Náhrada za máslo do tvarohu

545
6.11.17 10:22

Máslo do tvarohu

Zdravím všechny, myslite že mohu místo klasického másla do tvarohu přidat Heru nebo Zlatou Hanu? Jedná se o tvarohovou náplň do Míša řezů, tvaroh se nepeče, jen dává do ledničky. Nechce se mi kupovat předražené klasické máslo :(.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
35438
6.11.17 10:25

Jasně, že můžeš. Bude trochu jiná chuť, ale pokud ti nevadí tyhle tuky „z principu“, tak klidně.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
545
6.11.17 10:27

@Tiger-lily prave chci at to chutna dobre :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
35438
6.11.17 10:29

@Zuuuzaaa122 Tak to dobře záleží na tvých chuťových preferencích. Jestli ti nevadí chuť hery, tak do toho. Nebo použij nějaký margarín se zaručeně máslovou příchutí. Možná bych šla do té zlaté hané, ta je taková neutrální.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14609
6.11.17 10:29

Já na pečení používám jen Heru nebo Stelu, jak do těst, tak do krémů. Máslo mi chutná na chlebu, v buchtě vůbec :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3037
6.11.17 10:31

Bud bych tam nechala jen tvaroh, nebo tu Hanou.Ale s Herou si to teda nedovedu predstavit :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Ou
24138
6.11.17 10:37

Bude to chutnat po tom umělém tuku.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
33344
6.11.17 10:39
@Zuuuzaaa122 píše:

Hera je tuk na pečení. Na kremy je Hera - maslova příchuť, i ta ovlivní chuť kremu, ale pokud to někomu nevadí, tak proc ne. My jsme zvykli na máslo, takže když jsme u příbuzných dostali dort s kremem z Hery, nechutnal nám. Ale byl to krem pudinkovy, ne tvarohový, možná že v tvarohovem to bude lepší. Jen si říkám, zda má cenu péct takový moučník a ušetrit na nem 35 Kč (máslo 60, máslova Hera 25) a riskovat, že to nebude uplne ono.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5425
6.11.17 10:42
@Zuuuzaaa122 píše:

Zlatá hana je ok, heru bych nedávala, má pachuť ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5425
6.11.17 10:43
@adresa píše:
Hera je tuk na pečení. Na kremy je Hera - maslova příchuť, i ta ovlivní chuť kremu, ale pokud to někomu nevadí, tak proc ne. My jsme zvykli na máslo, takže když jsme u příbuzných dostali dort s kremem z Hery, nechutnal nám. Ale byl to krem pudinkovy, ne tvarohový, možná že v tvarohovem to bude lepší. Jen si říkám, zda má cenu péct takový moučník a ušetrit na nem 35 Kč (máslo 60, máslova Hera 25) a riskovat, že to nebude uplne ono.

Přesně tak. Máslo stojí o nějakých 20kč víc než dřív, řešit dvacku na plechu moučníku mi taky přijde mimo ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4615
6.11.17 11:02

No tak já bych to tak osobně nedala, ale já jsem asi v tomhle stará škola po babičce, ani do bramborové kaše nedám nic jiného než máslo ani do zásmažky, prostě tu pachuť citím, jednou jsem měla u tchýně krem na zákusku ze zlaté hany a malem to po prvním soustě ze mě letělo ven, ale já jsem extrem já nepozřu ani margarin a muže mít jakýkoliv napis „s přichutí másla“ heru používám jen na pečení

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
33344
6.11.17 11:02
@Borůvka1990 píše:
Přesně tak. Máslo stojí o nějakých 20kč víc než dřív, řešit dvacku na plechu moučníku mi taky přijde mimo ;)

máš pravdu, když srovnám jen cenu másla, tak je rozdíl ještě menší a za dvacku se nekoupi v cukrárně ani jeden věneček, takže na celý plech řezů by mi to za to nestálo. Jenže někdo dával tuky do krémů IV době, kdy máslo stalo třicet. Někdo má holt šetření jako hobby a dražší by mu nechutnalo :mrgreen:
Ale chápu, že někdo fakt pocitá každou korunu a přesto chce tu a tam upéct něco jiného než levný perník.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10631
6.11.17 11:07

Můžeš, ale radši Zlatou Hanou ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5425
6.11.17 11:21
@adresa píše:
máš pravdu, když srovnám jen cenu másla, tak je rozdíl ještě menší a za dvacku se nekoupi v cukrárně ani jeden věneček, takže na celý plech řezů by mi to za to nestálo. Jenže někdo dával tuky do krémů IV době, kdy máslo stalo třicet. Někdo má holt šetření jako hobby a dražší by mu nechutnalo :mrgreen:
Ale chápu, že někdo fakt pocitá každou korunu a přesto chce tu a tam upéct něco jiného než levný perník.

Když já tohle vynucené šizení nemám ráda :cert: :lol: Mě taky naštvalo zdražení másla, ale kvůli vánočnímu pečení, protože v loni jsem pekla štolu, vánočky, přes 20kg cukroví… A to už se prodraží.

Spíš nerozumím tomu, proč někdo řeší 20kč u másla, když může ušetřit na něčem jiném, například v dané chvíli oželit nějakou (beztak nezdravou, šizenou a předraženou) uzeninu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
140
6.11.17 11:23

Dala bych maslo, jinak to bude mit pachut

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie