Masážní křeslo

11.10.14 17:55

Masážní křeslo

Zdravím :-). Mám dotaz na vás, kteří vlastníte masážní křeslo. Uvažuji nad koupí, ale nevím, jestli to nejsou jen vyhozené peníze. Jak jste s nimi spokojeni? Vyplatí se investovat vyšší částku?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
9374
11.10.14 18:11

Nemám, ale hodněkrát jsem na něm byla. JE to celkem fajn, ale není nad lidské ruce. Každý je trošku jinak stavěný a tak ti to může masírovat část těla, kde je to nepříjemné - např. původně to má masírovat trapézový sval, místo toho tě to tlačí do lopatek. Je to tvoje volba, já bych si ho domů nekupovala, to raději jednou měsíčně zajdu na masáž k masérovi ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11.10.14 18:34

@Petule030 Díky za názor :-) S mýma zádama bych byla u maséra tak 2-3× týdně, což časově a hlavně finančně nedám. Musím si ho někde vyzkoušet :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9374
12.10.14 13:03

@smallraspberry V tom případě nejdřív zajdi někam na masážní křeslo „na zkoušku“, určitě ve tvém nebo v blízkém městě nějaké budou mít. U nás se platí mám pocit 90Kč za 20min proceduru. Nejsem si ale jistá, už jsem tak pár let nebyla. Tak zkus a uvidíš. Taky bych potřebovala masáž každý týden, ale na to nemám čas ani finance :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
622
21.2.18 23:52

Oživuji a ptám se

Holky, máte doma masážní křeslo? Nevíte, která značka je nejlepší? Díky moc.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2098
22.2.18 06:57

Podle toho kolik do toho chces investovat. S drahymi kresly zkusenost nemam. Kupovali jsme za 8,5 tis. a za ty penize nic moc.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
622
26.2.18 17:33
@pedigka píše:
Podle toho kolik do toho chces investovat. S drahymi kresly zkusenost nemam. Kupovali jsme za 8,5 tis. a za ty penize nic moc.

Myslela jsem tak maximum 70000 Kč

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2098
26.2.18 19:56

To je mimo nase moznosti, takze s takovym kreslem zkusenost nemam.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Breno poradna - podlahové krytiny

Ikona - Jiří Novotný

Jiří Novotný