Maska na Halloween

2351
19.10.12 14:11

maska na haloween

Zdravím, potřebuju poradit..Včera ve školce nám učitelka oznámila, že budou mít Haloweenskou party a že děti mají přijít v maskách..Kdyby šlo o obyč. maškarák, tak si poradit dokážu, ale tady jsem v koncích :zed: :zed:…Běžně jsem dost kreativní, ale teď mě napadá akorát dýně, ale já nechci, aby syn měl masku kupovanou-nehledě na to, že je to neoriginální, ale i drahé a teď si nemůžu dovolit vyhazovat peníze za jednorázovou akci ve školce.. Poradíte některá, jakou masku mám synovi (3,5 roku) vymyslet a popř. jak jí vyrobit? Na net už jsem koukala a nic jsem neobjevila :roll: ..Mooc děkuji za tipy :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
1657
19.10.12 14:16

Ja bych pres nej hodila prosteradlo a vystrihla mu oci :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1242
19.10.12 14:17

Jé, ja právě ted šla, že napíšu stejný dotaz, tak díky, žes mě předběhla, tak prosímk i o radu pro 7letého kluka, loni byl za zoombika, letos nevím :think: :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2351
19.10.12 14:22

@kacer015 :mrgreen: :mrgreen: Jooo docela dobrý řešení, ale u něj by to asi neprošlo..nesnáší věci na obličeji :roll: :roll:…Vloni byl za indiána a já mu udělala z vlny paruku a na ní čelenku z peří no a strašně se bránil :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
dada1511
19.10.12 14:25

Dělala jsem doma piráta - normálně jsem pomalovala malé bílé tričko lebkama a černou fixou a červenou temperou - jakože krev :mrgreen:,totéž kalhoty, udělala mu tužkou na oči jizvy na tváři a nemělo to chybu. A bylo to daleko pěknější než kupovaný pirát 8),kterého tam měli ostatní.

Nebo kup upíří zuby/asi 20kč/ a vytvoř orig. malování na obličeji, a vystačí si pak už jen s černým nebo červenám oblečením. Nebo i bež zubů. Ty barvy na obličej nejsou zas tak drahé, a může z něj být monstrum :).

• Citovat
  • Upravit
2351
19.10.12 14:27

@dada1511 :hug: Jooo pirát je super!!! :dance: :dance: :dance: Tak děkuji za tip-myslím, že tohle by se líbilo i malýmu.. Jsi zlatá :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1242
19.10.12 15:59

Holky pište ještě tipy, a nejlepe i s fotkou pro inspiraci, prosím :kytka: :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7421
27.10.14 19:39

Obnovuji tuto diskuzi.
Mám obdobný problém, ale na tvorbu pro sedmiletou cácorku mám týden. Prý chce čarodejnici, jen mne nic nenapadá a nakupovat taky nechci (vždy jsem je šila, jen teď mi chybí ten nápad… materiál mám.)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5724
27.10.14 20:31

Já šla kdysi dávno za kuchařku. :oops:

Jinak inspirace třeba zde, sice je to prodej, ale spousta se toho dá udělat doma.

http://www.mimibazar.cz/bazar.php?…

Dcerka půjde za myš, mám bílou čepičku s ouškama, bílé punčošky a bílý chlupatý kabátek. Jen nevím, jak udělat ocásek. :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7421
27.10.14 20:47

Díky za tip.
na ocásek si kup kousek fleesu.
Sešij, otoč, vycpi a máš ocásek hotový (myš mám taky doma, už je dokonce plnoletá. :lol:)
Pak už jen ho přišít na kabátek.
I když na čerta jsem jen ustřihla pruh a na konec udělala „střapec“…
Takže záleží na tom, jak moc se ti s ním chce dělat. :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10726
29.10.15 12:42

Doma vyrobitelnou, rychlou a levnou masku nevite?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Run
20807
29.10.15 12:44

My recyklujeme kostým z čarodějnic. Jen na to lípnu pár podzimních listů :mrgreen: a dám oranžový legíny.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14679
29.10.15 12:51

Nebo mumii, obvazy z prošlých lékárniček má snad skoro každý.

My máme zítra party, no dcerka chce jít za mrkev :-D nic tématického, tak jsem jí kostým ušila. ze staré deky :mrgreen: batole jde za pavouka(taky ze staré deky). Já půjdu za bludičku. Paruku jsem si půjčila, a udělala týlovou sukni + legýny, trocha týlu na ramena. Ta to blbnutí to stačí,

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21036
29.10.15 13:27

Takhle se naparádilo nejstarší dítě vloni. Ale ona má výhodu, že pár let malovala dětem xichtejčky na oslavách a tak má ty správný barvy a umí je používat :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7661
29.10.15 14:08

Haloween sice neslavíme, ale holka má příští týden ve škole strašidelný karneval. Jde za Bílou paní - šaty má přešité ze staré noční košile a čepec ze čtvrtky s kusem krajky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Užitečné odkazy

Mohlo by vás zajímat