Nechci aby k nám chodili

Napsat příspěvek
Velikost písma:
36504
24.4.14 19:47
@lyrica píše:
To je mazec. Vím proč nesnáším tohle,,navštěvování,,.A jinak…tolik slov v jedné větě :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
:mrgreen:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
49159
24.4.14 19:47
@maminka189 píše:
Je to otázka času, kdy si pro tu bundu přijde : :D. Já nevim na co bych se vymluvila, aby sem jí nemusela pustit dál :nevim:

předešla bych tomu tím že bych šla bundu ihned vrátit s proslovem o nenavštěvování se

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
49159
24.4.14 19:48

@brouček123
co ti na to řekl partner? :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5345
24.4.14 19:49
@jdukolem píše:
@brouček123
co ti na to řekl partner? :think:

taky mě zajímá názor hlavy rodiny :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
528
24.4.14 19:49

No tu bundu jí dnes už bohužel nedonesu kluci už mi spí a manžel je na odpolední a vrátí se po 23.00 hodině. Ale ona má jít na noční do práce tak se bojím toho že doleze a já jí tu bundu ale nemůžu ani dolů donést nikdy totiž nenechávám kluky doma samotné i když spí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5345
24.4.14 19:50
@brouček123 píše:
No tu bundu jí dnes už bohužel nedonesu kluci už mi spí a manžel je na odpolední a vrátí se po 23.00 hodině. Ale ona má jít na noční do práce tak se bojím toho že doleze a já jí tu bundu ale nemůžu ani dolů donést nikdy totiž nenechávám kluky doma samotné i když spí.

hod jí jí z okna :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
41882
24.4.14 19:50

A to jak žijí na ní a dětech nebylo poznat hned? Přijde mi, že se tyhle typy dají snadno odhadnout. :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5549
24.4.14 19:51

@jdukolem Souhlasím,bundu vrátit co nejdříve. Kdyby to šlo, nacpala bych to do schránky aby sem se s ní vůbec nemusela vidět :lol:

Něž bych jí poslala někam, tak bych se jí to pokusila vysvětlit…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
528

Manžel je v práci vrátí se v noci tak mu to pak všechno musím říct ale tak zběžně jsem mu volala a říkala to a říkal tak se sní dál nebav ale to ještě neví ani všechno a ani o tom že tu nechala bundu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
528
@kubykula píše:
hod jí jí z okna :mrgreen:

To mě napadlo že jí dám do igelitky a hodím z okna :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1429
24.4.14 19:52
@brouček123 píše:
No tu bundu jí dnes už bohužel nedonesu kluci už mi spí a manžel je na odpolední a vrátí se po 23.00 hodině. Ale ona má jít na noční do práce tak se bojím toho že doleze a já jí tu bundu ale nemůžu ani dolů donést nikdy totiž nenechávám kluky doma samotné i když spí.

Ty-a ještě že by přilezla takhle večer? Bundu do igelitu a až si přijde,,podat" oknem…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Tattiana
24.4.14 19:52

Fakt na ní nejde poznat, jaká je? Výchova děti, zařízení bytu? :think:

• Citovat
  • Upravit
743
24.4.14 19:53

Bundu hodte z okna, aspon se s ni nemusite dal bavit…zavrete okno a je to :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
528
24.4.14 19:53
@lyrica píše:
A to jak žijí na ní a dětech nebylo poznat hned? Přijde mi, že se tyhle typy dají snadno odhadnout. :nevim:

ne bohužel vydala normálně no jako uplná modelka to není ani značkové věci nebo tak nemajíale děcka v pohodě oblečené ona džíny bavila se taky normálně takže to fakt poznat nešlo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
49159
24.4.14 19:54
@brouček123 píše:
To mě napadlo že jí dám do igelitky a hodím z okna :mrgreen:

no a proč ne? řekla bych jasně máš tu bundu.. a hodila bych ji v igelitce dolů - není to nic proti ničemu

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Aktuálně na Instagramu

Umožňuje to nová legislativa. Zjistěte podrobnosti.

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová