Maska na Halloween
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
- Sledovat eMimino.cz
maska na haloween
Zdravím, potřebuju poradit..Včera ve školce nám učitelka oznámila, že budou mít Haloweenskou party a že děti mají přijít v maskách..Kdyby šlo o obyč. maškarák, tak si poradit dokážu, ale tady jsem v koncích
…Běžně jsem dost kreativní, ale teď mě napadá akorát dýně, ale já nechci, aby syn měl masku kupovanou-nehledě na to, že je to neoriginální, ale i drahé a teď si nemůžu dovolit vyhazovat peníze za jednorázovou akci ve školce.. Poradíte některá, jakou masku mám synovi (3,5 roku) vymyslet a popř. jak jí vyrobit? Na net už jsem koukala a nic jsem neobjevila
..Mooc děkuji za tipy ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Reakce:
Jé, ja právě ted šla, že napíšu stejný dotaz, tak díky, žes mě předběhla, tak prosímk i o radu pro 7letého kluka, loni byl za zoombika, letos nevím
![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@kacer015
Jooo docela dobrý řešení, ale u něj by to asi neprošlo..nesnáší věci na obličeji
…Vloni byl za indiána a já mu udělala z vlny paruku a na ní čelenku z peří no a strašně se bránil ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Dělala jsem doma piráta - normálně jsem pomalovala malé bílé tričko lebkama a černou fixou a červenou temperou - jakože krev
,totéž kalhoty, udělala mu tužkou na oči jizvy na tváři a nemělo to chybu. A bylo to daleko pěknější než kupovaný pirát
,kterého tam měli ostatní.
Nebo kup upíří zuby/asi 20kč/ a vytvoř orig. malování na obličeji, a vystačí si pak už jen s černým nebo červenám oblečením. Nebo i bež zubů. Ty barvy na obličej nejsou zas tak drahé, a může z něj být monstrum
.
- Citovat
- Upravit
@dada1511
Jooo pirát je super!!!
Tak děkuji za tip-myslím, že tohle by se líbilo i malýmu.. Jsi zlatá ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Holky pište ještě tipy, a nejlepe i s fotkou pro inspiraci, prosím
![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Obnovuji tuto diskuzi.
Mám obdobný problém, ale na tvorbu pro sedmiletou cácorku mám týden. Prý chce čarodejnici, jen mne nic nenapadá a nakupovat taky nechci (vždy jsem je šila, jen teď mi chybí ten nápad… materiál mám.)
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Já šla kdysi dávno za kuchařku. ![]()
Jinak inspirace třeba zde, sice je to prodej, ale spousta se toho dá udělat doma.
http://www.mimibazar.cz/bazar.php?…
Dcerka půjde za myš, mám bílou čepičku s ouškama, bílé punčošky a bílý chlupatý kabátek. Jen nevím, jak udělat ocásek. ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Díky za tip.
na ocásek si kup kousek fleesu.
Sešij, otoč, vycpi a máš ocásek hotový (myš mám taky doma, už je dokonce plnoletá.
)
Pak už jen ho přišít na kabátek.
I když na čerta jsem jen ustřihla pruh a na konec udělala „střapec“…
Takže záleží na tom, jak moc se ti s ním chce dělat. ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
My recyklujeme kostým z čarodějnic. Jen na to lípnu pár podzimních listů
a dám oranžový legíny.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Nebo mumii, obvazy z prošlých lékárniček má snad skoro každý.
My máme zítra party, no dcerka chce jít za mrkev
nic tématického, tak jsem jí kostým ušila. ze staré deky
batole jde za pavouka(taky ze staré deky). Já půjdu za bludičku. Paruku jsem si půjčila, a udělala týlovou sukni + legýny, trocha týlu na ramena. Ta to blbnutí to stačí,
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Takhle se naparádilo nejstarší dítě vloni. Ale ona má výhodu, že pár let malovala dětem xichtejčky na oslavách a tak má ty správný barvy a umí je používat ![]()

- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Haloween sice neslavíme, ale holka má příští týden ve škole strašidelný karneval. Jde za Bílou paní - šaty má přešité ze staré noční košile a čepec ze čtvrtky s kusem krajky.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Další témata z kategorie
- Kostým na indiána - postup na ušití, inspirace
- Vyrábíte draka? Jak?
- Háčkování Camilla
- Začátky pletení
- Časopis Ottobre 6/2010