Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Tady se ví všechno, tak zkusím štěstí, jestli mi pomůžete - neví některá z váas, jaké boty ma Iveta Vítová (ta vpravo)? moc se mi líbí, ale nevim, jak bych je mohla vyhledat ![]()
Podobne dela Tamaris, ale pochybuju, ze by Vitova chodila ve skrpalech „pro masy“ ![]()
@marrlinka píše:
Podobne dela Tamaris, ale pochybuju, ze by Vitova chodila ve skrpalech „pro masy“
taky myslim, ze to bude nejaka drazsi znacka ![]()
@wildcherry píše:
Cerny s uzavrenou spickou a paskem
to snad ani nemá smysl komentovat, podobny blbky se vyskytuji v kazde diskuzo a fakt nechapu proc ![]()
pokud ti muj dotaz prijde tak stupidni, proc odpovidas???
@surikataXY píše:
to snad ani nemá smysl komentovat, podobny blbky se vyskytuji v kazde diskuzo a fakt nechapu proc
Já myslím, že odpověděla vcelku pravdivě. Jinak já podobný viděla v Kubovi ![]()
@surikataXY píše:
to snad ani nemá smysl komentovat, podobny blbky se vyskytuji v kazde diskuzo a fakt nechapu proc
Nejspíš proto, že chtěla být vtipná ![]()
Holky, neberte si to tady furt tak osobně vždyť to je hrůza. Trošku nadhled by neškodil
![]()
Mně to náhodou pobavilo
![]()
@surikataXY Nezlob se na mě, ale já bych Ti odpověděla stejně jako @wildcherry, možná bych navíc dodala, že -velké (boty jsou modelce zřetelně větší-volnější).
Ono pokud chceš přesnou odpověď, musíš položit přesný dotaz- takže se neptat: Jaké boty má modelka?, ale vhodnější by byla otázka na značku/výrobce bot. ![]()
@surikataXY píše:
Co máš za problém?
Proč by měla být blbka, odpověděla ti pravdivě! Ptala ses na to „jaké má boty“ a na to ti dost přesně odpověděla, neptala ses na značku
![]()
Zadej do googlu „baleriny jako sandály“ vyjednou Ti na obrázku hned jako první tyhle černý a našla jsem je ve více barvách, ale odkazy mi sem dát nejdou, je to blokovaný ![]()