Mast na předkožku

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
575
23.2.14 16:33

Mast na předkožku

Ahoj holky, potřebovala bych poradit. Malému se odlepila část předkožky a má to zarudlé, bolestivé, neporadíte mi nějakou mast bez lékařského předpisu, mudra má dovolenou a tak bych to ráda něčím promázla. Zatím jsem to lehce potřela framykoinem, ale chtěla bych nějakou normální mast bez atb. Nemáte např. zkušenosti, co vám poradil doktor na urologii, když to dítěti strhoval on? (malému hrozilo, že půjdeme na urologii, protože měl část předkožky přilepené tak jsme to začali každý večer poctivě přetahovat v olejové koupeli a najednou ráno, že má bolístku a samo se to odlepilo :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
40
23.2.14 17:02

Syn výkon absolvoval a pak jsme koupali v heřmánku a mazali Dermazulenem několikrát denně.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
72725
23.2.14 17:38

@DnnnK u nás napsali Framykoin. Nic moc jiného nezabíralo - obzvlášť, když je tam ten zánět. Jinak koupel v heřmánku.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12921
23.2.14 18:29

@DnnnK proto se na to nemá šahat

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7182
23.2.14 20:45

Framykoinu bych se nebála a na stridacku zlatou dobrou kalciovku.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
575
24.2.14 07:48

Annanei, názory doktorů na stahování se různí, mám několik kamarádek, které nešahali a pak šli na komplet obřízku. Navíc to stahování nám poradil doktor na urologii, co to dělá 30 let. Násilím, bez předchozího varování mu to přetáhla mudra tak ve 4 měsících, s čímž jsem nesouhlasila, navíc mu pak kousek přirostl k močové trubicí, vadilo mu to při čůrání, zítra jdeme na urologii, ale doktor řekl, že nejlepší je ve vaně stahovat a trochu zatáhnout, ne bolestivě, ale uvolnilo se mu to samo, ne že bych mu to uškubla, na to fakt nemám

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

K2 Complex

• (4.8) + 80 recenzí

Quattro+

• (4.7) + 70 recenzí