Menopur na stimulaci sliznice

42
12.8.19 08:54

Ahoj :srdce: mám nízkou sliznici, z toho důvodu nemám MS a snažíme se o mimi už rok…Dr mi nabídnul stimulaci menopurem a podle toho jak to zabere tak následnou inseminaci. Mohu se optat jak u tebe zabral? A jak si injekce snášela? Mám z toho docela strach…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
473
12.8.19 09:40

@94Petra u me na sliznici bohuzel nezabral, jen mi narostlo vice vajíček, tak se to stoplo, protoze sem nesla na odber. snasela sem ho dobre.ale kazdy reaguje jinak, tobe zabrat muze.ja mam se sliznici problem. naroste mi max 6,5 :,( jak ji mas vysokou ty?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
473
12.8.19 09:41

Jinak injekce vypadaji děsivé, ale nemusis se jich vubec bat. zvladnes to

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
42
12.8.19 10:36

To me mrzi… Takze jsi presla na neco jineho? Nebo stale hledaji co by mohlo zabrat? A jak dlouho se snazite o mimi? Ja jsem natom tragicky… Sliznice max 2-3… Mela jsem pred par lety zanet male panve, potom srusty takze dve operace a od ty doby problemy s MS a posledni rok jsem ji nedostavala vubec, brala jsem chvili utrogestan, ten zabral jen jednou a ted naposled v cervnu ale jen mini zaspineni ipresto sem ho nasadila znova a tentokrat ani to spinenin ne a po UZ mi doktor rekl ze to nema vyznam ze je videt ze ten cyklus nerozhoupem ani po utrogestanu tak mi nabidl prave ten menopur a od zari bych mela jit…19. Jdu na kontrolu kde mi vsechno rekne tak jsem zvedava…A nebylo ti nejak vyrazne spatne po injekcich, jestli si chodila normalne do prace nebo neachopenka? Kdyz jsem cetla ty vedlejsi priznaky tak mi bylo spatne uz ted :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
473
12.8.19 10:55

@94Petra ja reagovala fakt dobre, mozna me pobolivala hlava a tak, ale jinak nic.ja beru hormony uz skoro rok. v říjnu jsem byla na odběru vajíček a od listopadu hormony, bohuzel nejvyšší sliznice 6,5 to mi udelali ket, ale embryjko se nechytilo, takze mame jeste jedno, musim mit sliznici aspon 7,5 mm.uz nas to stalo asi 70 tisic, spousty nervu, takze chtějí mit jistotu, aby se to uz podařilo. ale ty to urcite zkus a jdi do toho, i kdyby ti sliznice narostla o kousek, tak to podle me s tou inseminaci zkusí a neboj, kdyz ti bude zle po menopur, přeruší to a najdou ti neco jiného, a nežádoucí účinky necti, to je vzdy hrozny čím tam straší

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
473
12.8.19 10:56

@94Petra jinak se snažíme 2 roky z toho rok ivf

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
42
12.8.19 12:58

Ach jo… Ženský, který by za miminko daly cokoliv mají takovýhle problémy a jiný… No uvidíme jak na to zareaguji… A tobě řekli příčinu nízké sliznice? Nebo proč ti nepovyrostla? A ta cena je šílená… Pojištovna vám nic nehradí? :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
473
12.8.19 13:06

@94Petra hradí,jenze my si zaplatili takové ty nadstandarty, potom vlastne hormony na růst te sliznice, ono se to napocita. vubec nevim z ceho neroste, hysteroskopie neukazala nic co by bylo spatne. jeste mi nabízejí za 30 tisic test co by nam rekl kolik je maximum me sliznice, ale to ted nemůžeme dat.je to hrozny kazdy mesic pouze zklamaní. ted se vrhnu na čínskou medicínu, tak uvidime, snad to zabere jinak nevim.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
42
13.8.19 18:03

Je to šílený kolik peněz za vše chtějí… Na tu čínskou medicínu jsem taky koukala, kamarádka jezdila do Prahy k p. Bílkové, která dělá čínskou medicínu a vychválila ji do nebes… Ona sice neměla moc problémy jako my, ale imunitu a tak celkově rozházeny organismus, ale moc ji pomohla, ale taky ten výsledek stál kolem 10 tis. Budu držet palce aby ti to zabralo :srdce: Můžu se optat ještě do jakýho centra chodíš? My jsme s partnerem registrovaný zatím v Sanusu v Pardubicích :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
473
13.8.19 19:25

@94Petra repromeda Brno.jsme tam spokojeni, jenze ta sliznice je fakt boj.jsme z toho uz šílení, moc bysme uz to mimco chtěli.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí