Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@lyrica píše:
To je mazec. Vím proč nesnáším tohle,,navštěvování,,.A jinak…tolik slov v jedné větě![]()
![]()
@maminka189 píše:
Je to otázka času, kdy si pro tu bundu přijde :. Já nevim na co bych se vymluvila, aby sem jí nemusela pustit dál
předešla bych tomu tím že bych šla bundu ihned vrátit s proslovem o nenavštěvování se
@jdukolem píše:
@brouček123
co ti na to řekl partner?
taky mě zajímá názor hlavy rodiny ![]()
No tu bundu jí dnes už bohužel nedonesu kluci už mi spí a manžel je na odpolední a vrátí se po 23.00 hodině. Ale ona má jít na noční do práce tak se bojím toho že doleze a já jí tu bundu ale nemůžu ani dolů donést nikdy totiž nenechávám kluky doma samotné i když spí.
@brouček123 píše:
No tu bundu jí dnes už bohužel nedonesu kluci už mi spí a manžel je na odpolední a vrátí se po 23.00 hodině. Ale ona má jít na noční do práce tak se bojím toho že doleze a já jí tu bundu ale nemůžu ani dolů donést nikdy totiž nenechávám kluky doma samotné i když spí.
hod jí jí z okna ![]()
A to jak žijí na ní a dětech nebylo poznat hned? Přijde mi, že se tyhle typy dají snadno odhadnout. ![]()
@jdukolem Souhlasím,bundu vrátit co nejdříve. Kdyby to šlo, nacpala bych to do schránky aby sem se s ní vůbec nemusela vidět ![]()
Něž bych jí poslala někam, tak bych se jí to pokusila vysvětlit…
Manžel je v práci vrátí se v noci tak mu to pak všechno musím říct ale tak zběžně jsem mu volala a říkala to a říkal tak se sní dál nebav ale to ještě neví ani všechno a ani o tom že tu nechala bundu.
@kubykula píše:
hod jí jí z okna
To mě napadlo že jí dám do igelitky a hodím z okna ![]()
@brouček123 píše:
Ty-a ještě že by přilezla takhle večer? Bundu do igelitu a až si přijde,,podat" oknem…
Fakt na ní nejde poznat, jaká je? Výchova děti, zařízení bytu? ![]()
Bundu hodte z okna, aspon se s ni nemusite dal bavit…zavrete okno a je to ![]()
@lyrica píše:
A to jak žijí na ní a dětech nebylo poznat hned? Přijde mi, že se tyhle typy dají snadno odhadnout.
ne bohužel vydala normálně no jako uplná modelka to není ani značkové věci nebo tak nemajíale děcka v pohodě oblečené ona džíny bavila se taky normálně takže to fakt poznat nešlo.
@brouček123 píše:
To mě napadlo že jí dám do igelitky a hodím z okna
no a proč ne? řekla bych jasně máš tu bundu.. a hodila bych ji v igelitce dolů - není to nic proti ničemu