Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@berry4 píše:
@brouček123
Já vím, že je to úúúplně OT, ale nedá mi to.
Umíš prosím používat čárky, oddělovat věty a ukončovat je?
Ani moc ne. z češtiny jsem bohužel procházela vždy z odřenýma ušima.
Bohuzel bych rekla, ze takovym lidem to musis rict durazne.
Uprimne ale nechapu, ze si do bytu pustis cizi lidi.
@Crystal87 píše:
Víš taky jsem jedné takové padla do spárů…nejdřív kamarádka, pak už jsem jí dávala i jídlo a oblečení na děti, bylo mi jich líto. Manžela ukecala, aby je zdarma přestěhoval… a víš jak to dopadlo? Sedí za vraždu! Můžu jen děkovat andělíčkům strážníčkům, že mi zmizela ze života a nic se mi nestalo.
hustýýý, koho proboha zabila?
@Crystal87 píše:
Víš taky jsem jedné takové padla do spárů…nejdřív kamarádka, pak už jsem jí dávala i jídlo a oblečení na děti, bylo mi jich líto. Manžela ukecala, aby je zdarma přestěhoval… a víš jak to dopadlo? Sedí za vraždu! Můžu jen děkovat andělíčkům strážníčkům, že mi zmizela ze života a nic se mi nestalo.
No, potěš koště…
@1985bara píše:
@brouček123 musim rict ze mam s takovou sousedkou taky zkusenost, jsem clovek ktery nedokaze odmitnout pomoc, ale v tomhle pripade jsem se to naucila, ale ty sceny co jsem tu mela, bouchala tu hlavou o zed a rvala 'SI TU ZERES A MY NEMAME CO DO HUBY A JA MAM CHUT NA COKOLADU, DEJ MI '
Tady každá rada drahá, odnes jí tu bundu a řekni jí, že manžel strašně řádil, když děti prokecly že u vás byla a udělej z něj despotu největšího kalibru…klidně řekni že vás hlídá a ted se bojíš aby tam příště při návštěvě nevletěl.
@kubykula píše:
![]()
hustýýý, koho proboha zabila?
NO pak skončili na ubytovně, a ona se tam začala tahat s jiným chlapem, jenže on měl ještě jednu nápadnici, tak tu zabila. Prý ze žárlivosti a pod vlivem alkoholu…
Musíš jí to prostě natvrdo říct a stát si za svým. Ani si ji pro jistotu nepustit mezi dveře, natož za ně.
Ahoj zakladatelko, jestli můžu poradit (zažila jsem něco podobného, ale né tak ostrého), tak jí odnes bundu, aby si pro ní nepřišla, a jednoznačně narovinu jí řekni, že si s ní až tak moc nerozumíš a máš svých kamarádek dost. Ono i kdyby jsi se vymlouvala (nechala zapírat, vymýšlela jiné aktivity, jenom, aby jsi jí nepotkala), tak to je druh člověka, který to nepochopí a mě takhle „kamarádka“ pak začala dávat svojí holčičku i na mé naplánované výlety se synem a nejvíc to dodělala, když mi holčičku (já v té době syna 10 měsíců) chtěla dát na noc, jen proto, aby si vyzkoušela, jestli to malá vydrží, taky jsem jí občas půjčovala peníze
což byla taky pitomost…utni to hned na samém začátku, nebo se jí pak budeš zbavovat rok! Moc držím palečky ![]()
@Crystal87 píše:
NO pak skončili na ubytovně, a ona se tam začala tahat s jiným chlapem, jenže on měl ještě jednu nápadnici, tak tu zabila. Prý ze žárlivosti a pod vlivem alkoholu…
@Jaruše tak ze zacatku mi bylo lito holky (1,5 ) a to ze je tehotna ale kdyz jsem videla ze jeden den vezmou penize a chovaj se jak lordi a za dva dny nic nemaj, tak me prestalo byt lito vseho bohuzel, ani telefon jsem nepujcila kdyz prisla o pulnoci ze se hadaj abych zavolala policajty
Rázně, ale fakt rázně musíš říct odejdi, manžel strašně zuřel, a jestli se tam objeví, že se za ní zastaví, a vynese ji příště v zubech, jinak s takovými lidmi se nekamarad