Náhrada za máslo do tvarohu

Napsat příspěvek
Velikost písma:
35438
9.11.17 11:41

@Markéta80 Hnusný to nemusí být. Jednou jsem zkoušela nějaký dezert, kde byl mechový korpus, na tom krém tvaroh-hera-cukr a nahoře pomerančové želé. Nejdřív jsem si říkala wtf, ale bylo to luxusní.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9.11.17 11:46

Nejlepší náhradou za máslo je máslo :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14642
9.11.17 11:48
Určitě bych
@Markéta80 píše:
@Zuuuzaaa122 klidně můžeš ale bude to hnusný, tyhle tuky jsou na pečení takže do těsta ;)

Přesně. Krom toho, naši rozmazlenci by umělý tuk na stopro poznali, a stejně by to nejedli. :) Na netu kolují recepty na domácí výrobu másla ze šlehačky. Ale ještě jsem to nezkoušela.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16162
9.11.17 11:53
@nostress píše:
Určitě bychPřesně. Krom toho, naši rozmazlenci by umělý tuk na stopro poznali, a stejně by to nejedli. :) Na netu kolují recepty na domácí výrobu másla ze šlehačky. Ale ještě jsem to nezkoušela.

To domácí máslo je tak pro zajímavost ukázat to dětem (co je to syrovátka apod.), ale finančně se to rozhodně nevyplatí (pokud nemáš zdroj smetany za příznivější ceny). Když stojí 250ml šlehačky dvacku a víc a má 33% tuku, tak už jednoduchou matematikou je jasné, na kolik asi tak může vyjít 250g tuku (másla).

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
152
9.11.17 12:02

Jestli trváš na tom, že nechceš máslo, tak dej Hanou, s Herou to bude hnusný. Já bych teda nehradila ničím, dala bych máslo.. Nesnášim tyhle náhražky… ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
59386
9.11.17 12:07

@Tiger-lily heru do krému nikdy, je to umělý tuk na pečení. To raději nebudu dělat vůbec. Já i do těst dávám máslo :lol: Do těsta ještě hanou ta mě přijde chutově ok ale do krému jedině máslo :palec: @nostress no ona ani ta šlehačka levná není. ted jsem zkoušela linecké z másla :palec: Raději toho udělat méně ale jak to má být. Máslo se ničím nahradit prostě nedá :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
35438
9.11.17 12:26

@Markéta80 Já vesměs taky máslo a do kynutého dávám napůl se sádlem. Heru a zlatou hanou kupuju jen výjimečně. Tohle mi poslala kamarádka nějaký super recept, tak jsem ho vyzkoušela a kupodivu i přes to, že tam byla místo másla do tvarohu zamíchaná hera, bylo to výborné,

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
59386
9.11.17 12:31

@Tiger-lily jo sádlo je prý do ětst super ale zatím jsem nezkoušela, hera mě prostě smrdí i v těstě. Zlatá haná naopak do těsta mě přijde fajn i když do lineckého dám zase máslo a do vánočky taky :palec: a Vali jsme slíbila ovocné košíčky tak tam taky máslo :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
35438
9.11.17 12:34

@Markéta80 Do vánočního cukroví dávám do těst i krémů téměř výhradně máslo. A to sádlo klidně vyzkoušej, můžu doporučit

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3
21.11.24 18:36
@NikysekR píše: Více

Tak dnes sem byla v Kauflandu u nás na jihu Čech a žádné máslo nebylo pod 60 Kč.
Naopak 60 Kč a výš, nevím tedy v jakém Kauflandu jste nakupovala vy, Nebo jak zde někdo psal výše, máslo za 39 korun 8o,,, nejlevnější minulý týden v Tesco za 43 Kč ceny jsou zde na jihu Čech úplně šílený 🙏🏻a nevidím, že by šlo něco dolů :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18228
21.11.24 19:12
@Linda56 píše: Více

Tak když tam přijdeš se sedmiletym zpožděním ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
36720
21.11.24 19:22
@bertoldina píše: Více
:mrgreen:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
33344
21.11.24 19:46
:lol: :lol:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3
22.11.24 12:29

Jj sem magor 😁 😁 😁dnes sem to vyprávěla kolegyni v práci, pak sem si všimla jaký, že tam vlastně byl rok 😁 😁uznávám a kéž by bylo máslo za tu cenu před tím 👍 🙏🏻

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24783
22.11.24 12:37

A právě PROTO jídlo nešidím a vařím i peču fakt z Másla a mám jich asi tak deset v mrazáku ještě… kolem 36Kč.. z Hery to prostě nikdy nebude ONO… nestálo by mi to za to zklámání z výsledné chuti…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Kojenecká lahev

• (4.5) + 85 recenzí

Danny Sport

• (4) + 77 recenzí