhůru ![]()
@karkarka Jasně no, ale je možnost že bych mohla být těhotná, nebo není? ![]()
@Rexona3 Joo všechny to máme těžké, jen každá v něčem jiným, snad se zadaří
Přesně jak říkáš, je to o psychice
Snažím se to neřešit, ale pak přijdou dny kdy na to furt myslím, pak zase to neřeším a pak zase…
Také přeji ať to brzy vyjde ![]()