Postup při ket

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
1884
25.4.19 11:19

Taky jsem sliznici i folikul mela OK, ale pred KET mi nasadili estrofen a mozna jeste neco, to nevim. Kazdopadne to dobre dopadlo a mimco mame. Ja jim ale verila, ze vedi co delaji. Ty jim neveris, tak pak je sance proste mensi :nevim: nechces si radeji dat pauzu, kdyz se bojis, ze to stejne delaji spatne?

Edit: brala jsem prednison, melo by to ale byt podobnr

Příspěvek upraven 25.04.19 v 11:23

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
Anonymní
25.4.19 11:22

@splendis S medrolem zkušenost nemám, ale se stimulovaným ketem ano, ale já brala obdobný lék už od druhého dne cyklu. Pak utrogestan. Výsledkem je dítko, které kolem mě tady leze :srdce:. Tehdy jsem tomu postupu nevěřila, nechápala jsem transfer dva dny před obvyklým koncem cyklu, přišly mi podivné ty léky a i blokace vlastní ovulace, ale vyšlo to. V pravidelných intervalech mě sledovali a ket přesně načasovali.

Držím Ti palce! :kytka:

• Citovat
  • Upravit
1192
25.4.19 11:34

@1mila2 dekuju, no popravdě měla jsem z toho divny pocit když mi MUDr řekla ze lut. fázi podpoří aginistou a transfer mi bude vycházet na 20 nebo 21 dc. A hlavně mi přijde divny to dělat jen kvůli nasazení medrolu. Je pravda ze mě tenkrát napadlo zkusit stimulovany ket když všechny transfery v NC byli neúspěšné. Nevím přijde mi to vše takový divoký ani nevím co to vše obnáší a jaka je uspesnost

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1192
25.4.19 11:36
@Anonymní píše:
@splendis S medrolem zkušenost nemám, ale se stimulovaným ketem ano, ale já brala obdobný lék už od druhého dne cyklu. Pak utrogestan. Výsledkem je dítko, které kolem mě tady leze :srdce:. Tehdy jsem tomu postupu nevěřila, nechápala jsem transfer dva dny před obvyklým koncem cyklu, přišly mi podivné ty léky a i blokace vlastní ovulace, ale vyšlo to. V pravidelných intervalech mě sledovali a ket přesně načasovali.Držím Ti palce! :kytka:

Dekuju a ty jsi měla sliznici v pořádku? Já se bojím stimulovat jen tak bez příčiny.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2098
25.4.19 11:47

Je to poslední Ket, tak bych udělala všechno pro to, aby to vyšlo.
Když jsi stimulovala na ivf, tak stimulace na ket už je proti tomu nic.
Já jsem brala prednison, estrofem a utrogestan.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
25.4.19 11:49

@splendis Mívala jsem sliznici dobrou, ale občas jsem měla anovulační cyklus. Tenhle postup zvolili, aby to měli pod kontrolou. A sliznice pak byla v pořádku. Jak píši, tak jsem tomu nejdříve nevěřila, ale výsledky jsou tady :srdce:.

• Citovat
  • Upravit
1192
25.4.19 12:07

@pedigka pravě proto píšu, chci udělat vše aby to vyšlo. Já stimulaci snášela dost blbě, menstruaci jsem dostala po ivf až po 85 dnech. A nevím co mě čeká. Furt si říkám když vše roste tak jak má, tak proč stimulovat a ještě v půlce cyklu, vůbec tomu nerozumím

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1192
25.4.19 12:14
@Anonymní píše:
@splendis Mívala jsem sliznici dobrou, ale občas jsem měla anovulační cyklus. Tenhle postup zvolili, aby to měli pod kontrolou. A sliznice pak byla v pořádku. Jak píši, tak jsem tomu nejdříve nevěřila, ale výsledky jsou tady :srdce:.

Já mam sliznici vždy dost vysokou, tak se obavam abych ji neměla díky tomu až moc…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
25.4.19 13:04

@splendis Asi by bylo nejlepší probrat to s doktorem, aby Ti vysvětlil, proč začnou v půlce cyklu. V mém centru sliznici sledovali a sledovali i hormony z krve, takže podle mě dávali pozor, aby bylo vše optimální. Den transferu stanovili na základě krve a ultrazvuku.

• Citovat
  • Upravit
1192
25.4.19 17:24
@Anonymní píše:
@splendis Asi by bylo nejlepší probrat to s doktorem, aby Ti vysvětlil, proč začnou v půlce cyklu. V mém centru sliznici sledovali a sledovali i hormony z krve, takže podle mě dávali pozor, aby bylo vše optimální. Den transferu stanovili na základě krve a ultrazvuku.

A mužů se zeptat jaký hormony ti z krve před ket sledovali?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
25.4.19 17:44

@splendis FSH,LH, estradiol a progesteron. Chtěli i HCG, aby bylo před ketem jasné, že nejsem těhotná.

• Citovat
  • Upravit
1192
25.4.19 18:45
@Anonymní píše:
@splendis FSH,LH, estradiol a progesteron. Chtěli i HCG, aby bylo před ketem jasné, že nejsem těhotná.

Dekuju :kytka: a jaký DC ti brali krev?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
25.4.19 18:52

@splendis První a pak další den stanovili podle výsledků, vyšlo to tehdy na 12.

• Citovat
  • Upravit
1192
25.4.19 19:20
@Anonymní píše:
@splendis První a pak další den stanovili podle výsledků, vyšlo to tehdy na 12.

Jestli dobre chápu tak krev byla 12 DC? A ket jsi měla jaký DC

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4905
25.4.19 19:59

Ahoj, mně sliznice roste dobře, ovulaci mám taky, ale zaprvé nepravidelně (minule 27 DC, teď 21 DC) a někdy taky vůbec ne. Takže Dr. považuje za výhodnější ten stimulovaný cyklus, aby se to dobře načasovalo a ev. nemuselo odkládat na další cyklus. Ale jestli máš pochybnosti, tak bych se svýho doktora zeptala, v čem je to teda lepší :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí