Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Potřebuju se vypsat a poradit jak se jich mám zbavit. Začalo to tím že za barákem máme pískoviště a s dětma jsem tam do včerejška chodila zapovídala jsem se s jednou maminkou děti si skvěle vyhrajou proti dětem nemůžu říct půl slova ale nějak jsme se stou paní seznámily a dohodly se že se k nám staví na návštěvu předevčírem teda byli u nás byla to katasrtofa prolejzala mi byt jak ho nemám krásný a že oni to tak nemají a pozvala nás k nim že si kluci zahrajou playstation zase na oplátku u nich no jenže jsme tam došli a u nich teda strašný smrad všechno špinavé upatlané věci nemají ve skříních a děti mají jednu madraci na zemi ale teda to je každého věc ale co mě teda vrcholně naštvalo tak nejen že kluci playstation nehráli ale dala každému mini hračku já jí nechtěla ona jim to vecpala mladšímu dala petšopáka a starší vyfasoval panáčka na skejtu a teda odešli jsme a ona že kluka pošle k nám v sobotu dopoledne na playstation říkám že nevím jestli budu mít čas a tak jsem teda šla domů a za půl hodiny zvonek no zase ona že nám nese jejich hru jestli nám to půjde tak jsem tu hru vyzkoušela a nešla tak zavolala i manžela at se mi příjde podívat proč mi to nejde tak jsem se jí snažila vysvětlit že playstation 3 nepodporuje hry ze 2 no mezitím už k nám stihl dorazit i její manžel s jejich synem a já musím dolů chodit otevírat a ona hned já tady počkám jděte dolu otevřít a já že ne že dolů nepůjdu že nechci nechávat někoho samotného doma tak naštvaně šla otevřít nechala mi tady její dceru a šla teda chlap jen řekl že to nepůjde to jsem věděla i bez něho a ona si mu tady ukazovala náš byt jako by se nechumelilo tak říkám že at se nezlobí ale že toho už dnes mám taky dost a musím žehlit tak řekla holčičce a klukovi tak Filípek vám taky dá nějakou hračku oni taky dostali od nás chtěli ty nejdražsí hračky to jsem zatrhla a dala jim jinou a ona ani odejít nechtěla a ted jsem zistila že tu nechala svojí bundu
omlouvám se za román a za chyby
Nezlob se na mě, román by mi nevadil, ale víš, co je to VĚTA?
A jinak k problému:
Buď doufej, že si tuhle diskusi přečte, nebo jí prostě řekni, že si nepřeješ, aby k vám chodili, jiné řešení moc nevidím.
Příspěvek upraven 24.04.14 v 18:46
No ty bláho, nesnáším vtíravé vlezlé matky!
já bych to razantně ukončila… chtějí si děti pohrát? fajn, na hřišti ale doma toto fakt ne!!
buď tvrdá, jinak jí tam budeš mít každý den!
No je to blby no.. az priste prijde, tak rict, ze zrovna nekam jedete a ze nemate cas… na piskovisti nikoho nezvat s sebou, takze asi tak ![]()
@RoseK píše:
No je to blby no.. az priste prijde, tak rict, ze zrovna nekam jedete a ze nemate cas… na piskovisti nikoho nezvat s sebou, takze asi tak
a pak jí bude šmírovat, zda někam fakt šli a když uvidí že ne, má jí tam znovu ![]()
Jo a důvod proč už nepůjdu na písek je ten že včera tam běhal její pes ona ho pustila kmoji kluci si tam udělali hrady a pes vběhl a začal ty hrady ochcávat a tak jí říkám že jí tam pes čůrá a ona na to nic neřekla holčička se jí vykadila u stromu a ona jí ani zadek neutřela ![]()
@brouček123 píše:
Jo a důvod proč už nepůjdu na písek je ten že včera tam běhal její pes ona ho pustila kmoji kluci si tam udělali hrady a pes vběhl a začal ty hrady ochcávat a tak jí říkám že jí tam pes čůrá a ona na to nic neřekla holčička se jí vykadila u stromu a ona jí ani zadek neutřela
a tohle sis pozvala domů? ![]()
@marmelada78 píše:
Nezlob se na mě, román by mi nevadil, ale víš, co je to VĚTA?A jinak k problému:
Příspěvek upraven 24.04.14 v 18:46Buď doufej, že si tuhle diskusi přečte, nebo jí prostě řekni, že si nepřeješ, aby k vám chodili, jiné řešení moc nevidím.
to si asi nepřečte nemají ani pc to chtěla abych se jí podívala na práci na netu. To určitě ještě budu někomu schánět práci.
Chyba byla, že jsi jí nechala ukazovat váš byt jejímu manželovi. Teď bych se sebrala a odnesla jí tu bundu a až bude k vám chtít jít, tak jí řekni, že nemáš čas.
@kubykula píše:
a tohle sis pozvala domů?
no to bylo až po tom co jsem je měla doma
Fajna finta s tou bundou. No nic, rekni ji narovinu, ze si neprejes se dale stykat. Kdyz to nezabere, povolej na pomoc manzela. Bundu at ji hodi domu tvuj muz.
@brouček123 píše:
to si asi nepřečte nemají ani pc to chtěla abych se jí podívala na práci na netu. To určitě ještě budu někomu schánět práci.
jí odkaž, že existují internetové kavárny ![]()