Mašinka Tomáš

Napsat příspěvek
Velikost písma:
NumLock
28.12.10 09:32

Ahoj,
mašinku Tomáš kupovala babička pod stromeček v Globusu,dostal mikinu,pyžámko,čepici,šálu,rukavice :palec:

• Citovat
  • Upravit
570
28.12.10 12:24

Ne, já mám na mysli přímo mašinky. Ne koleje a doplňky. Prostě lokomotivy s obličejem Tomáše, Percyho, Gordona atd.
Ikea koleje máme, dokoupili jsme teď tesco /z našeho pohledu jsou tedy výrazně kvalitnější ikea, ale to je asi věc pohledu…), jen pod mostem ikea neprojede žádná jiná lokomotiva než ikea lokomotiva (vagonky ano).
Věcí s Tomášem mají pár na mimibazaru, dál jsme to zatím nepotřebovali řešit, to, co máme, jsme zdědili po bratranci z usa.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
570
19.9.11 22:53

Vracím se k dávno vznesenému dotazu… U nás na chalupě na pouti jsem zaznamenala prodávat „vietnamského“ Tomáše (za cca 25 Kč) a ještě nějakou nedůležitou mašinku, vypadaly celkem hodně reálně.
U nás momentálně velká touha po Jakubovi (prý přinese Ježíšek). Ježíšek se na to teda moc netváří, dávat 450,– za dva kousky dřeva s magnetem už mu přijde přehnané…
Proto se ptám - neviděli jste někdo prodávat Jakuba? Jestli vůbec existuje? Na nějakých trzích jsem viděla prodávat dokonce x kusů mašinek v sadě asi za 60,– Kč, jejich úroveň ale byla opravdu tragická. Tenhle pouťový Tomáš byl sice okatě falešný, ale nebyl ošklivý a proporčně odpovídal skutečnému… díky

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24837
19.9.11 23:36

tady bys nic nevybrala? :wink: Ty kovové modely jsou o dost levnější, dřevěné jsou drahé jako čert :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
570
20.9.11 09:12

Nene, u nás frčí všechny mašinky, vozový park máme poměrně rozsáhlý, nicméně odpovídající velikosti místa na hraní a počtu kolejí, Tom má rád ikea mašinky, tesco mašinky i Tomáše a Percyho, ale JAKUB, to je touha veliká. Takže sice vyberu mašinku, ze které bude nadšený, ale dál bude „otravovat“, že „počebuje Jakuba“… Kovové mašinky hlavně nejdou na dřevěné koleje.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
cernoch82
25.9.11 11:37
  • Citovat
  • Upravit
5199
9.11.13 10:53

Prosím o radu

Moc prosím někoho o radu:

Je v této sadě, http://plastove-vlacky.heureka.cz/…ym-objezdem/ která má obsahovat mašinku Tomáš, ta mašinka na baterie? Tedy že umí táhnout ostatní mašinky? A je kompatibilní s vláčkodráhou Bino?

Případně je něco, co byste doporučili? Díky moc

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5724
9.11.13 11:02

@Pinkie Možná to je kompatibilní, ale vzhledem k ceně celého setu mašinka na baterie není, ani na to nevypadá.

Mašinky Tomáš a přátelé na baterie jsou třeba zde: http://www.hracky-masinka-tomas.cz/…a-baterie-40 a jsou podstatně dražší. :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5199
9.11.13 12:13

Aha, Díky za odkaz. Já v tom mám zmatek, protože tam píšou svítící a znamená to teda, že je i jezdící? - ptám se asi jako blbec, ale nepřipadá mi, že by to měli nějak jasně napsaný.

Jakej je rozdíl mezi mašinkou Tomáš na baterie a třeba Percy? - jaká je lepší nebo vůbec jakou byste doporučili?

A za toho Tomáše (Percyho) se ty vláčky připojují jak? Mají magnetky? Předpokládám správně, že se dají zkombinovat různé vláčkodráhy?

Děkuju Děkuju Děkuju :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
65332
9.11.13 12:18

@Pinkie u nás vláčkodráha frčí už přes 2 roky…
jako první dostal taky set, něco jako máš v druhém odkazu a jen dokupujeme…
A mašinka na baterky malého nebaví…raději si sám postrkuje
Vláčky mají magnetky a může si je zapojit za sebe jak chce

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5724
9.11.13 13:09

Naposledy jsme to řešily v téhle diskuzi, mrkni tam. ;)
 https://www.emimino.cz/…jigs-167645/

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3396
9.11.13 14:22

@Pinkie široký výběr mašinek (Tomáše & spol) mají i v Tesccu, kupovali jsme tam dcerce. Na baterky nejsou, jen na setrvačník, ale třeba tam nějaká na baterky bude.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5199
9.11.13 18:18
@Clarkia píše:
@Pinkie Možná to je kompatibilní, ale vzhledem k ceně celého setu mašinka na baterie není, ani na to nevypadá.Mašinky Tomáš a přátelé na baterie jsou třeba zde: http://www.hracky-masinka-tomas.cz/…a-baterie-40 a jsou podstatně dražší. :nevim:

Mně ta cena připadá docela dost na to, aby mašinka nebyla na baterky. to to mají tak předražený? 8o :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
65332
9.11.13 22:48

@Pinkie ano.....mají,bohužel :?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4
25.4.14 18:39

Tapeta Tomáš

Jsem tu úplně nová a ještě se tu neorientuji tak omluvte pokud píšu do nevhodné diskuze, ale můj malý je totálně zamilovaný do všeho co byť jen vzdáleně připomíná Tomáše…-rozhodla jsem se mu udělat v tom duchu celý pokoj - sehnala jsem tuto tapetu na zeď http://aukro.cz/…7944022.html je z ní unešený, nevíte kde bych sehnala nějakou obdobnou s podobným nebo jakýmkoliv vzorem s Tomášem? Děkuji moc a přeji fajn den.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

MULA skládací pohárky

• (4.9) + 25 recenzí

Tatra 815

• (5) + 20 recenzí