Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Ahoj lidi, ráda jsem jezdila vandry. Strašně mi to chybí. Je tady nějaká stejně postižená duše?
@dada453
já jezdívala, když jsem byla mladší. Tak do 25ti let. Bylo to super, taky mi to chybí.
Teď vyrážíme jednou ročně na minivandr - cca 4 dny, tak aspoň něco ![]()
Ahojky, byli jsme čundráci, ale teď je to bída. Z Jakartek nás začali vyhazovat, že prý nemáme povolení k táboření, kolem Moravice na Vítkovsku se válí tuny odpadu a jezdit na „výlety“ bez ohně a přespání mě nebaví. Tak jsme si koupili kousíček svého lesa a letos budeme tam. Není to úplně ono, ale zdraví se mi dost zhoršilo, tak hlavně v létě už kopce neudýchám - kompromis, no.
Byla jsem párkrát, ale s dětmi si to neumím představit… Tak jezdíme aspoň na tábor (stanovy)
Jezdime porad, i kdyz ted uz jen kdyz je hlidani. v lete se opet na ctyri dny chystam, pohlidaji babicky
![]()
Jezdívala jsem na skautské tábory a taky mi to moc chybí, v srpnu jsme měli po cca 10 letech sraz na místě, kde se tábor konával a bylo to úžasný, ale krátký…doufám, že to budeme opakovat alespoň 1× ročně, ale zatím bez dítěte, nechtěla nám spát ani ve stanu natož úplně venku.
Hodně jsme jezdívali, ale ted kvůli mému zdravotnímu stavu to nejde.
Já jsem nebyla pořádně rok a půl. Jsem skoro nemocná s toho.
I s mimčem se dalo, dokud malá nechodila. Výlety jako turista mě nebaví, jak není oheň a přespání. Já byla zvyklá jezdit i v zimě.
@Apaji píše:
Ahojky, byli jsme čundráci, ale teď je to bída. Z Jakartek nás začali vyhazovat, že prý nemáme povolení k táboření, kolem Moravice na Vítkovsku se válí tuny odpadu a jezdit na „výlety“ bez ohně a přespání mě nebaví. Tak jsme si koupili kousíček svého lesa a letos budeme tam. Není to úplně ono, ale zdraví se mi dost zhoršilo, tak hlavně v létě už kopce neudýchám - kompromis, no.
Vlastní les závidím. Můj táta si pořídil na stará kolena boudu u lesa. ![]()
@dada453 My jsme vandráci/vodáci a možná i něco víc.
Ale taky docela v úpadku (i když pro mne je úpadek už to, že ze spaní pod širákem je spaní ve stanu).
Mně to chybí strašně moc (víc než manželovi, on je spíš vodák), určitě nejezdíme/nechodíme, jak bychom chtěli. A teď na jaro mám fakt nutkání naházet věci do báglu a prostě jít, úplně vnitřně mne to táhne (pravda, na stopa už by mi asi nikdo nezastavil
).
Kde se vám nejvíc líbilo/líbí?
Koukam, ze je to vsude dost podobny
ja taky jezdila, ted nemuzu kvuli prckovi a hlavne kvuli absenci hlidani. A uz mam taky abstak. U nas ted jezdi chlap sam a nebo se starsim…a ja slinta a cekam, az budu moct taky ![]()
@Alichi úplně na začátku jsem sebou místo stanu brali igelit a provázky ![]()
mě se nejvíc líbilo v Jeseníkách a na Ukrajině ![]()
Taky se přidám k žehrajícm - jezdila jsem hodně, skoro pořád někde, po Čechách i cizině. Vlastně i manžela mám právě přes vandrování. Ještě první těhotenství jsme jezdili docela dost, pak s malým od půl roka pod stan, ale teď máme novorozenečka, takže mám utrum a dost se bojím, jak to půjde se dvěma dětma. ono už s tím jedním dítkem bylo těch krámů a omezení docela dost - aby se proběhl, najedl, atd atd
@Tonyax: jo, tos mi připomíná taky moje začátky - pytel na odpoadky místo karimatky i stanu a lihák jako největší vynález ![]()
@Alichi píše:
@dada453 My jsme vandráci/vodáci a možná i něco víc.Ale taky docela v úpadku (i když pro mne je úpadek už to, že ze spaní pod širákem je spaní ve stanu).
Mně to chybí strašně moc (víc než manželovi, on je spíš vodák), určitě nejezdíme/nechodíme, jak bychom chtěli. A teď na jaro mám fakt nutkání naházet věci do báglu a prostě jít, úplně vnitřně mne to táhne (pravda, na stopa už by mi asi nikdo nezastavil).Kde se vám nejvíc líbilo/líbí?
Naposledy do okolí Čadce, Žiliny, Turzovky s malou v nosítku. Za starých časů Malá a Velká Amerika, hodně ráda jsem jezdila na Šumavu. Těžko říct, kde se mi líbilo. Jsi moje krevní skupina
,ve stanu jsem spala jenom kvůli mimču, aby jí nebyla v listopadu venku zima.
Ani vodou bych nepohrdla, i když jsem v tom začátečník. ![]()