Masáž zad

Napsat příspěvek
Velikost písma:
10337
25.4.14 17:43

Co smetáčkem? to by šlo ne :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10337
25.4.14 17:43
@jane-e píše:
hmm…pridratovat dratenku na varecku treba.. :think:

super tip :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
23847
25.4.14 17:51
@Lusy23 píše:
ale zakladatelka si tam nedosáhne :nevim: máte fígl jak si vydrbat záda? :roll: :mrgreen:

Krávy se drbou o strom, případně o sloup ve chlévě - taky si na záda nedosáhnou.
Neberte to nikdo osobně :mrgreen: - byla jsem nedávno na exkurzi na statku, proto ta asociace.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21911
25.4.14 17:52

Mam to :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
23847
25.4.14 17:52
@Lusy23 píše:
super tip :palec:

To je moc složitý na výrobu - lepší je štětka hovnometka

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6836
25.4.14 17:53

Existují mycí houby nebo kartáče na tyčce :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
632
25.4.14 17:59

Myslím, že to řeší dobře masérka, ke které chodím, dělá nejdříve každému zákazníkovi peeling. Co třeba najít někoho takového, než mít stres z nějaký drbničky?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10337
25.4.14 17:59
@Gina108 píše:
Krávy se drbou o strom, případně o sloup ve chlévě - taky si na záda nedosáhnou.
Neberte to nikdo osobně :mrgreen: - byla jsem nedávno na exkurzi na statku, proto ta asociace.

zkušeně :potlesk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10337
25.4.14 18:00
@Gina108 píše:
:mrgreen:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11689
25.4.14 18:05

Šmarjá ženský, to si musimte ze všeho dělat prd. l? :mrgreen: Takové vážné téma :mrgreen:

Jinak já bych se objednala k jiné maserce, která nezná tvoje okolí, tam ti budou pomluvy jedno :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21911
25.4.14 20:54
@Melody 4 píše: Šmarjá ženský, to si musimte ze všeho dělat prd. l? :mrgreen: Takové vážné téma :mrgreen:
:oops: :oops:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
38135
25.4.14 23:41
@Gina108 píše:
:mrgreen: tak tohle me fakt rozesmalo :mrgreen: :palec:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
38135
25.4.14 23:43

@Melody 4 videla jsi prispevek zakladatelky? :mrgreen: no copak to jde brat vazne? :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
185
26.4.14 00:19

Několik let chodím na masáže a vyzkoušela jsem již několik masérek a mého stávajícího maséra, kterého už nehodlám vyměnit :srdce: Kůže na zádech se drolí, když je suchá a bez olejíčku, který si na masírování vezme určitě :nevim: Tohle neřeš, mě je a bylo trapně jen z toho, že se mi dělává akné na zádech :oops: Naštěstí mě ještě nikdo s odporem neodmítl namasírovat, takže to asi není ta nejětší hrůza, jakou měli pod rukama :pankac: Neboj a kůži na zádech neřeš, spíš pokud by ti to bylo příjemnější, tak zajdi k jinému masérovi/masérce. Mimochodem, pokud chceš, aby tě bolesti přešli, tak si najdi nějakého „sadistu“, sice je to trochu drastičtější (nemělo by to přímo bolet!), ale zato jsi pak uvolněnější ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2
4.8.22 17:30

Masáž

Ahoj, není třeba, nic drhnout věř mi. Jsem masérka už 20 let a jediné kdo se drolí jsou záda po dovolené a těm udělá moc dobře když se krásně promastí a pokud bude někde něco vykládat svědčí to jen o její neprofesionalitě. Né o tobě. A záda není třeba drhnout, opravdu 🙂

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Aktuálně na Instagramu

Umožňuje to nová legislativa. Zjistěte podrobnosti.

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová