Mast PureLan

1911
3.6.14 14:02

Mast PureLan

Holky, mate doma nekdo masticku Purelan? Pokud jo, podivaly byste se mi na slozeni? Vsude se pise ze obsahuje 100% prirodni lanolin, ale zajimalo by me zda je tam jeste neco navic nebo ne? Diky!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Máte zkušenost s Medela PureLan 100?

Přidejte zkušenost s Medela PureLan 100
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
729
3.6.14 14:15

Já ji mám, ingredients: lanolin, 100% ultra pure. No additives od preservatives. Takto přesné je to tam napsané, takže nic než lanolin.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8002
3.6.14 14:18

Taky jí mám, už teda nemám příbalový leták, ale dle toho co píší přímo na tubě tam nic krom lanolinu není. A mast můžu jen doporučit. Nejdřív jsem jí používala při kojení a teď jí používám když má malá nějaké hodně suché místo na kůži.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1911
3.6.14 14:39

.

Příspěvek upraven 21.02.16 v 21:41

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
465
5.6.14 15:07

Je potřeba Tuto mast Purelan smýt před kojením, nebo miminku nevadí?
 Děkuji

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
729
5.6.14 20:49

@zumari Určitě nevadí, nic nemej.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
465
6.6.14 10:33

@stanuska3 A ještě se zeptám, necháváte mastičku na prsou uschnout, nebo jen namažete a použijete vložky do podprsenky a jdete? :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
729
7.6.14 20:19

@zumari Já ji nechavam trošku oschnout, ale max. Minutu. Jen aby se vsakla a nezůstala pak všechna v té vlozce. A podle mého je důležité prsa vetrat, takže jestli máte prasklinu, tak bych to namazala a chodila nejlíp bez ničeho, alespoň doma:-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
292
5.11.15 12:59

Purelan na obličej dítěte

Chtěla bych se zeptat, zda můžu používat purelan 100 v zimě jako mast na obličej kojence?… Hodně mi ho zbylo a je škoda ho vyhodit… používám i infadolan jenže občas se malé dostane do pusy a to asi není úplně dobrý :(… díky :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5358
5.11.15 13:26

@Ester588 to si nějak nedovedu představit. je to hrozně lepivé. já purelan používám jako balzám na rty, když mi extrémně vysychají třeba při nemoci. ale na pleť purelan fakt ne.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Lizzi
5.11.15 13:28

@Ester588 proč ne, pokud neobsahuje vodu tak je dokonce do mrazu velice vhodný :-) my máme na zimu Weledu, ta je taky bez vody a je to konzistencí podobné. ale raději bych vyzkoušela, možná bude vhodnější na rty nebo jen na suchá místa na obličeji a těle

• Citovat
  • Upravit
10461
5.11.15 14:00

@Ester588 můžeš, určitě mu to neuškodí, může to i do pusy. Akorát se asi bude hůř roztírat, bude to chtít rozemnout v nahřátých rukách, aby změkl.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
292
5.11.15 15:05

@Hoa Mai To je právě ta výhoda, že to může i do pusy… ona si totiž jinak ten obličej matlá a pak si jí rukavice nebo dudlík a infadolan asi na jídlo není dobrý :).

@Lizzi Je to jen ovčí tuk, takže úplně bez vody a hlavně ho může i jíst, což vidím jako výhodu, neb má teď všechno v puse :D.

@masinka9 Lepivé to je, ale to je i infadolan a spousta lidí ho používá :)… stačí tu mastičku trochu zahřát :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Krém

• (4) + 140 recenzí

Dětská mast

• (4) + 115 recenzí