Hlídání v Brandýse nad Labem

7
23.4.14 21:10

Hledám Brandýse nad Labem

Ahoj Všem, uměla by některá maminka poradit nebo spíš doporučit někoho na pravidelné hlídání 17měsíční dcery? Mám dojem, že na podané inzeráty odpovídají většinou jen ženy, které nechtějí pracovat, tak to zkouší jako chůva, nějak zabít čas a hlavně vydělat dost peněz. Přesněji řečeno hooodně peněz. Nemohu nikoho najít, komu bych svěřila dceru. Chůvy, které se mi ozvaly, buď vůbec neví, kde je Brandýs, nebo mají doma zoo a nějak by dítě zvládly, nebo chtějí být hlavně u nás doma a v BDY si zařizovat úřady, poštu atd… Začínám být zoufalá :-(( A začínám být naštvaná, deprimovaná že nejsem schopná najít nějakou normální chůvu. Kdyby měl někdo doporučení, vlastní zkušenost a mohl se podělit o kontakt, budu nadšená.

Příspěvek upraven 27.04.14 v 19:57

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
4387
23.4.14 21:36

A preco nedas dieta do sukromnej skolky?
Kamoska dala v Brandyse…len teda nazov si uz nepamatam.
Myslim, ze v skolke jej bude lepsie nez s nejkou chuvou.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
462
23.4.14 21:42

A o jak časté hlídání by šlo?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2451
23.4.14 21:52

Verim ze je to problem. Ja hlidam dvouleta dvojcata spolecne s mym synem a dojizdime. Do toho jsem v 7 mesici takze se chystam koncit a pani pro kterou hlidam rika presne to same co ty. Ma 2 pohovory denne a stejne nikdo se ji nelibi. Ja osobne bych dite take radsi sverila do skolky nez nekomu kym si nejsem jista…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2
24.4.14 01:21

Myslím, že problém bude spíše na straně paní… Mě tato paní 20.4. odepsala, že je ráda, že by měli tak vzdělanou chůvu, s pozitivním náhledem na svět, že by to bylo pro dceru přínosem, jen si není jistá, zda mi nebude dcera „blokovat“ nějaké mé aktivity (popsala jsem vše, čím se poslední ROKY zabývám, čemu se věnuji PO HLÍDÁNÍ a O VÍKENDU) a že bude moc ráda, když se domluvíme. Aniž by počkala na můj mail s ujasněním, že na úřad, poštu, ani stavbu její dceru rozhodně brát nemíním, protože na úřady v Brandýse chodím občas 16:50-18:00, na poštu chodím občas a těsně před 18:00 či v sobotu a i jiné řeším v Brandýse až večer 18-21 protože až tak jsou doma lidé s nimiž potřebuji občas něco probrat, řešit. Vše jsem psala, jen aby paní viděla, že toho na práci moc nemám, ale v Brandýse stejně často pobývám, něco řeším, jelikož tam mám i RD se zahrádkou, pískovištěm, posezením, v létě bazénkem, kde bydlí známí s ročním chlapečkem a 3 letou holčičkou, které občas navštěvuji + přítel nám staví nový RD ve Staré Boleslavi (který řešíme také až večer či o víkendu) a tak pro mě nebude problém k ní domů jezdit denně hlídat malou i když teď bydlím 8 km od Brandýsa. Hlídání paní chtěla denně od 7:30 do 16:30 občas do 18:00, což pro mě není problém, dříve jsem hlídala i více dětí v různé dny, hodiny (Brandýs-Bol, Prosek, Kyje), i když jsem stavěla sama svůj dům a pendlovala mezi nimi, což bylo náročnější a zvládla jsem to v pohodě, protože mě to velmi bavilo a naplňovalo. Aniž bych stihla toto odepsat, ujasnit paní mi 21.4. ve 14:14 odepsala, že se mi omlouvá, ale místo chůvy se jí dnes podařilo obsadit, že dostali ve všech směrech pozitivní nabídku, kterou přijali. Nezdálo se mi to a další den 22.4. jsem viděla ten samý inzerát, co dal asi manžel na bazos a říkala si: „holka vnitřní hlas Tě neklamal“. Chápu, že člověk může chtít někoho jiného, cítit to jinak, ale psát: „ano chceme Vás za chůvu, domluvíme se“, vzápětí si vymýšlet, že mám někoho jiného, člověka odmítnout a nakonec si stěžovat na diskuzích, jak jsou ty zájemkyně na chůvy hrozné, to už mi přijde trochu moc. Odmítat schopné lidi, kteří by hlídali nejen pro peníze, ale i s láskou, protože na své dítě bohužel čekají déle, než by si přáli, měli na hlídání celý den, nechtěli s prckem jen sedět doma, ale vzali jej ven do přírody, mezi jiné děti a to cca za 65-70 Kč/hod, také bych si PŘIPADALA DEPRIMOVANÁ, NEŠŤASTNÁ A NESCHOPNÁ NAJÍT NORMÁLNÍ CHŮVU…problém bude asi jinde než v těch druhých, chůvách…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Elenloth
24.4.14 04:37

@Monika123 prosim nemohla bys od te kamaradky zjistit ktera soukroma školka v Brandyse vezme 17m dite?
Jinak ja jsem taky hledala chuvu, ale jen na obcasne pohlidani rocniho dite. Taky jsem si nemohla vybrat. Problem byl nakonec ve mne, nebyla jsem pripravena syna nechat nekomu cizimu a taky si pustit nekoho ciziho do domu. Ale na pani, se kterymi jsem se setkala bych teda nemohla rict nic spatneho.

