Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@surikataXY za muálo, mimochodem díky - docela se mi taky líbí ![]()
@surikataXY
Mohly by to být tyhle:
http://www.milujeme-boty.cz/…aleriny.html#!prettyPhoto
Jen tedy bych řekla, že slečně modelce asi úplně moc dobře nesedly ![]()
@surikataXY proc se hned ta durdis, vzdyt jsi napsalas jak by se daly tyto boty vyhledat pres google - odpoved @wildcherry je naprosto odpovidajici tvemu dotazu. jinak k diskuzi, nevim jake boty ma na sobe modelka. vyraz na nakupy
@surikataXY píše:
Tady se ví všechno, tak zkusím štěstí, jestli mi pomůžete - neví některá z váas, jaké boty ma Iveta Vítová (ta vpravo)? moc se mi líbí, ale nevim, jak bych je mohla vyhledat
a nemá nějakou fans stránku? třeba by ti tam odpověděla nejaká jeji fanynka, kt.to sleduje
@Lana222 píše:
Diky za tip, botky se mi taky moc libi![]()
jsou pěkný, ale budou pěkně nepohodlný, bych to nenosila, mám svý nohy ráda
@surikataXY A takhle se třeba omluvit @wildcherry za tu blbku - nemáš to v plánu? ![]()
Příspěvek upraven 25.04.14 v 15:56
@surikataXY píše:
to snad ani nemá smysl komentovat, podobny blbky se vyskytuji v kazde diskuzo a fakt nechapu proc
pokud ti muj dotaz prijde tak stupidni, proc odpovidas???
Je mi líto lidí, kteří nemají nadhled a smysl pro humor. Když už chceš být hnidopich, napsala jsi ten dotaz blbě ty, ona ti odpověděla správně.
@Luca10 píše:
@surikataXY A takhle se třeba omluvit @wildcherry za tu blbu - nemáš to v plánu?
To by mě také zajímalo ![]()
@surikataXY píše:
to snad ani nemá smysl komentovat, podobny blbky se vyskytuji v kazde diskuzo a fakt nechapu proc
pokud ti muj dotaz prijde tak stupidni, proc odpovidas???
Sem chtela byt vtipna a hned jsem blbka
?Kdyby ses zeptala jinak, tak nebudu mit nutkani si vystrelit
Trochu smyslu pro humor by neskodilo, sranda je fajn ![]()
Teda holky, dekuji za zastani
.Clovek nemuze ani odpovedet na otazku ![]()
Sorry za OT, ale připomnělo mi to tenhle vtip:
Letí letadlo do Seattlu a venku je hrozná mlha, není vidět ani na deset metrů a najednou přestanou jít i všechny přístroje. Pilot zoufale lítá sem a tam, jestli neuvidí nějaký orientační bod, ale ono nic a tak už mu pomalu dochází palivo a cestující jsou docela nervózní. Nakonec trhlinou v mlze uvidí velký mrakodrap a v posledním patře za oknem je v práci nějaký člověk. Tak pilot vykoukne z letadla a volá: „Hej, dobrý muži, nevíte, kde jsem?“ Chlápek odpoví: „Jistě. Jste v letadle.“ A tu pilot provede manévr, otočí se o 230 stupňů a provede čisté přistání na letišti o pět kilometrů dál. Cestující jsou samozřejmě úplně hotoví a ptají se, jak to dokázal? „Jednoduše,“ odpoví pilot. „Položil jsem tomu muži jednoduchou otázku. Jeho odpověď byla zcela správná, ale naprosto k ničemu. Z toho jsem usoudil, že ten mrakodrap musí být sídlo Microsoft Hot Line a odtamtud je letiště pět kilometrů na severovýchod!“
@wildcherry
si stejne myslim ze nakonec zakladatelka tve rady vyuzila, jsem to vyzkousela hledat pres google jako obrazky a vyjelo me tam „milion“ podobnych botek ![]()
@superandrysek píše:
@wildcherrysi stejne myslim ze nakonec zakladatelka tve rady vyuzila, jsem to vyzkousela hledat pres google jako obrazky a vyjelo me tam „milion“ podobnych botek
beztak jo
.Clovek chce poradit a hned je blbec ![]()
@wildcherry nic si z toho nedelej
moudry clovek to pochopi a tomu zbytku to proste nedojde
![]()