Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
Taky jsem sliznici i folikul mela OK, ale pred KET mi nasadili estrofen a mozna jeste neco, to nevim. Kazdopadne to dobre dopadlo a mimco mame. Ja jim ale verila, ze vedi co delaji. Ty jim neveris, tak pak je sance proste mensi
nechces si radeji dat pauzu, kdyz se bojis, ze to stejne delaji spatne?
Edit: brala jsem prednison, melo by to ale byt podobnr
Příspěvek upraven 25.04.19 v 11:23
@splendis S medrolem zkušenost nemám, ale se stimulovaným ketem ano, ale já brala obdobný lék už od druhého dne cyklu. Pak utrogestan. Výsledkem je dítko, které kolem mě tady leze
. Tehdy jsem tomu postupu nevěřila, nechápala jsem transfer dva dny před obvyklým koncem cyklu, přišly mi podivné ty léky a i blokace vlastní ovulace, ale vyšlo to. V pravidelných intervalech mě sledovali a ket přesně načasovali.
Držím Ti palce! ![]()
@1mila2 dekuju, no popravdě měla jsem z toho divny pocit když mi MUDr řekla ze lut. fázi podpoří aginistou a transfer mi bude vycházet na 20 nebo 21 dc. A hlavně mi přijde divny to dělat jen kvůli nasazení medrolu. Je pravda ze mě tenkrát napadlo zkusit stimulovany ket když všechny transfery v NC byli neúspěšné. Nevím přijde mi to vše takový divoký ani nevím co to vše obnáší a jaka je uspesnost
@Anonymní píše:
@splendis S medrolem zkušenost nemám, ale se stimulovaným ketem ano, ale já brala obdobný lék už od druhého dne cyklu. Pak utrogestan. Výsledkem je dítko, které kolem mě tady leze. Tehdy jsem tomu postupu nevěřila, nechápala jsem transfer dva dny před obvyklým koncem cyklu, přišly mi podivné ty léky a i blokace vlastní ovulace, ale vyšlo to. V pravidelných intervalech mě sledovali a ket přesně načasovali.Držím Ti palce!
Dekuju a ty jsi měla sliznici v pořádku? Já se bojím stimulovat jen tak bez příčiny.
Je to poslední Ket, tak bych udělala všechno pro to, aby to vyšlo.
Když jsi stimulovala na ivf, tak stimulace na ket už je proti tomu nic.
Já jsem brala prednison, estrofem a utrogestan.
@splendis Mívala jsem sliznici dobrou, ale občas jsem měla anovulační cyklus. Tenhle postup zvolili, aby to měli pod kontrolou. A sliznice pak byla v pořádku. Jak píši, tak jsem tomu nejdříve nevěřila, ale výsledky jsou tady
.
@pedigka pravě proto píšu, chci udělat vše aby to vyšlo. Já stimulaci snášela dost blbě, menstruaci jsem dostala po ivf až po 85 dnech. A nevím co mě čeká. Furt si říkám když vše roste tak jak má, tak proč stimulovat a ještě v půlce cyklu, vůbec tomu nerozumím
@Anonymní píše:
@splendis Mívala jsem sliznici dobrou, ale občas jsem měla anovulační cyklus. Tenhle postup zvolili, aby to měli pod kontrolou. A sliznice pak byla v pořádku. Jak píši, tak jsem tomu nejdříve nevěřila, ale výsledky jsou tady.
Já mam sliznici vždy dost vysokou, tak se obavam abych ji neměla díky tomu až moc…
@splendis Asi by bylo nejlepší probrat to s doktorem, aby Ti vysvětlil, proč začnou v půlce cyklu. V mém centru sliznici sledovali a sledovali i hormony z krve, takže podle mě dávali pozor, aby bylo vše optimální. Den transferu stanovili na základě krve a ultrazvuku.
@Anonymní píše:
@splendis Asi by bylo nejlepší probrat to s doktorem, aby Ti vysvětlil, proč začnou v půlce cyklu. V mém centru sliznici sledovali a sledovali i hormony z krve, takže podle mě dávali pozor, aby bylo vše optimální. Den transferu stanovili na základě krve a ultrazvuku.
A mužů se zeptat jaký hormony ti z krve před ket sledovali?
@splendis FSH,LH, estradiol a progesteron. Chtěli i HCG, aby bylo před ketem jasné, že nejsem těhotná.
@Anonymní píše:
@splendis FSH,LH, estradiol a progesteron. Chtěli i HCG, aby bylo před ketem jasné, že nejsem těhotná.
Dekuju
a jaký DC ti brali krev?
@splendis První a pak další den stanovili podle výsledků, vyšlo to tehdy na 12.
@Anonymní píše:
@splendis První a pak další den stanovili podle výsledků, vyšlo to tehdy na 12.
Jestli dobre chápu tak krev byla 12 DC? A ket jsi měla jaký DC
Ahoj, mně sliznice roste dobře, ovulaci mám taky, ale zaprvé nepravidelně (minule 27 DC, teď 21 DC) a někdy taky vůbec ne. Takže Dr. považuje za výhodnější ten stimulovaný cyklus, aby se to dobře načasovalo a ev. nemuselo odkládat na další cyklus. Ale jestli máš pochybnosti, tak bych se svýho doktora zeptala, v čem je to teda lepší ![]()