Poradna pediatra
Mudr. Jiří Havránek
Holky poraďte maškarní kostýmek pro holčičkku, nějaký hezký kde koupit?
@RadkaOR to jo, ale nepřijde mi to nijak extra drahé. Levnější asi těžko seženeš
To už spíš něco vyrpbit
@RadkaOR no to nevím, stačí se jít podívat ![]()
Nebo kouknout na www stránky
@Petra Z píše:
@RadkaOR no to nevím, stačí se jít podívat
Nebo kouknout na www stránky
Tak to mě nenapadlo, promiň ale je to tak.
@atominnka píše:
@RadkaOR to jo, ale nepřijde mi to nijak extra drahé. Levnější asi těžko seženešTo už spíš něco vyrpbit
Já vyrobit raději ne, příjde mi, že za nás snad ty kostýmky bývaly hezčí, dnes je to samá princezna.
Co aukro nebo bazarek? Segra v bazarku koupila za 20 kc saticky dyni
Princezny se mi taky nelibi.. synovec byl za nejakyho skritka jednou za tygra.. oboje muze mit i holka
nebo jiny zviratko ![]()
Přesně tak já bych nějaký zvířatko, musím koukat po bazárkách, já jen kdyby měl někdo nějaký tip.
@RadkaOR A nemáte v okolí nějakou půjčovnu kostýmů. Neni to drahé kolem 150 Kč se da kostymek pujcit ![]()
@RadkaOR nebo na fb jestli jsi a nějaká skupina maminek z vašeho okoli
My máme a je tam prodej, nebo si to maminky půjčí na den treba
My jsme byli minulý týden, malá holčička tam byla za lva, měla žluté, chlupaté šaty, k nim v zadu přišitý osac, pod tím bílé punčochy a body.
@RadkaOR Ja bych taky radsi obesla ty hrackarny, loni jsem kupovala klauna na netu, podle toho co tam psali by velikost mela sedet a bylo to malymu maly, resp. klobouk jsem musela zvetsit, ten na hlavu nedal a ostatni bylo jen tak tak…
je lepsi to videt na vlastni oci ![]()
@Hanka79 píše:
@RadkaOR Ja bych taky radsi obesla ty hrackarny, loni jsem kupovala klauna na netu, podle toho co tam psali by velikost mela sedet a bylo to malymu maly, resp. klobouk jsem musela zvetsit, ten na hlavu nedal a ostatni bylo jen tak tak…je lepsi to videt na vlastni oci
Právě se bojím i těch velikostí.