Vláčkodráha s mašinkami Tomáš

421
11.10.10 21:52

mašinka tomáš, poraďte

Tak jsem hledala na netu a těch mašin teda je… Holky, kdo máte vláčkodráhu s mašinkami Tomáš a spol a jste spokojení, tak prosím poraďte, nebo hoďte odkaz. Moc děkuju.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
11.10.10 22:42

proč je tady to téma zase??? není týden, co bys ho sem nedala! :cert:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9053
11.10.10 23:17
Kubik_kubikula píše:
proč je tady to téma zase??? není týden, co bys ho sem nedala! :cert:

A nespletla jsi si uživatele? Já jsem ted nic od Magi v posledních dvou týdnech o vláčkách nenašla :nevim: A hlavně se to dá vyjádřit i jinak, když ti to vadí nebo nereagovat…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
421
12.10.10 06:46

Tak po probdělé noci s dětmi vstanu a jdu se podívat na net, jestli mi někdo napsal a hned přijde po ránu další facka. Ach jo. Kubíku, příště si to prosím ověř než něco takového napíšeš. Dívala jsem se do svého profilu na založená témata, jestli nemám sklerózu a opravdu toto téma zakládám poprvé. Paměť mi naštěstí ještě slouží. Ale máš pěkný miminko na fotce, to mi alespoň tu náladu trochu spravilo.
No, holky, fakt nic?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
48576
12.10.10 08:25

tady to máš i s fotkama ode mě.když tak písni sz a poradim.Máme všechny
 https://www.emimino.cz/…tesca-50878/

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
teresa20
12.10.10 08:32

Já bych ty plastové koleje nekupovala… Pořídila bych dřevěné koleje, levnější se dají sehnat třeba v Tescu. Pak mašinku Tomáše, který na to pasuje. Nebo pokud nemusíte TOmáše, existuje spousta pěkných dřevěných mašinek… Dají se dokupovat různá rozšíření, mosty, tunely apod.

• Citovat
  • Upravit
48576
12.10.10 08:33

madi a kde si přišla na plastové koleje?já předpokládám že dotaz je na dřevěnou vláčkodráhu.Pokud né tak plast fakt nemáme

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
teresa20
12.10.10 08:41

No vím, že originál Tomáš se prodává i s plastovými kolejemi, ale přijde mi, že se z toho dá udělat jen kolečko a nejde to moc rozšiřovat. A když už, tak za drahý peníz.. Nehledě na to, že hraní našeho malého by ty koleje nejspíš nevydržely :lol:
Zakladatelka nepíše, jestli chce dřevěnou nebo plastovou :nevim:

• Citovat
  • Upravit
18305
12.10.10 08:42

Existuje i Mašinka Tomáš na modelovou železnici, ale ta je křehká a fakt hooodně drahá… Pokud chcete něco trvanlivého a pěkného, tak fakt dřevo.

Jinak tu modelovou Mašinku Tomáše mají v Brně myslím že v Modelovém světě ( www.modelovysvet.cz ), Je ve velikosti HO (měřítko zmenšení 1:87, rozchod kolejí 16 mm)…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2431
12.10.10 09:39

Ahoj my máme i plastové i dřevěné,malej si stím vyhraje .
spokojený jsme ted si zrovna malej drandí s mašinama.
Ty umělohmotný dá se z toho udělat víc než jen kolečko :wink: ,dají se dokoupit i samstatně bez těch dep atd.My to,ale kupujeme v krámu pač mi příjde,že na net to i s poštovným vyjde stejně.A máme to hned doma.
Kamčo koukám,že vy toho taky máte hodně :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2431
12.10.10 09:40

Nám ty dřevěný pasujou z Ikey a ty z tesca jsou nějaký celkově chatrný a nedrží na tom.A s Briem nám to taky pasuje.Červený je James :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18305
12.10.10 09:53

Pokud mašinka nebo vagón nedrží na kolejích a vyskakují z nich (nejčastěji v zatáčkách a na výhybkách), tak je chyba ve tvaru profilu koleček. To pak jedině nahradit kolečka jinými nebo postavit do vitríny a nepoužívat.
A jinak ten modelový Tomáš mi přijde fakt jako velká investice - to má podle mě smysl tehdy, když vláčkaří víc jak dva členové rodiny (včetně tatínka :wink: )

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
48576
12.10.10 11:41

dřevěné pasují na všechny koleje ze dřeva.tesco,brio atd..
Já je prodávám takže mám i všechny i odzkoušené všechny koleje a orig. koleje tomáš jsou zbytečně drahé.opravdu stačí tesco :palec: .
Tesco koleje dobře při sobě drží a přežijou všechny.Ikea koleje nic moc.
Mašinky orig. tomáš máme už dva roky,denně jezdí a jsou pořád jak nové.
pozor na neorig. mašinky tomáš co občas prodávají za pár korun na MMb.Nemá to s tomášem nic společného.Magnety nedrží.
Určitě doporučuju všem dřevěné proto že mají silné magnety a i malé dítě zvládne zapojovat a odpojovat :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
421
12.10.10 14:06

Moc všem děkuju, už jsem to dočetla. Nemohla jsem dřív regovat, děti dnes měly svůj den a teď konečně spí.
My máme koleje z Ikee, takže jsem uvažovala o dřevěných vláčcích.
Kamčo: Zaujaly mě ty mašinky se silným magnetem. Malej si hrál u kámošky s kovovými a to rozpojování a spojování bylo složité a sám to nezvládne. Mají nějakou značku, pod kterou bych si to vygooglila na netu? A dají se do nich dát taky baterky, aby jezdily samy? Děkuju moc :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2431
12.10.10 15:03

Kamčo a prodáváš i věci k mašinám?Já viděla takovou stoličku s mašinkou Tomášem a ve prostřed je jako polička na ně,ale nikde jsem to neviděla prodávat?
Tak to my asi měli teda smůlu na ty tesco koleje :cert:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

MULA skládací pohárky

• (4.9) + 25 recenzí

Tatra 815