• Citovat
  • Upravit
4387
24.4.14 15:10
@Elenloth píše:
@Monika123 prosim nemohla bys od te kamaradky zjistit ktera soukroma školka v Brandyse vezme 17m dite?
Jinak ja jsem taky hledala chuvu, ale jen na obcasne pohlidani rocniho dite. Taky jsem si nemohla vybrat. Problem byl nakonec ve mne, nebyla jsem pripravena syna nechat nekomu cizimu a taky si pustit nekoho ciziho do domu. Ale na pani, se kterymi jsem se setkala bych teda nemohla rict nic spatneho.

Ona tam davala syna, ked mal 2 roky. Inak moja skusenost je, ze aj ked maju sukromne skolky napisane, ze beru deti od 2 rokov napriklad, tak zoberu aj mladsie.
Ja by som si vybrala nejaku co sa ti paci, sla sa tam pozriet, spytat a uvidis.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4387
24.4.14 15:12
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Elenloth
24.4.14 15:35

@Monika123 Nojo, ale dvouleté a 17m dítě je fakt rozdíl. Myslím, že v Brandýse zařízení, kam by mohla zakladatelka umístit 17m dítě prostě není. Ale to jen tak na okraj, nesouvisí to tolik s tématem.

• Citovat
  • Upravit
7
24.4.14 18:34

Hlídání v Brandýse nad Labem

@ Venuna - nezlobte se, ale proč mne tu osočujete, že si něco vymýšlím? Já jsem se Vás v mailu na něco ptala a nijak jste nereagovala cca 1 den. Během toho mi v podnělí odpoledne odpověděla jíná oslovená chůva a to přímo z domu, že hlídání bere. To pro mne bylo zcela nejlepší řešení, proto jsem Vám hned napsala (na to jste také nereagovala). Ovšem tato paní hlídání hned zase v úterý večer zrušila s tím, že nad tím znovu přemýšlela a že je to velká zodpovědnost. Už jsem Vám nepsala, protože jste na několik mailů nereagovala. Ani nevíte koho soudíte, nikdy jste mne neviděla, nikdy se mnou nestrávila jedinou vteřinu, vlastní děti nemáte, tak jak víte, jaké to je hledat chůvu??? Prosím nechte mne mimo své komentáře. Já jen hledám někoho, kdo bude hodný k mému dítěti.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7
24.4.14 18:43

Hlídání v Bandýse nad Labem

Do školky je moc malá a většinou berou od 2,5 možná vezmou i od 2roků. Ale já bych chtěla někoho jen pro dceru. Chůvu teď máme, taky jsem s ní spokojená, ale končí, má své plány, chce své dítě a stěhuje se.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4387
24.4.14 18:49
@JaDa0409 píše:
Do školky je moc malá a většinou berou od 2,5 možná vezmou i od 2roků. Ale já bych chtěla někoho jen pro dceru. Chůvu teď máme, taky jsem s ní spokojená, ale končí, má své plány, chce své dítě a stěhuje se.

No moja dcera chodila do skolky od 1,5 roka - ide o to najst tu spravnu skolku.
Ale ked ti viac vyhovuje chuva, tak to ti neporadim.
Mne prisla skolka super - strasne vela sa tam toho naucila - mala super kamaratov a hlavne sa tam vzdy tesila.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7
24.4.14 19:02

@Monika123 No o školce pořád nejsem přesvědčená, chodila by každý den na 8 hodin a to mi přijde hodně. Ale kamarádka taky říká, že její dcera (od 2 let) ve školce byla taky spokojená. Jak ale píše Elenloth tak 17měs. nejsou dva roky. No přihlášku podám, ale stejně to hlídání bych chtěla.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4387
24.4.14 19:08
@JaDa0409 píše:
@Monika123 No o školce pořád nejsem přesvědčená, chodila by každý den na 8 hodin a to mi přijde hodně. Ale kamarádka taky říká, že její dcera (od 2 let) ve školce byla taky spokojená. Jak ale píše Elenloth tak 17měs. nejsou dva roky. No přihlášku podám, ale stejně to hlídání bych chtěla.

Tak do sukromnej prihlasku nemusis podavat..staci zavolat, ist pozriet a sa dohodnut. Tak isto aj cas si mozes vybrat tak ako ti vyhovuje…vela ludi dava dieta napr. iba do 2 dni dopoledne a pod.
Ja som davala na cely den, lebo by mi dcera po ceste zaspala :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7
24.4.14 19:13

@Monika123 Už jsem si vyhlédla dvě soukromé, v jedné je nutné podat přihlášku, ve druhé berou. V obou by snad vzali od dvou. No a jak píšeš, chci to kombinovat, třeba jen 2 dopoledne…ještě uvidím. Přesto pořád bude potřeba chůva :-))).

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Aktuálně na Instagramu

Umožňuje to nová legislativa. Zjistěte podrobnosti.

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová